Zasláno: po 21. červenec 2025 19:18
jenda^^ napsal: Kolega měl na teambuildingu v ruletě dobrou taktiku na ruletu. Vsadil na sudé i liché a vždycky vyhrál
A jak to ten tvůj spolužák s tím telefonem dělal? Vždycky si vyfotil, jak tam hází kuličku a podle toho?
Ne, ono to udělalo dvě fotky rychle za sebou a z nich to prý spočítalo rychlost kuličky a rychlost rulety... prý to bylo schopné pak předpovědět kam to padne s pravděpodobností větší než náhoda.
Mimochodem pak zakázali také sázky po roztočení rulety a vhození kuličky.
Tenkrát byly jen smartphony s Windows Mobile a procesorem třeba 400 MHz. Dneska, s Androidy co umí zpracovávat video ve 4K v reálném čase by to určitě šlo ještě líp...
Jinak bych to ale bral s rezervou. Nikdy jsem to neviděl v realitě pracovat.
Moucha napsal: Nenuluje se tím náhodou výhra?

A občas taky padne nula..
Přesně tak. Vzhledem k tomu že tam je nula a ta je zelená a ne černá nebo červená, tak na takovém systému by tratil...
Elephant napsal: Že matematicky loterie a losy nedávají smysl, jsem si nedávno ověřil v praxi na úvodním kreditu do Sazky a Maxy. 1200 Kč v kreditech zahučelo během pár dní a z nich výhra asi 250 Kč. A to se vyplatí.
Digitálním losům nevěřím vůbec. Nakonec jsem u posledních kreditů vyhrál 2x5 Kč, ale jaksi jsem zjistil, že se nejdřív spotřebovává výhra v Kč místo kreditů a dá se vyplatit až od 10 Kč. Takže výhra byla spotřebovaná novým losem
To je jako nějaká online loterie a online losy? To si můžou naprogramovat jak chtějí... Tomu bych nevěřil už tuplem.
Hlavně je vidět, že ti nikdo nedá nic zadarmo...
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN