Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak na frajera !? pls

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: so 16. prosinec 2006 19:07
no, tuhle diskusi jsem objevil až dnes, s odstupem času, tak by mě zajímalo jestli se to nějak vyvinulo...?
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 17:02
Hehe potreboval bych poradit co dělat když si na mě dovoluje fašista s naslouchátkem, který šišle a chodí stále v jednom oblečení a špinavý ? Slinták tento člověk si pořád dovoluje na jednoho spoluzaka, ktereho ma vetsina rada ale on do nej proste furt vyrypuje protoze vi ze je proste silnejsi, kdyz jsem mu dal najevo ze se mi to nelibi a zduchl jsem ho tak ze letel pres jednu lavici ve skole tak si na me zacal otvirat hubu a rikal ze si na me po skole pocka a da mi pořádnou sadu.. Slinták tak jako už nějaký ten den čekám ale pořád nic.. co byste poradili ? jinak poradek uz jsem sjednal a uz si na toho kamarada nedovoluje ale i tak by poradne zaslouzil..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 17:04
Mně taky jamaica psal, že na mam čekat obsílku s trestním oznámením a prd přišlo Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 17:07
On chtěl žalovat tebe?
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 17:09
Jj, protože jsem tehdy založil jtpuding.wz.cz a tam udělal odkaz na jeho web Slinták Laughing
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 17:11
Jn trestnim oznameni jsem vyhrozoval nedavno taky ( beat vi ), byla to pouze vyhruzka ale ani nevis jak rychle dal ten " obzalovany " vse do poradku.. Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 17:12
2 Jenda:Netušil jsem, že tu byly takové problémy! Shocked Shocked Shocked Jinak k tématu. Většina takových "drsňáků" velice rychle vychladne. V dnešní době, kdy stačí do někoho praštit a jde se k soudu je to dost nebezpečný si to růčo s někým vyřídit. Mělo to něco do sebe, ale musela to bát férovka a né vazoun proti trpaslíkovy, neli více na jednoho! Evil or Very Mad
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 18:29
To pecanz: Ako dobre vieš, som proti násiliu, takže mu rozkop pr*el aj za mňa Mr. Green . Ale vážne: na tvojom mieste by som sa mu snažil čo najviac znepríjemňovať život, upozorňovať na jeho nedostatky, no proste ho zahanbiť pred ostatnými.
Na počiatku bola prázdna množina.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 18:59
2borix: to taky delam, ale nejvetsi ostudu si udelal on,m kdyz pred celou tridou prohlasil jak si na me pocka.. proste se mu uplne vysmali vsichni, mam ve tride nejaky respekt nastesti.. ale on si dovoluje jen kdyz tam jsou vsichni, jinak je prvni co utika ze skoly.. Mr. Green proste i kdybych si na nej pockal ja tak on bude driv ve vlaku nez ja vyjdu ze skoly.. Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 19:17
Potom no problem, nie? Ďalej mu znepríjemňuj život a nos radšej nepriestrelnú vestu Mr. Green .
Na počiatku bola prázdna množina.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 4 z 8