Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Hry

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 128, 129, 130  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: st 18. únor 2015 21:03
Wojcek napsal:
Tak jo,. kašlu na nějaký survivaly! Vyšly Heroes 3 HD, takže jdu zavzpomínat na starý dobrý herní časy Mr. Green
Joo... a vyšly i na Android... takže instaluju na tablet..Very Happy Mr. Green
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 19. únor 2015 21:58
Nová hra od tvůrců LIMBO, vypadá to skvěle!

(Otevřít a přehrát na YouTube)
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 20. únor 2015 00:08
Vypadá to jako... LIMBO. Což asi není špatný, Limbo se mi líbilo. Zase by ale byla škoda, pokud by to bylo úplně to samý jenom s jiným pozadím.
Zasláno: pá 27. únor 2015 00:24
Před pár dny jsem dohrál FEAR. Začal jsem s ním už před rokem, ale nějak jsem se do toho neponořil. Před týdnem jsem viděl stream té hry, který dělal TotalBiscuit, tak jsem tu hru znova zkusil spustit a z ničeho nic mě hrozně chytila.
A to tak, že jsem ji dohrál asi tak během tří dnů. Bohužel je to krátký, dohrát to trvalo jen asi 11 hodin s tím, že jsem opět probíhal všechny možný místnosti a sbíral skryté upgrady. Ale líbilo se mi to. A ani to není úplně moc strašidelný, jak jsem původně očekával. Smile

Jo a mimochodem, taky mám pořád rozehraný Medal of Honor a nevím nevím, jestli to vůbec kdy dokončil. Posledně jsem se u toho vyloženě nudil. Furt plkají nějaký nesmyslný nudný vojenský kecy, který nejdou přeskočit, a pak se běhá po poli jako Rambo a kosí se nepřátelé.

No a taky mám rozehraný Just Cause 2, v příběhu jsem se tam asi ještě moc daleko nedostal, ale nějakým záhadným způsobem mi Steam hlásí, že mám nahráno 19 hodin... uff. Mr. Green Embarassed
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 19. březen 2015 01:11
p!p@ napsal:
Joo... a vyšly i na Android... takže instaluju na tablet..Very Happy Mr. Green

lalalalala Obrázek
jen škoda, že to není kompletní edice včetně datadisků... takhle mi přijde lepší mít pc verzi v "emulátoru"... navíc v "emulátoru" hezky funguje s-pen na (posuv mapy držením nad displejem, pravé tlačítko...)

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 19. březen 2015 12:56
p!p@: to je snad ještě slabší hrad, než Inferno (za který furt hraju já) Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 19. březen 2015 22:38
ten jsem si nevybral já... to byla jen náhodná hra abych věděl jak to vypadá... Very Happy obvykle hrávám za nekromancery... Smile

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 9. duben 2015 14:37
Tak jsem dnes zjistil že je nový druh otrokářství ze strany firem na oh-line hry. Zařval jsem na synka že ať toho hraní nechá že je hotový oběd a on pronesl:"Nemohu, nebo dostanu Ban". Tož to neměl říkat, pronesl jsem že pokud to nezavře tak dostane noťas ban kladivem. Netušil jsem že když se během hry hráč odpojí, úmyslně či neúmyslně, tak ho automaticky zabanují až na 14dní!!! Může přestat jít elektrika, net, nervák rodič, prostě co hráč neovlivní a přesto je krutě trestán. To jako kdybych dostával pokuty za nedodržení jízdního řádu a na silnici byla zácpa. Fakt hustý Zvracím Zvracím Zvracím Zvracím
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 9. duben 2015 15:28
Tak to spíš než ze strany herních firem je to debilita ze strany admina serveru.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 6. květen 2015 09:23
Mně spíš poslední dobou štvou hodně hry s mikroplatbami až ve hře. Jo, kde jsou ty časy, kdy vývojáři udělali demo s 2 levelema a pak třeba plnou verzi za 2 dolary.. Ale na tom se holt nerejžuje d'oh!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
Strana 90 z 130