Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

HTC

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 32, 33, 34  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: čt 30. duben 2009 22:13
pip: Beru jen Kaisera, Uniho, TyTna a Wizoše.
Jinak myslím, že je to Opera mobila 8.65
A to je ten problém, nikdo už skoro PDA nedělá.
Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2009 01:39
asus ma jeden model s qwerty, je to SP a ma dva displeje, ale asi to bude docela plecka
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2009 19:59
mno, ten Asus s qwerty
http://www.mydigitallife.info/wp-content/uploads/2007/12/asus-m930w.jpg (tag nejde, jenda)
  vypadá docela dost divně.. ten display je strašně malinkatej.. to ho nemohli dát přes celý? nehledě na to, že je to jen smartphone, který jsou nanic.. Rolling Eyes

kdyby ten display byl přes celý, tak by to byla pecka... tohle mi hodně připomíná mininotebook Asus EEE 701, kterej má taky malinkatej 7" display, kterej není přes celou plochu, která má tak 10".. Rolling Eyes jako pecka mi to teda moc nepřipadá.. mnohem lepší řešení komunikátoru se dvěma displayama má třeba tahle toshiba .. taky rozevírací, taky dva displaye a je to PPC, a má display přes celý...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2009 20:09
dva displeje (na způsob té toshiby) má nokia už od pradávna, řada 9xxx Wink
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2009 20:26
dva displeje měl siemens už od dob CL50 Mr. Green vlastně skoro všechny véčkový telefony mají dva displaye.. a taky nedotykový... mimochodem tu nokii jsem kdysi dávno viděl.. je to strašná cihla... ale aspoň ten display má přes cely..

ale ono je stejně pohodlnější mít jeden velkej display.. pořád to otevírat je k ničemu.. na tom malým displayi toho stejně moc neuděláte... takhle otevírat to kvůli všemu, to bych radši HW klávesnici snad oželel.. osobně si nedovedu představit, že bych kaisera musel pořád otevírat... otevřu ho, jen když chci psát... Třeba Universal je výtečně řešenej..

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2009 20:30
tak já měl doma určitou dobu 9300 a ten systém 2 displejů je v provedení nokie fakt geniální... Na volání stačila zavřená, sms atd otevřená.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2009 20:43
mno nevim, jak by se s tím v otevřeným stavu volalo.. Mr. Green osobně jsem ještě s kaiserem nezkoušel volat v otevřeným stavu.. Mr. Green

jasně, to umí třeba i BQ-S EF81 - taky se dá ovládat jen přes malej display.. v zavřeným stavu se dá volat, fotit, přehrávat písničky a myslim, že i číst SMSky.. a taky některý hry fungujou i na malej display.. Mr. Green

Osobně se mi víc líbí ta toshiba, ale nezdá se mi to moc praktická.. zase u toho Asusu je to praktičtější.. jako třeba u těch Noikií - ten druhej display je plnohodnotnější.. ale hlavní dvě vady jsou jak jsem psal ten malej a nedotykovej display, co není přes celou plochu.. Rolling Eyes

tahle konstrukce je zajímavá, ale stejně se mi zdá mnohem lepší ta klasická s vysunovací klávesnicí z boku, nebo ta co má Uni...

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2009 21:22
pipo ja ale nepsal ze je to pecka, ae plecka, tam je markantni rozdil, muj nzor je stejny jak tvuj, pekne to zmrsili, mohli udelat vetsi displej a SP+PPC dohromady, to by pak byla teprv pecka
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2009 21:30
sakra.. asi si budu muset pořídit lepší brýle... Rolling Eyes Brick Wall

jj, přesně.. kdyby to bylo tak jak píšeš, tak bych do něj bez váhání šel.. Slinták

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2009 22:36
S Voxíkem se v otevřeným stavu dá volat... Blbě se drží, ale de to. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika