Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Hazard

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4 [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 13. listopad 2016 01:13
Kolega měl na teambuildingu v ruletě dobrou taktiku na ruletu. Vsadil na sudé i liché a vždycky vyhrál Mr. Green
A jak to ten tvůj spolužák s tím telefonem dělal? Vždycky si vyfotil, jak tam hází kuličku a podle toho? Shocked
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: po 14. listopad 2016 15:48
Nenuluje se tím náhodou výhra? Laughing A občas taky padne nula.. Laughing

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: po 21. červenec 2025 12:21
Že matematicky loterie a losy nedávají smysl, jsem si nedávno ověřil v praxi na úvodním kreditu do Sazky a Maxy. 1200 Kč v kreditech zahučelo během pár dní a z nich výhra asi 250 Kč. A to se vyplatí.

Digitálním losům nevěřím vůbec. Nakonec jsem u posledních kreditů vyhrál 2x5 Kč, ale jaksi jsem zjistil, že se nejdřív spotřebovává výhra v Kč místo kreditů a dá se vyplatit až od 10 Kč. Takže výhra byla spotřebovaná novým losem Very Happy
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: po 21. červenec 2025 19:18
jenda^^ napsal:
Kolega měl na teambuildingu v ruletě dobrou taktiku na ruletu. Vsadil na sudé i liché a vždycky vyhrál Mr. Green
A jak to ten tvůj spolužák s tím telefonem dělal? Vždycky si vyfotil, jak tam hází kuličku a podle toho? Shocked

Ne, ono to udělalo dvě fotky rychle za sebou a z nich to prý spočítalo rychlost kuličky a rychlost rulety... prý to bylo schopné pak předpovědět kam to padne s pravděpodobností větší než náhoda.

Mimochodem pak zakázali také sázky po roztočení rulety a vhození kuličky.

Tenkrát byly jen smartphony s Windows Mobile a procesorem třeba 400 MHz. Dneska, s Androidy co umí zpracovávat video ve 4K v reálném čase by to určitě šlo ještě líp...

Jinak bych to ale bral s rezervou. Nikdy jsem to neviděl v realitě pracovat.

Moucha napsal:
Nenuluje se tím náhodou výhra? Laughing A občas taky padne nula.. Laughing

Přesně tak. Vzhledem k tomu že tam je nula a ta je zelená a ne černá nebo červená, tak na takovém systému by tratil...

Elephant napsal:
Že matematicky loterie a losy nedávají smysl, jsem si nedávno ověřil v praxi na úvodním kreditu do Sazky a Maxy. 1200 Kč v kreditech zahučelo během pár dní a z nich výhra asi 250 Kč. A to se vyplatí.

Digitálním losům nevěřím vůbec. Nakonec jsem u posledních kreditů vyhrál 2x5 Kč, ale jaksi jsem zjistil, že se nejdřív spotřebovává výhra v Kč místo kreditů a dá se vyplatit až od 10 Kč. Takže výhra byla spotřebovaná novým losem Very Happy

To je jako nějaká online loterie a online losy? To si můžou naprogramovat jak chtějí... Tomu bych nevěřil už tuplem. Hand

Hlavně je vidět, že ti nikdo nedá nic zadarmo... Very Happy
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: st 23. červenec 2025 23:03
Normální Sportka a Šťastných 10 od Sazky. To se teď vsází taky online. Plus nějaká nová loterie Maxa. Obojí dává 300 Kč úvodního kreditu zdarma. Tak jsem ho vyvsázel. Plus tam mají taky digitální losy. Podle mě komplet podvod.
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 4 z 4