Moucha (+32)
... bzzzz!Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK

Zasláno: st 7. září 2016 08:40
Já jsem se taky pokoušel vzít na vlnu chytrých hodinek.
Musím říct, že jsem dlouho vybíral a pročetl dost recenzí, ale jako iPhonista toho moc na výběr nemáte, respektive máte, ale u všech hodinek budete ztrácet tu "chytrost".
Nakonec jsem i chtěl, aby hodinky dobře vypadali. Protože si myslím, že to je u hodinek asi to nejhlavnější, je to přece doplněk.
Vyhráli to na zkušební dobu Huawei Watchy, podle mě jsou to jedny z nejkrásnějších chytrých hodinek, ale víc toho využijete přeci jenom na Androidu. To zpracování hodinek bylo ale velmi kvalitní a vypadali opravdu dobře. Vrátil jsem je do 14 dnů a od té doby hodinky nemám. Taky je nabíjet každý den, no. Přijde mi, že výrobci z toho dělají víc mobil než hodinky.
Zajímavý nápad jsou ale Pebble, ale tam bych počkal na další generaci, mně se nelíbil ten velký okraj displaye. Má je můj kamarád a nemůže si na ně stěžovat. E-paper display, vydrží mu skoro 14 dní na nabitý a i v iPhonu jsou k dispozici všechny funkce. Navíc mají otevřený systém.
A nemůžu si pomoct, stejně největší podporu dostanete na iPhonu s Apple Watch, hlavně co se týče všech aplikací. Ale pak ta výdrž, to je fakt úplně tragický, když nevydrží ani jeden den.