Zasláno: pá 20. únor 2015 00:08
Vypadá to jako... LIMBO. Což asi není špatný, Limbo se mi líbilo. Zase by ale byla škoda, pokud by to bylo úplně to samý jenom s jiným pozadím.

Zasláno: pá 27. únor 2015 00:24
Před pár dny jsem dohrál FEAR. Začal jsem s ním už před rokem, ale nějak jsem se do toho neponořil. Před týdnem jsem viděl stream té hry, který dělal TotalBiscuit, tak jsem tu hru znova zkusil spustit a z ničeho nic mě hrozně chytila.
A to tak, že jsem ji dohrál asi tak během tří dnů. Bohužel je to krátký, dohrát to trvalo jen asi 11 hodin s tím, že jsem opět probíhal všechny možný místnosti a sbíral skryté upgrady. Ale líbilo se mi to. A ani to není úplně moc strašidelný, jak jsem původně očekával.
Jo a mimochodem, taky mám pořád rozehraný Medal of Honor a nevím nevím, jestli to vůbec kdy dokončil. Posledně jsem se u toho vyloženě nudil. Furt plkají nějaký nesmyslný nudný vojenský kecy, který nejdou přeskočit, a pak se běhá po poli jako Rambo a kosí se nepřátelé.
No a taky mám rozehraný Just Cause 2, v příběhu jsem se tam asi ještě moc daleko nedostal, ale nějakým záhadným způsobem mi Steam hlásí, že mám nahráno 19 hodin... uff.