Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

hip-hop a rap

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
alkaba (+6)
Bažant
Bažant

10 375,- VK
Zasláno: út 11. duben 2006 16:39
Já jsem kdysi poslouchal hip-hop viz pár příspěvků výše Smile Ale teď to nesnáším... Exclamation Je to pro mě fakt hnus, nechápu jak jsem to mohl poslouchat Rolling Eyes Metal rulezz hlavne slayer, system of a down, mydvayne, manowar, cradle of filth Exclamation Wink Dance

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 11. duben 2006 17:46
lukenet napsal:
borix napsal:
Hip-hop a rap sa dá, sú to v pohode veci a myslím, že majú aj väčší zmysel (hlavne po textovej stránke) než ten váš metal. Táto hudba a štýl si už dosť vytrpeli tak ho nechajte na pokoji.

Větší smysl??????????????!!!!!????????????? Hlavně po textové stránce???????!!!???? Ne hochu tak to teda opravdu není. Porovnej si texty Stratovaria a libovolné hip-hopové písničky... Kdybych to nezkusil, tak o tom ani nemluvím. Shame on You

Vo väčšine skutočne dobrých rapových vecí je podstatný text!!! Bojuje sa v ňom proti niečomu, čo sa autorovi nezdá na tejto spoločnosti, alebo sa v nej niečoho zastáva, alebo len vyjadruje svoje pocity. Pekným príkladom je dosť známy rapper eminem, tu je napr. Hallies song:
kód:
Verse 1
Somedays I sit staring out the window, watchin' this world pass me by/Sometimes I think there's nothin' to live for. I almost break down and cry. Sometimes I think I'm crazy. I'm crazy, oh so crazy. Why am I here? Am I just wasting my time/But then I see my baby, suddenly I'm not crazy. It all makes sense when I look into her eyes

Chorus
Cuz sometimes it feels like the world's on my shoulders. Everyone's leaning on me/ Cuz sometimes it feels like the world's almost over, but then she comes back to me.

Verse 2
My baby girl keeps getting' older. I watch her grow up with pride. People make jokes cuz they don't understand me, they just don't see my real side/ I act like shit don't phase me, inside it drives me crazy. My insecurities could eat me alive/But then I see my baby, suddenly I'm not crazy. It all makes sense when I look in her eyes.

Verse 3
Man, if I could sing, I'd keep singin' this song to my daughter. If I could hit the notes, I'd blow something as long as my father / to show her how I feel about her. How proud I am that I got her. God, I'm a daddy, I'm so glad that her mom didn't. / Now you probably get this picture from my public persona that I'ma pistol packin' drug addict who bags on his mama. / But I wanna to just take this time out to be perfectly honest, cuz there's a lot of shit I keep bottled that hurts deep inside / of my soul. And just know that I grow colder the older I grow. This boulder on my shoulder gets heavy and harder to hold, / and this load is like the weight of the world, and I think my neck is breakin'. Should I just give up or try to live up to these expectations? / Now look, I love my daughter more than life in itself, but I got a wife that's determined to make my life livin' hell. / But I handle it well, given the circumstances I'm dealt. So many chances, man, it's too bad - could have had someone else/ But the years that I've wasted is nothing to the tears that I've tasted, so here's what I'm facin'…3 felonies, 6 years of probation. / I've went to jail for this woman, I've been to bat for this woman. I've taken bats to people's backs, bent over backwards for this woman. / Man, I should have seen it coming. What did I stick my penis up in? Wouldn't have ripped the pre-nup up if I'da seen what she was fuckin.' / But fuck it, it's over. There's no more reason to cry no more. I got my baby, baby the only lady that I adore / (Hailie). So sayonara, try tommorra, nice to know ya. Our baby's traveled back to the arms of her rightful owner. / And suddenly it seems like my shoulder blades have just shifted. It's like the greatest gift you could get. The weight has been lifted.

Chorus
Cuz sometimes it feels like the world's on my shoulders. Everyone's leaning on me/ coz my baby knows that her daddy is a solider, nothing can take her from me.

