Flashhry.cz | Holdem poker zdarma | Dárky pro muže | Levné potraviny ČR | hodinky pánské | Online hry ZDARMA | Hry zdarma
mece
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

hamachi

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Jsem tu nový a potřebuji poradit
kontraja (0)
Myš
Myš

10 075,- VK

hamachi

Zasláno: so 26. září 2009 17:56
kdo mi pomuže odinstalovat hamachi z PC.Už jsem to několikrat dělal ,ale bez vysledku ,stale se po instalaci noveho hamachi vracím ke stejné ip adrese a nicu tak si nevím rady děkuji za pomoc.l Embarassed

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 18 let
135 692,- VK
Zasláno: so 26. září 2009 18:24
Zkus normálně odinstalovat Hamachi a pak pokračovat podle těchto kroků: Smile

citace:
Je potřeba zbavit počítače všech dat od Hamachi. Tudíž nejdříve jděte do složky: Tento počítač -> Documents and Settings -> [Váš účet]. Zde dejte nahoře na záložce: Nástroje -> Možnosti složky -> Zobrazení -> a zde nastav "Zobrazovat skryté a systémové soubory". V té složce se vám objeví složka: "Data aplikací", tak ji otevřete a smažte tam složku: Hamachi.
Dále dejte: Start -> Hledat. A zadejte heslo: hamachi. A smažte všechny vyhledané soubory.

A nakonec musíte promazat registry. To uděláte tak, že dáte Start -> Spustit -> příkaz: regedit.

V otevřeném okně dejte: Upravit -> Najít a tam zadejte heslo: hamachi. Ono vám to vyhledá první registr a ten smažte klávesou DELETE. Jakmile to smažete, zmačkněte klávesu: F3 a najde vám to další. A takto dokola dokud nesmažete všechny registry patřící Hamachi. Poté restartuje PC.
Obrázek Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Jsem tu nový a potřebuji poradit
Strana 1 z 1