Zasláno: so 21. duben 2012 14:15
Tak tohle mi přišlo. Dost jsme se s inankou nasmáli.
Vážení příjemce,
Jsem rád, aby vás kontaktovali na soukromé poznámky na základě své smlouvy / dědičnost fondů nároku, který byl naprogramován pro přenos do svého určený bankovní účet přes můj oddělení.
Tímto se omlouvám vám za zpoždění v uvolnění těchto prostředků na svůj účet v důsledku porušení dohody mezi vaše tzv. partnery, kteří vás zavedl do podnikání. Vaši partneři odchýlil od smlouvy a rozhodl se jít přes mezinárodní remitencí oddělení na záda a provést změnu některých důležitých dokumentů, v jiných na mě zklamal, ale také neví, že mezinárodní převod oddělení byl také pod mou kontrolou. To je důvod, proč jste možná ubírá na tuto platbu, utrácet zbytečné finanční prostředky na některé podvodných jednotlivců a podvodníky, kteří tvrdili, že jsou zdarma k vydání svého fondu. Chci znovu důrazem na vás, že fond, který jste oprávněný příjemce jako uznávaný, je stále s odst. UTB) Bank Lomé-Togo a pod mou kontrolou. Na dohodě, ujišťuji vás, že budu převádět finanční prostředky USD 21.700.000 dolarů do vašeho účtu. To je původní částka, ne jak je uvedeno v předchozí vašich tzv. partnery. I nadále poradit, abyste pozastavit veškerá jednání z každé skupiny osob (osoby) buď (UTB), nebo jiné finanční instituce / prostaty v Africe nebo v zámoří, které by mohly být kontaktování vás tento účel a snažit se aby tyto informace důvěrné, dokud dokončení této transakce se jim vyhnout používat to jako výhodu pro podvod si znovu, nebo dokonce můžete přijít o své peníze. Laskavě potvrdit následující níže:
Bankovní spojení: ..........
Úplné názvy: ............
Adresa: ...............
Telefon: .............
Pohlaví: ................
Věk: ...................
Profese: ............
Radím, že se vyhnete telefonní komunikaci se mnou, protože jsem zaujímají velmi citlivou funkci a já bych nechtěl žádné telefonní komunikace, která bude sledovat, protože mnoho lidí se zajímá o obsazení svého postavení, a tak vždy napsat e-mail.
Pan Franklin Kokou:
Telex oddělení (Unie Togolaise de Banque)