Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Já, Makavelina

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 38, 39, 40  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové

Kdybyste našli na chodníku plnou peněženku úplně cizího člověka, co uděláte?

Hlasování není časově omezeno.
Nedotčenou jí odevzám na policii:
12% 12% [ 5 ]
» Vyberu prachy a zbytek odevzdám na policii:
24% 24% [ 10 ]
Vyberu prachy a zbytek zahodím:
56% 56% [ 23 ]
Vyberu doklady a prachy zahodím:
7% 7% [ 3 ]
Celkem hlasů : 41 / Hlasujících: 41
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 07:45
Makavelina napsal:
to Beat: Jééé děkuji, ale to řekni jemu, páč si to asi moc nemyslí, řekla jsem mu že jsem se rozhodla že bych na ten sraz chtěla, a hned jsme na nože (teda né na nože, nemluví se mnou a neumí mi říct jedinej důvod proč nechce abych jela) Mr. Green Aaaano, třetí možnost, cé je správně, i tady Mr. Green

Dej mi na něj telefon a klidně mu to řeknu, ale nevím jak by to vzal! Mr. Green Nikdy jsem nežárlil a ať je ta moja jakákolv tak s tímhle jsem taky neměl nikdy problém. klidně zaflirtuji před ní i s pokladní v obchodě! Jsem již takový Mr. Green

Ještě k tomu hlasování. Záleží na okolnostech. Taky by se tam hodila možnost odpovědi:"Poslal bych to přímo poškozenému" Uvedl bych jinou zpáteční adresu a měl bych klid. Z vlastní zkušenosti vím co je to za pakárnu vyřizovat si nové doklady. O peníze většinou poškozeným nejde(pokud tam neměli životní úspory) a jsou rádi za doklady.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 07:56
Mr. Green on by mě zabil kdybych dala jeho číslo Mr. Green On hrozně žárlí a prostě nechápe že nemá proč, prostě mu přijde nenormální aby jedna holka jela někam na víkend s partou chlapů, copak já za to můžu že si rozumím jen s klukama? Řekla jsem mu ať klidně jede se mnou, odpověď: Nechci. On je někdy jako dítě no, můžeš do něj půl hodiny hučet, ptát se dokola pořád na to samý a po půl hodině z něj stejně dostaneš jenom: Coje? Pray ach booooože Mr. Green My nemáme prachy, na dovolenou nikam nepojedem, manžel platí dvoje alimenty, a já ve dvaadvaceti letech nehodlám po zbytek života omezit svůj kontakt s lidmi na 7 osob z práce a jeho, a pojedu ať si říká co chce, tak Mr. Green Já si myslím že vím co ho na tom hlavně štve, (to tady nechci rozebírat moc), ale na to když se ho zeptám tak mi stejně neodpoví.
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 08:00
Držím palce! Jsi odvážné děvče. Nechápe, že čím víc bude žárlit a prudit, tak tím víc si zadělává na problém! Nebo mu dej moje číslo! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ať zavolá on! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 08:10
Mr. Green nemám tvoje číslo Mr. Green
Já nejsem odvážné děvče, jsem spíše plachá a stydlivá, vy si mě tu hrozně idealizujete a ve finále až se uvidíme osobně tak budete akorát zklamaný protože jsem úplně stejná jako ostatní Mr. Green Mr. Green Nevim jestli si Míla představuje že to bude probíhat tak že budete sedět v kroužku a já budu uprostřed a vy na mě budete čučet jako na nějaký zvířátko, (btw já mám hrozně velkou fantazii a strašně moc věcí o kterejch píšu tak si je normálně živě přestavuju a tohle je teda rozbíjecí představa) Mr. Green Mr. Green nicméně jsem se rozhodla ho nadále nedráždit, prostě si tentokrát prosadím svou ať se mu to líbí nebo né, není mi 14 abych se musela ptát na svolení ještě k tomu vlastního manžela, manželství je přece stav, nikoli vězení Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 08:12
Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause To bude ještě srandáááááá! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 15:11
To makavelina: Ani mne nieje 14 a musím(skôr mal by som) sa pýtať, že či môžem(aj keď už to je povolnejšie než v 14).
Na počiatku bola prázdna množina.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 15:20
Ale tak ty bydlíš s vašima? Já když jsem bydlela ještě s mátí, tak jsem si mohla dělat co jsem chtěla, jelikož naši vždycky věděli kde jsem, s kým tam jsem a co tam dělám, vždycky jsem měla starší kamarády a partnery takže od takovej patnácti let věděli že se mi nic stát nemůže protože za a) nejsu blbá a za b) kdyby něco tak mě kluci ohlídaj Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 16:13
Ja mám tiež samých starších kamarátov a rodičia mi akurát piskujú, či si nemôžem nájsť niekoho v mojom veku Brick Wall . Ale ja už som si na takéto rípania z ich strany zvykol. Proste nikdy nebudú úplne spokojný.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 16:17
takže jako každý "normální" rodiče Mr. Green vidíš, ve finále to dopadlo tak, že já jsem si vzala o 8 let staršího mužskýho a moje máť žije s klukem kterej je o 2 roky starši než já Mr. Green a teď zas můžu já řikat ať si najde někoho blíž svýmu věku Mr. Green jeden z mých nejdůvěrnějších "kemarádů" je James z USA kterýho znám přes tu online adventuru a tomu je 53 let, a to zas naši taky nechápou Mr. Green a sami si hledaj mlaďasy Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 17:31
Dnes sa ma rodičia(mama) výnimočne extra snaží nas*ať. Musím priznať, že je to snáď jediný človek, ktorému sa to aj trocha darí Neutral . Inak vdik za víziu : o pár rokov jej to vrátim Twisted Evil .

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Strana 4 z 40