Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Já, Makavelina

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové

Kdybyste našli na chodníku plnou peněženku úplně cizího člověka, co uděláte?

Hlasování není časově omezeno.
Nedotčenou jí odevzám na policii:
12% 12% [ 5 ]
» Vyberu prachy a zbytek odevzdám na policii:
24% 24% [ 10 ]
Vyberu prachy a zbytek zahodím:
56% 56% [ 23 ]
Vyberu doklady a prachy zahodím:
7% 7% [ 3 ]
Celkem hlasů : 41 / Hlasujících: 41
Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 25. říjen 2007 17:01
ále, jedna taková pipka.

Btw věděli jste že v USA nemají svátky???? (jako jmeniny)
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 25. říjen 2007 19:13
Áno, raz nám to spomínala učiteľka na angličtine.
Na počiatku bola prázdna množina.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: čt 25. říjen 2007 19:14
a co mají napsané v kalendáři vedle datumu ? Mr. Green

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 25. říjen 2007 19:52
Makavelina napsal:
ále, jedna taková pipka.

Btw věděli jste že v USA nemají svátky???? (jako jmeniny)
když si tam každý může dát jméno jaké chce....

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: ne 18. listopad 2007 10:36
Nemoc mě na nějakou dobu odstranila do pozadí veškerého dění (ani zprávy jsem už pěkně dlouho neviděla, snad se nestalo něco hrozného..)

Poslechněte si nyní (přečtěte) co se mi stalo.

Jak jistě víte, mám nový Notebook a chtěla jsem na něj krásný batoh od logitechu, protože Logitech začal vyrábět krásné batohy a kufříky na nojbuky. Tak jsem našla hifi shop kterej mi i po emailu potvrdil, že BATOH je skladem a k dodání do dvou dnů, objednala jsem si ho tedy a čekala. 14.11. mi přišel potvrzující email že má zásilka byla odeslána.
Tak jsem se přihlásila na hifishopové stránky abych se koukla kolik že to stojí celkem a k mému zděšení se ukázaly dvě kolonky, jedna zešedlá, která obsahovala informace. že mám objednaný BATOH KINETIK BACKPACK, a druhá kolonka zelená popsaná jako aktualizovaná objednávka a v ní stálo KUFR KINETIK BRIEFCASE. Tak jsem zmateně hned volala do Hifi shopu co to má znamenat že nechci kufr ale batoh a nějaká baba na té infolince mi tvrdila, že je to totéž.
Tak jsem jí řekla že rozdíl mezi kufrem a batohem zná i malé dítě a že to prostě nechci, tak mi řekla že už to odešlo, tak ať si to nevyzvedávám. Tak jsem byla smutná a zkoušela ještě na netu najít nějaký shop kde maj batůžek skladem, našla jsem jeden, napsala jsem tam maila, že mám zájem o batoh kinetik backpack, a že mi všude cpou jen kufr kinetik briefcase a pán mi odepsal jistě jistě batoh kinetik backpack je skladem, doporučuji rychle objednat a vyčkat na kontakt od našich operátorů
tak jsem objednala honem (NA STRÁNKÁCH JE I S OBRÁZKEM!!!) a ve čtvrtek mi přišel ten balík tak jsem šla na poštu a byli tam dva balíčky, jeden už na první pohled ve tvaru kufru a druhý velikostně odpovídal batohu. Tak jsem paní řekla ať ten z Hifishopu pošle zpět. že mi to poslali omylem, vzala jsem ten druhej a šla domů. Ale již netrpělivě jsem cestou domů začala odlupovat izolepu z té velké krabice a na chodbě doma jsem zjistila, že je to ZASE KUFR!!! Tak já nevim jestli se na mě domluvili, nebo jestli jsou to všecko kokoti co nevědi jak vypadá batoh!!! Zoufale jsem ho téměř odhodila do kouta, ale protože i ten kufříček je moc pěkný a v podstatě též praktický, tak si ho asi nechám....
Hey, hey apple!

Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: ne 18. listopad 2007 13:03
Chjo, takovou esej napsat, že Ti poslali kufr místo batohu... Think
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: ne 18. listopad 2007 13:15
a mas v tom kufriku taky misto na sxgecko? Mr. Green jinjak podle obrazku vypadaj velice pekne ale ja kdyz cokoliv takoveho kupuju tak jedine CaseLogic Wink
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 18. listopad 2007 13:55
Makavelina napsal:
Nemoc mě na nějakou dobu odstranila do pozadí veškerého dění (ani zprávy jsem už pěkně dlouho neviděla, snad se nestalo něco hrozného..)

Milá súdružka Makavelina, nič hrozné sa počas tvojho výpadku nestalo Mr. Green . Angel
Na počiatku bola prázdna množina.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: út 15. leden 2008 16:07
zpět k historce s batohem kufrem Mr. Green nakonec mám bágl od Dicoty , kterej se perfektně nosí a je celkově super, vejde se tam i větší nákup a přitom není rozměrově velikej Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: st 16. leden 2008 09:34
Všechno zlé pro něco dobré! Třeba to tak mělo prostě být aby jsi přišla na to že kufr je lepší než batoh! Wink
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Strana 23 z 40