Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Hry

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 126, 127, 128  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2. srpen
Příspěvky: 7115
Bydliště: Praha
371 046,- VK
Zasláno: ne 18. prosinec 2016 22:31
Tak jsem dohrál Poldu 6.
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: pá 30. prosinec 2016 13:15
Teď hraju Mad Max. Docela dobrý, baví mě to a to mě přitom třeba ten film nijak extra nezaujal a jinak o šíleným Maxovi nevím vůbec nic, kromě toho, že jsou tam samý divný lidi. A ti jsou i v týhle hře, třeba ten hrbáč, co se vozí na autě, pořád ho opravuje a mluví o něm, jako by to bylo něco posvátného... Smile
Je to takový klasický open world - dojeď tam, zabij tohohle, sežeň tohle vybavení, aby ses mohl dostat tam a pomoct tomuhle. No a na to, že se to odehrává v postapokalyptický poušti, je tam docela plno, ke svýmu úkolu většinou ani nedojedu, protože po cestě najdu místa, který můžu vyrabovat a zbavit se jich na mapě a tak. A za vyrabované věci se dá vylepšovat auto, přikupovat na něj lepší harpunu, bodáky, nebo třeba motor... Herně to docela připomíná Just Cause (taky je to od stejných autorů)".

Takže jestli vás takový hry baví, tak klidně doporučím, obzvlášť za cenu, za kterou jsem to koupil - za 4,5 € na BudleStars (právě teď ve slevě za 5 € + dalších 10 % sleva s kódem wintersale10)

Obrázek Obrázek Obrázek
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Narozen: 24.1.2007 (17 let)
Příspěvky: 6736
Bydliště: Praha
400 990,- VK
Zasláno: pá 30. prosinec 2016 14:04
maji to i na steamu ve winter sale, asi za 6 ecek.. ted jsem v praci tak mi to ukazuje libry, ale za nejakou takovou cenu jsem to koupil Smile

Jinak jsem koupil Auralux Contellations, a je to docela dobra takova mini strategie..
Papers please.. je to docela sranda, ale porad me zaviraji do vezeni protoze malo makam Mr. Green

Taky jsem si koupil life is strange a Remember me.. remember me jsem po chvili odlozil.. zatim poradne ani nevim jaky typ hry to je, jen me stve ze mi to ukazuje presne mista kam mam jit, zadne premysleni (Zatim)

Life is strange vypada zajimave, posledni dobou zjistuji ze mam tuhle hry cim dal radeji Smile Ale jsem uplne na zacatku..
Z podobneho soudku jsem predtim hral Oxenfree, a to me bavilo hodne.. je to take takova mystery hra s pribehem kde kazde rozhodnuti ma vliv..
Taky jsem hral Orwell.. to je taky takova genialni hra, kdyz jsem to hral poprve tak jsem byl do rana vzhuru protoze jsem se nemohl odtrhnout..

A asi jsem tu zminoval uz Her Story.. taky velmi zajimava pribehova hra s velmi jednoduchym principem (to ma ostatne vetsina techto her spolecneho)
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2. srpen
Příspěvky: 7115
Bydliště: Praha
371 046,- VK
Zasláno: so 31. prosinec 2016 22:00
Teď hraju Life is Strange. Fajn oddychovka s opravdu propracovaným příběhem, příjemnou hudbou. Jsem teď u 4. kapitoly.
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 10. leden 2017 09:48
O víkendu jsem dohrál toho Mad Maxe a celkem mě to bavilo, auto i Maxe jsem měl upgradovanýho úplně na maximum, hotový vedlejší mise a všechna území vyčištěný od "hrozby" (cizí tábory, snipeři, strašáci, konvoje...). Celkem asi 40 hodin, loupení těch stovek úkrytů, co jsou na mapě, jsem nedělal.
Ale těch hlavních příběhových misí tam bylo hrozně málo, možná 10-15 a všecko takový dojeď tam, znič, označ, vrať se. Nastavovaný tím, že "potřebuješ na to silnější harpunu nebo rakety", takže tím hra nutila do děláním postranních úkolů, za které jsou body na upgrady.
Závěr byl úplně marný.

Nejdřív je to zastavování konvoje s bossem, kterých jsem za sebou měl už mnoho, ale tenhle obtížnosti asi stejné jako jeden z těch prvních konvojů, které se čistí z mapy. No a finále, kdy boss vyleze a soupeří se s ním bylo ještě primitivnější. Jezdí kolem vás autem a najíždí, takže stačí akorát včas uskočit a hra sama mnohokrát hlásí, že po něm mám házet výbušná kopí. Po pár hodech mimo člověk zjistí, jak házet, aby se trefil. A pak stačí DVA zásahy a je po něm, konec hry. d'oh!
 
Ohledně toho závěru a toho, že je hra open world, je pak hrozně vtipná další věc.

