Věk: 36 let
826 606,- VK
Zasláno: st 27. březen 2019 09:19
To bych asi úplně neočekával. Možná jestli to ty časy umí nějak synchronizovat přes ten jejich RaceNet, ale do toho jsem se ani neregistroval, tak ani nevím, k čemu vlastně slouží
Věk: 36 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 31. březen 2019 10:40
Ale ty jezdíš s nějakýma rychlýma autama, co ti to dá později, já mám zatím jen ty vraky na začátku.
Tamtoho, kde se naše časy liší třeba o 45 vteřin, jsem si taky všiml a myslím, že jsou to ty tratě, který to náhodně skládá při závodě...?
Včera jsem to hrál, vyluštil jsem nejspíš první dvě, tři lokace. Tam to bylo docela fajn, protože to ze začátku i ukázalo, jak se ty puzzle luští a vysvětlilo, co znamenají bílé a černé puntíky na hracích polích, u druhé a třetí lokace jsem na postup luštění přišel sám. Ale pak jsem se šel do další a tam už jsem vůbec nechápal. Tak nevím, jestli jsem někde minul nějaký tutoriál nebo mi má logickým myšlením dojít, co znamenají ty divné značky... Ale do té doby mě to docela chytilo a bavilo.
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.