Outro
Told you I can't sing..Oh well... I tried... Hailie, remember when I said if you ever need anything, Daddy would be right there? Guess what? Daddy's here, and I ain't going nowhere, baby. I love you…(kiss)

A to som ešte nespomínal tých černochov, čo to pôvodne spievali...
EDIT: Nevravím, že metalové piesne nemajú zmysel, ale aj rapové ho majú a niekedy aj o mnoho lepší.
Na počiatku bola prázdna množina.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 11. duben 2006 18:20
Ale vy jste to vůbec nepochopili! Vy se můžete ohánět pár písničkami, kdežto já vám můžu jmenovat celé seznamy! Ale o to vůbec nejde..!!... jde to to, že (a teď mám na mysli hlavně stratovarius) v metalu se nezpívá o povrchních záležitostech které potkávají člověka desetkrát za den, ale o citech, o přátelství, o společnosti a hloubce života nebo v pár případech o tajemství vesmíru a bytí vůbec.
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Tmik (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: út 11. duben 2006 18:30
alkaba napsal:
Já jsem kdysi poslouchal hip-hop viz pár příspěvků výše Smile Ale teď to nesnáším... Exclamation Je to pro mě fakt hnus, nechápu jak jsem to mohl poslouchat Rolling Eyes Metal rulezz hlavne slayer, system of a down, mydvayne, manowar, cradle of filth Exclamation Wink Dance

Jj vidim ze systemi se tu libi vicem lidem... Applause Dance Very Happy Wink

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 11. duben 2006 18:42
lukenet napsal:
Ale vy jste to vůbec nepochopili! Vy se můžete ohánět pár písničkami, kdežto já vám můžu jmenovat celé seznamy!

Eminem vydal asi 10 CD, to je minimálne 10 zoznamov... Táto pieseň bola iba úplne náhodne vybraná.
lukenet napsal:
Ale o to vůbec nejde..!!... jde to to, že (a teď mám na mysli hlavně stratovarius) v metalu se nezpívá o povrchních záležitostech které potkávají člověka desetkrát za den, ale o citech, o přátelství, o společnosti a hloubce života nebo v pár případech o tajemství vesmíru a bytí vůbec.

Samozrejme každý deň, pre istotu 10krát, smútim, ja 16-ročný chalan za svojou dcérou, ktorú má v opatere moja manželka. Určite máš pravdu... Takže ty si to nepochopil. Takže táto pieseň vôbec nebola o citoch, priateľstve, spoločnosti, kdeže.
A ešte niečo: Nechcem aby si prestal počúvať metal a začal rap. Ja len chcem aby si pochopil, že každý štýl má zmysel(aj rap), nie pre každého, ale má.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 11. duben 2006 18:45
Ach jo.. d'oh!

edit: jo má, ale o tom já nemluvím..
ps radši toho nechme.. Hand ?
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 11. duben 2006 18:49
NO vidíš, a pre niekoho má zmysel väčší a pre niekoho menší, o.k, môžme končiť.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: út 11. duben 2006 19:32
Ježiši,prosím admina,alebo moda,aby to tu premazal d'oh!

Lukenet:kľudne môže byť metal aj o Biblii,ale ak počúvame niečo iné,tak stále nepresviečaj

Ja napr. nikdy nepochopím,ako môže niekto počúvať System of a Down
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 11. duben 2006 19:55
Krucinál ale já přece nikoho nepřesvědčuju, ať si každej posouchá co chce, já to prostě jenom konstatuju! Prostě vám říkám že metal je podle mýho víc založenej na duchovní hloubce člověka! To že to tak cítím je prostě fakt a s tím nic neuděláte!, a tohle prostě jenom říkám, nechci abyste to brali jako nějaký vehementní přesvědčování, kdyby si to zas někdo špatně vyložil probůh.

edit: s tím promazáním to nejni špatnej nápad, už jsme tu toho nakecali zbytečně až moc
Zasláno: út 11. duben 2006 20:00
A ještě něco, proč říkáš MNĚ abych nepřesvědčoval? Proč neřekneš taky něco borixovi a dalším, kteří narozdíl ode mne přesvědčují?!?
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 7 z 11