Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Já, Makavelina

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 38, 39, 40  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové

Kdybyste našli na chodníku plnou peněženku úplně cizího člověka, co uděláte?

Hlasování není časově omezeno.
Nedotčenou jí odevzám na policii:
12% 12% [ 5 ]
» Vyberu prachy a zbytek odevzdám na policii:
24% 24% [ 10 ]
Vyberu prachy a zbytek zahodím:
56% 56% [ 23 ]
Vyberu doklady a prachy zahodím:
7% 7% [ 3 ]
Celkem hlasů : 41 / Hlasujících: 41
Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 18:42
to jenda: už se zouvám! ale nosím je jenom vyjímečně Very Happy bolej z toho nohy Anxious ale podle značky to vypadá že sem nesměj ty boty....

Jinak vážení přátelé, dneska jsem dostala od náčelníka konečně potvrzeno, že od tohoto měsíce budu mít vyšší plat, o deset korun na hodinu, není to žádný zázrak Mr. Green ale je to super a jsem velice spokojena s výsledkem svého snažení Very Happy
Líná huba, holé neštěstí, stačilo se jen zeptat Very Happy
Hey, hey apple!

Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 19:14
u nás platí - pilná huba-za branou stojí deset takových, co by tu dělalo na tvém místě
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 19:29
ja jsem byl dnes povysen..nekde tu je topic na to tak se tam rozkecam jinak ti gratuluju Applause
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 19:40
jéééé děkuju MAO, já ti jdu taky pogratulovat....
Zasláno: čt 31. květen 2007 18:49
Dnes se mi stalo něco velice... překvapujícího. Jsem už zvyklá na to, že mě většina lidí oslovuje slečno, nebo že se mě v trafikách kam obvykle nechodím prodavačky ptají jestli už mi bylo 18, ale dnes mě jeden kluk co pro něj děláme odrovnal tím, když viděl můj snubní prstýnek a ptá se mě: ty jsi vdaná? dyk vypadáš jako bys zrovna vychodila základku!
Confused
Takže fajn, vypadám na 15. Když jsem to řekla manželovi, ještě se mi posmíval a obrátil náš vztah v pedofílii Mr. Green Ale úsměv mu pohasl když jsem mu taktně připomněla jeho blížící se třicítku Mr. Green

Taky jsem včera zjistila jak strašně špatně vidím. včera jsem si jen tak z legrace zkusila dědečkovi brejle (vypadala jsem v nich jako ta Škrlová co jí hledají v tom tajemném případu) a viděla jsem přes ně tak krásně! Takže musím šetřit penízky na nějaké inteligentní obroučky (takové nějaké co zakrývají celý xicht, ale to můžu klidně použít papírový pytlík s vystřiženými otvory), ach jo, konto "notebook" zůstane i další měsíc prázdné. Brick Wall
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 18:51
Taky prd vidim, ale nosit brejle mě nebaví a čočky bych asi nedal Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 18:52
Ale tak zle vidíš len na diaľku, nie? A koho zaujíma diaľka, notebook je podstatnejší Mr. Green .
Na počiatku bola prázdna množina.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 18:54
Já teda nevim jak Maki, ale mě se obrazovka začíná rozostřovat, když jsem od ní dál než půl metru Embarassed Shocked
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
me v prosinci kdyz jsem byl na preventivni prohlidce poslali na oční.. ale nesel jsem tam, bryle bych stejne nenosil, vidim vsechno dobre, a koho zajima ze z 8 metru nevidim pismenko vysoke pul centimetru.. jinak notebook je prednejsi nez bryle.. Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Čočky nechcu, mě by to nebavilo si je na noc vyndávat a ráno je lovit ve skleničce s roztokem, určitě bych na ně někdy zapomněla a pak bych měla třeba troje najednou Mr. Green
Ale fakt potřebuju brejle, když jsme byli v pondělí se šéfem v cukrárně pro zmrzku tak mi na otázku: "Prosim tě co je to za zmrzlinu tam úplně vlevo." odpověděl: "Zajdi si na oční." Takže nejenom že nevím kterou zmrzlinu jsem to vlastně jedla, ale navíc jsem úplně slepá. Ale jen na dálku. A když koukám na movie s titulkama tak taky vidím prd, ještě že tomu rozumím když je to anglicky Mr. Green

edit: to Jenda: s tím monitorem jsme na tom asi stejně. Na blízko vidím skvěle, ale třeba nepřečtu ani spztku auta co jede před náma Embarassed
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Strana 11 z 40