No víc jich je, ale novej je jen jeden co vím. Myslím že každá verze PS měla minimálně jednu hru
Ale tahle dostávala Praise všude, takže se to dostalo i k zarytým PC troskám jako jsem já
Tyjo, to už jsou dva roky? Já to dohrál až teď. Docela pěkná mysteriózní trochu strašidelná adventura s duchama. Navíc po dohrání vás to nutí hrát znovu a znovu, tak jsem neodolal a dohrál to ještě podruhý. Při tom druhým hraní se ale hodně projeví, jak otravně pomalu hlavní postava chodí, a jaký je opruz, že se nedají přeskočit dialogy. Ale zase je sranda chovat se k ostatním jak hovado.
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 1. únor 2020 11:45
O Vánocích bylo na EGS zadarmo Ape Out, tak jsem to teď dohrál.
Je to simulátor útěku gorily ze zajetí. Zajímavej grafickej i zvukovej styl, pár minut jsem si musel zvykat, ale teď se mi hrozně líbí. Hratelnost skvělá. A hodně krve!
Na Epic store je Kingdom Come: Deliverance zdarma...
https://www.epicgames.com/store/en-US/product/kingdom-come-deliverance/home
škoda, že si to asi na ničem nezahraju, jelikož na mém notebooku se mi sekají i mashinky, když dám moc velkou mapu no co, až budu mít lepší počítač, tak to nebudu muset kupovat...
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.