Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Hry

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 128, 129, 130  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: st 6. květen 2015 19:27
některé hry s mikroplatbami se dají dohrát i bez nich (třeba takový Dead Trigger) ale některé jsou bohužel jak říkáš ty... takové hry po vyzkoušení rovnou mažu... Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 13. červen 2015 11:39
Ach jo, ty dnešní hry, člověk skoro dýl stahuje než hraje. Think Nejdřív GTA5 s 60 GB, teď tohle...

Obrázek
Zasláno: ne 14. červen 2015 22:25
Tak jsem dneska toho Wolfensteina chvilku hrál a je to pěkná pařba, baví... Akorát se ukázalo, že ta hra běží naprosto příšerně a po krátkým googlení jsem zjistil, že to běží blbě na grafikách od AMD, protože ta hra je udělaná na nějakým grafickým frameworku od nVidie. Rolling Eyes
Nakonec se mi to povedlo nastavit (na skoro nejnižší grafiku), že aspoň v chodbách jede většinou 60 fps, ale stejně je furt problém s tím, že při každým rychlím otočení o 180 vidím, jak se všude načítají textury... Rolling Eyes

Dokud jsem měl nVidii, tak mě takový problémy netrápily, ale když mám ted AMD, tak si hodně všímám, jak tyhle různý nVidiácký nástroje a frameworky kurví hry na AMDčkách. Jenže co s tím? Bud při příštím upgradu za to budu na nVidii naštvanej a zas pořídím AMD a zas půlka her pojede naprd... A nebo koupím nVidii a podpořím firmu, která je svině... Confused

A pak jsem taky chvilku strávil u Metro: Last Light a začátek mě tedy moc nechytil. Přitom Metro 2033 mě docela bavilo.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

tomam (+1)
Bažant
Bažant

Narozen: 14.3.1989 (36 let)

12 150,- VK
Zasláno: st 17. červen 2015 12:43
Wolfenstein je rozhodně hustá pařba !!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 17. červen 2015 21:12
Musel jsem trošku snížit grafiku, ale teď už mi ten Wolf jede dobře. Mr. Green

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 18. červen 2015 06:57
lol, to si pamatuju jak jsem pařil na Siemensu před 10 lety jako java hru... Very Happy
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 20. červen 2015 13:22
Nechcete někdo Serious Sam HD: The First Encounter (na Steam)? Koupil jsem 4-pack, protože to bylo levnější než 2 kusy, který jsem chtěl. Mr. Green
Zasláno: út 8. září 2015 19:53
Začal jsem hrál Portal Stories: Mel, což je bezplatný mod pro Portal 2 (tedy musíte mít koupenou dvojku a pak je tohle zdarma) a musím říct, že jako fakt dobrý. Člověk by vůbec neřekl, že se jedná jen o fanouškovský projekt, protože působí naprosto profesionálně včetně (anglického) dabingu. Applause

Po pěti hodinách hraní vidím jako největší odlišnost oproti původním Portalům od Valve v tom, že místnosti jsou o dost těžší. Tedy přijde mi, že obtížnost "hádanek" byla na začátku asi taková jako u Portalu 2 ke konci hry.

Ale těžko říct, jak je obtížnost nastavená, možná mi jenom stávkuje mozek. Několikrát se mi stalo, že jsem po místnosti hodinu běhal a nevěděl, jak s tím pohnout, a po vyluštění jsem další dvě místnosti proběhl naprosto bez zaváhání.
Zasláno: pá 11. září 2015 22:13
Dnes jsem při 75% slevě vzal Call of Juarez: Gunslinger a dobrý. Westernová střílečka. Baví. A to mě normálně westerny nezajímají. Za stovku perfektní. Smile
A asi to ani není moc hardwarově náročný, když mi to jede na nejvyšší detaily naprosto nádherně (cca 80-90 fps)

BTW Portal Stories: Mel jsem nakonec dokončil asi za 8 hodin a buď ty další místnosti nejsou *tak* těžký a nebo jsem si prostě zvyknul. Laughing Samotná hra pak ještě nabízí stejný příběh s těžšími místnostmi, ale to jsem zatím nezkoušel.
Zasláno: ne 28. únor 2016 21:45
Need For Speed Most Wanted bylo nedávno na Originu zadarmo... Sice je to nic moc hra a zadarmo je celkem přiměřená cena, ale aspoň tam mají jedno hezké auto... Smile

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Počítačové, konzolové a mobilní hry
Strana 91 z 130