Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Hry

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 128, 129, 130  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 28. únor 2016 22:28
A že nám to hezký auto neukážeš a místo toho ukazuješ pubertální verzi rodinnýho hatchbacku? Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 28. únor 2016 23:43
Not Talking Not Talking Not Talking

Also... Press Y to purchase airport? To Y mě pošle na Origin Store... To je nějaká specialita té bezplatné verze, nebo takový prasárny byly i v drahé placené verzi? d'oh!

Obrázek
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: po 29. únor 2016 08:49
myslím, že nebyly... takže zadarmo to asi není... mikrotransakce přicházejí i do PC her... Rolling Eyes
části města se normálně otvíraly postupem ve hře... Rolling Eyes
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 29. únor 2016 10:36
Tak ono je to prý jako DLC, vydali to až později a stojí to 15 €.
Hm... nemám rád DLC.

V té hře si vůbec nejde vybrat oblíbené auto. Jezdil jsem hodinu s Focusem a pak už nebyly vůbec žádné nové závody, takže jsem musel vzít jiné auto... A taky je sranda ten jejich catch-up, díky kterýmu s Focusem celkem bez problémů v závodě 1v1 rychlostně stačím Bugatti Veyronu. Very Happy
Zasláno: pá 6. květen 2016 22:28
MS nabízí zdarma (asi free to play) závodní hru Forza 6: Apex (19 GB)
https://www.microsoft.com/en-us/store/games/forza-motorsport-6-apex-beta/9nblggh3shm7

Akorát je to tedy ta aplikace UWP pro ten jejich store...
Po prvním závodě mě to teda dost unudilo. Jsou tam furt nějaká videa o závodění a o nejrychlejších autech světa... A pak se dostanete do závodu a máte pocit, že ten nadupanej mustang jede rychle asi jako trabant.
A co zábavě moc nepomohlo je to, že mi auto do zatáček samo brzdilo!!! Celej závod na okruhu jsem odjel a zvítězil s plynem na podlaze a auto si prostě samo přibrzdilo před zatáčkou... V nastavení jsem nenašel žádnou volbu, kterou by se to dalo vypnout. WTF? V příští verzi to bude i samo zatáčet, ne?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: út 17. květen 2016 22:17
Právě pařím OpenRA - je docela super předělávka původního Red Alertu... škoda, že to někdo nepředělal i na Android... Sad

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: st 18. květen 2016 21:12
Rocket League, Rocket League, Rocket League!
Taky malinko Trackmania Stadium 2.. a obcas nejaky maly pidihry, MiniMetro, Mushroom 11.. Trine.. A EuroTruckSim2 Smile
Mam rozehrane DLC k Fallout 4, aaaale nejak me to prestalo bavit.. nejak to netahne jako treba New Vegas Smile

(mi to jenda presunul! a aspon mam navic prispevek Mr. Green)
Zasláno: pá 27. květen 2016 16:34
Jo, a ještě jsem si vzpomněl.. na stredni jsme hrali webgame.cz. Hraju to ted tak jednou za rok, na jeden vek. Pak me nekdo nakrkne, jako v rocket league, a kaslu na to Mr. Green

ale taky jsme kdysi davno hrali Ve stinu draku, a nedavno jsem to zacal hrat znova.. je to jen malinkej server, bezi to na endore, coz je nic moc hosting, ale bezi.. a nostalgie je nostalgie Mr. Green www.vsd.4fan.cz
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 27. květen 2016 16:49
webgame jsme hráli na základce... Very Happy netušil jsem, že to ještě existuje... Very Happy

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: pá 27. květen 2016 16:58
no, dokonce ted je default ze kazdy ma 2 zeme, a platinum hraci maji 4 Smile jinak je to porad to samy Mr. Green Akorat teda hraje mnohem min lidi.. 3 tisice cca
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
Strana 92 z 130