Zasláno: pá 23. listopad 2018 08:15
Hmm, to bych si časem mohl pořídit. Když se to fanouškům série tolik nelíbí, tak by to mohlo být fajn narozdíl od těch starých nudných dílů.
Já jsem včera hrál to
Reigns a je to zajímavý, vcelku mě to bavilo, ale celkem rychle se to okouká. Jde tam o to, že máte 4 sloupečky - víru, lidi, armádu, peníze - a chodí "karty", na kterých se lidi ptají, jestli pro ně něco uděláte. Třeba že církev chce postavit poutní místo nebo že nepřítel zbrojí a zaútočit apod. Na ty je pak na výběr ze dvou odpovědí, v zásadě ano/ne a podle toho rostou nebo klesají ty 4 sloupečky. Jestli to správně chápu,tak jde o to udržet všechny ty sloupečky dostatečně vysoko, protože jinak vás svrhnou a zabijou.
Ale už mě zabili nebo svrhli i se sloupečky v polovině; stačilo jít na nějaký bál a tam namě vyskočilo, že jsem při soutěži v lukostřelbě dostal šípem do hlavy; nebo se vydat na prohlídku katakomb, kde jsem byl tak dlouho, dokud jsem nebyl celýmu národu ukradenej.
Pak jsou ve hře i nějaký souboje, ale tomu moc nerozumím, zatím jsem to hrál jen jako trénink a pak proti kostlivcovi v katakombách.
Ale tak je to zajímavá hra, za těch 27 Kč ve slevě fajn hra - akorát na to zahrát si jednoho panovníka na záchodě.

Za původních 80 Kč by to na mě působilo o dost víc rozporuplněji. Ale možná jsem se jen neproswipoval ke všemu obsah. Některý karty se ale už po cca 1-2 hodinách hraní začaly opakovat.