Ninočka. Velmi sympatické jméno. Moje manželka chtěla dát naší dceři jméno Barbora, ale to jsem jí rezolutně zatrhl. Pojmenoval jsem ji Kateřina. Kdo viděl Císařova pekaře možná bude vědět proč.
Koukám, že máme spoustu společných zájmů.
Zkus manžela ukecat, aby přijel s Tebou. 1. bude to určitě lepší a za 2. rád uvidím chlapa, kterýmu můžu něco závidět.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor
to Bugi: mě je zas strašně sympatické to díťátko ve tvým avataru, to je tvoje ratolest nebo ty za hodně mlada? Mno císařovo pekaře jsem viděla, ale k důvodu pojmenování mě to nedovedlo, snad jedině kdybys jí pojmenoval Hraběnka Strádová
Zkusila jsem na manžela znovu vyrazit aby jel, ale bez úspěchu
teda Bugi, koukám že umíš dělat fakt krásné děti Holčička je fantastická, ale teda že cumlá střepy, to mě vyděsilo
Já též doufám že můj muž umí i holčičky, má dva kluky, jeden krásnější než druhý (a maminkama to fakt není), takže doufám že holky zvládne taky
Věk: 35 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 13. květen 2007 20:54
Nová služba:VSN zoznamka
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.