Při tom, jak se schyluje k závěru, umře několik příběhových postav a ve velkém finále si rozšviháte auto, které celou hru pracně pilujete a zabijete tím i svého hrbatého asistenta. Pak doběhnou titulky a hra zahlásí "na mapě toho ještě je plno co dělat, všichni, co umřeli jsou zpátky a tady máš i to svoje auto" Mr. Green
 
Toho se týká ještě jedna věc ohledně volby, kterou dostanete ve finále:

Auto s bossem visí na útesu a vy ho máte srazit. Jenže vaše auto je na šrot a hrbáč říká, že jestli ho zničíte, máte zabít i jeho, protože nemá jiný smysl života. A hra pak řekne "stiskni W pro shození auta z útesu" A NEJDE DĚLAT NIC JINÝHO. Nejde zatočit, nejde vystoupit, hra vás prostě donutí všecko rozbít a zničit a zabít, i když nechcete...To mohli rovnou udělat jako cutscénu, stejně jinde ve hře podobné QTE není. Jo, a když pomačkáváte W a pomaličku popojíždíte k útesu, tak ve chvíli, když jste už dost blízko, hra sama šlápne naplno na plyn a nechá auto v plné rychlosti narazit...
 

Takže celkově, hra mě bavila, z nějakého důvodu mě všechny ty ničení konvojů, dobývání pevností a strhávání strašáků chytilo. Ale po příběhové stránce je to na nic i pro takového ignoranta jako jsem já.
Zasláno: st 15. březen 2017 22:19
Dohrál jsem před pár dny (mimo sidequestů) hru Stacking.

Ve hře jde o to, že jste malý matrjoška a pán zlá matrjoška vám unese celou rodinu matrjoškových a vy ji musíte zachránit tím způsobem, že běháte, vmatrjoškováváte se do jiných různých matrjošek, které umí různé schopnosti (některé jsou třeba závislé na tom, že musíte mít složenou celou sadu příbuzných matrjošek) a plníte rozličné úkoly. Matrjoška je vtipné slovo, co?

U každého úkolu je několik různých řešení, jakým se dá splnit, a i po vyřešení hra nabádá, že máte přijít na ty ostatní. Když něco nevíte, můžete si kliknout a hra vám dvakrát napoví, jak daný úkol vyřešit, a napotřetí už prostě vysype řešení, ale to většinou není potřeba, obvykle je docela jasné, co dělat, případně matrjošky kolem vám ve svých monolozích napoví.

Hra je stylizovaná jako němý film, včetně hudby nebo rozhovorů jako text přes celou obrazovku.

Zní to celý zajímavě, jenže to celé kouzlo hrozně brzo vyprší. Kouzelná stará hudba po chvíli už skoro leze na nervy, protože se pořád dokola opakuje pár stejných melodií (případně přímo v levelech hraje dokolečka pořád jedno a to samé), úkoly jsou taky obvykle dost podobné - musíte najít matrjošku s nějakou schopností a tu aplikovat na určitém místě...

Původně jsem myslel, že při skákání svou matrjoškou do jiných matrjošek musíte být opatrní a i v tom bude obtížnost hry, ale to není pravda. Sice v tutoriálu bylo něco takového naznačenýho, když před jinou matrjoškou skočíte do matrjošky, tak se ta třetí tváří šokovaně, ale jinak to ničemu nebrání. Když vás honí strážce, můžete přímo před ním skočit do jiné matrjošky a on se jen zastaví a diví se, kam ten malý matrjoška zmizel...

Nedávno jsem se tu vztekal nad recenzemi na Steamu, kde bylo 60 % a přitom nedoporučuji. Bylo to u téhle hry. Taky bych asi dal těch 60 %. A jestli doporučuji, to nevím. Není to špatný, ale není to nic světoborného. Koupil jsem to před časem za 1 € a za takové peníze si není moc důvod stěžovat. Dohraný příběh + extra misi The Lost Hobo King jsem měl podle Steamu za 5 hodin.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Narozen: 24.1.2007 (17 let)
Příspěvky: 6736
Bydliště: Praha
400 990,- VK
Zasláno: ne 9. duben 2017 21:04
Dneska jsem si poprve koupil HB Monthly. Usetril jsem balik, protoze na obe tyhle hry mam dlouho zalusk, ale porad jsou moc drahe Mr. Green

https://www.humblebundle.com/monthly

Na druhou stranu.. stejne to nebudu hrat.. ale mam tu moznost!
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: ne 9. duben 2017 22:03
A to se dá koupit jen jednou a příští měsíc už nemusim?
Koukám na IsThereAnyDeal a tam ty hry mám ve waitlistu a čekám na 10 a 8 €, takže za 12 dohromady to je dobrá cena. Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Narozen: 24.1.2007 (17 let)
Příspěvky: 6736
Bydliště: Praha
400 990,- VK
Zasláno: po 10. duben 2017 09:44
no prave, cena je to super Smile

Subscription muzes zrusit okamzite, takze budes mit opravdu jen tenhle mesic Smile Ja to zatim neudelal, ale chystam se na to Mr. Green
Zasláno: po 10. duben 2017 12:46
Kdyby sis to kupoval muzes pouzit muj ref link Smile (nevedel jsem ze to existuje Mr. Green )

https://www.humblebundle.com/monthly?refc=bqpAP3
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
Strana 99 z 128




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna