Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Hľadam milačika....

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK

Hľadam milačika....

Zasláno: so 22. září 2007 21:01
....a nema to byť ženska Mr. Green

Takže hladam psa,podmienky:
max 50 cm a 20 kg (cihuahu važne nechcem)
poslušny,aby nebol agresivny voči ludom ani ostatnym psom,nizka spotreba (proste nie ako 25 ročny svalovec-človek),inteligentny

Zatial sa mi pači Staffordšírsky bulteriér,lenže ešte som nemal psa (a v tomto nie som internetova kvaška Very Happy ) a neviem,či by som ho teoreticky zvladol.
Nebyvam v panelaku,vybeh cca 150 metrov štvorcovych.
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: so 22. září 2007 21:06
Já se teda ve psech moc nevyznám, ale já kdybych si měla nějakého vzít, tak bych moc chtěla rotvika nebo dobrmana Mr. Green

ale vážně, mě se nejvíc líbí BÍGL. Mají ho moji příbuzní v německu, je to mazel, skoro neštěká, moc toho nesní a hlavně je krásnej (holky maj rády roztomilé psíky) Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 22. září 2007 21:11
Je pekny,ale zda sa mi okukany,typ,že ho ma každy treti Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: so 22. září 2007 21:25
Yorkshira. Má ho bratránek (spíš teta) ale je super. Pohodovej kamarád. A má výhodu, že je malý a tím pádem se nehodí do polévky, takže ti ho žádný tmavočech nešlohne. Maximálně se ti ztratí v trávě Mr. Green
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 22. září 2007 23:35
Boxer. Štenatá sú krásne, nieje až tak moc rozšírený, je veľmi inteligentný(na psa niekedy až priveľa), oddaný. U niektorych v neskorsom veku vzbudzuje strach, takze plni aj funkciu straznu.
Na počiatku bola prázdna množina.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 23. září 2007 11:44
Yorkshira som pozeral už včera a taketo mini nechcem Mr. Green
Borix:a konkretnejšie ?

Ja chcem niečo stredne velke,ten Staffordshire sa mi zda ako dobra volba,len nepoznam nikoho,kto ho ma a naživo su všetky tie pibully rovnake Think

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 23. září 2007 17:16
http://en.wikipedia.org/wiki/Boxer_(dog)

Upozornujem, ze tieto psy sa navzajom(vramci plemena) moze vyzorom dost sirit.
Na toho nasho sa najviac podoba asi tento:
Obrázek

Akurat este otazka, tych 20 kg ma byt dospely alebo stena?

Hodil by som aj fotku nasho, ale pred chvilou som nechtiac vymazal vsetky fotky, co som mal. Mozno neskor, kedze este mam ich zalohu v starom pc.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 23. září 2007 19:58
Jasne že dospely,to aj môže byť 20 kilove štena ? Shocked

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 23. září 2007 21:12
To vies, akosi sa to nezhoduje z tymi 50 cm. A tym padom(kvoli vahe, nie dlzke/vyske) boxer odpoda. Je trocha dost tazsi.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 1 z 1