Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak na sousedy?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK

Jak na sousedy?

Zasláno: ne 20. srpen 2006 13:05
Možná to znáte ze svého okolí nebo na vlastní kůži jste zažili sousedský teror.
Jak byste řešili sousedské vztahy, když pod vámi duní zem z techna a slyšíte hlasitou zábavu? Platí zde zákon oko za oko, zub za zub, nebo byste to řešili domluvou, nebo stížností na úřadech? Podělte se s vašimi nebo cizími zážitky.

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 13:08
Tak si pustím muziku o něco hlasitěji než soused Whistle nebo sluchátka
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 13:14
To děláš i třeba ve 23 hodin večer když chceš spát?

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 13:18
To nee. To bych zašel za tím sousedem a poprosil ho o stlumení. Jinak já mám sousedy ... no abych je neurazil, v důchodovém věku až na jednoho co si pořád pouští Guns & Rosses, ale toho seřvou ti důchodci za mě Wink
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 14:24
Ja bývam v dome
Neviem či je to pravda,ale vraj môjho deda nahaňal sused so sekerou vždy ked sa na niečom nedohodli
Poviete si zabava,ale predstavte si,že vas niekto nahaňa so sekerou,navyše v dosť podguraženom stave

S tými susedmi mame celkovo hrozne vzťahy,už sme mali j sud,ale nechcem to tu rozoberať
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 14:41
Odpojil bych mu elekrinu Mr. Green Mr. Green ...

Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...Smile

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 16:56
jestli se to furt opakuje a nepomuze dohoda tak zavolat policajty..

Rico (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 17:02
1. pokusit o dohodu (u některyých to jde)
2. zavolat policajty (dle mejch zkušenosti nic nevyřeší)
3. na úřady

( pokud nepomuže nic zabit souseda nebo se přestěhovat)

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 17:49
Se sousedy problém naštěstí nemám,jednak jsou to důchodci a jednak bydlím v domě a pokoj mám na opačnou stranu,kde žádní sousedi nejsou. Mr. Green Všeobecně toho souseda moc rád nemám,protože je to "komanč",ale jinak no sress... Jedině když si "půjčím" od matky byt na nějakej mejdan,tak doufám,že to sousedi nebonznou. Whistle

Rico napsal:
...
( pokud nepomuže nic zabit souseda nebo se přestěhovat)

Psal jsem,jako maturitní práci,fejeton na téma "Každá změna je k horšímu"...mimo jíné jsem tam psal,že "...pokud se přestěhujete,budou vaši sousedi ještě horší,než ti předcházející..." Wink

Jinak stylem "oko za oko" se nic nevyřeší,akorát se to ještě zhorší.

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 17:53
ja mam chatu na sahare a sibiri a nemam se sousedy problemy...ti ziji o par stovek km dal Wink

www.sidbin.wz.cz

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 19:34
moji rodiče maj se sousedkou docela problémy, protože nás považuje méněcenné, když moji rodiče nemají vysokou školu a ona ano...a neustále parkuje na našem místě d'oh! prostě na zabití...domluva nepomáhá, asi požádáme technický služby ať nám nakreslej parkovací místo...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 20:26
I když tady máme hodně tenký stěny, tak se nám zatím nestalo, že by nás nějací sousedi rušili. A to ani v předcházejícím bydlišti. Pokud tedy hlasité steny nepovažujete za rušení. Wink Jeden můj kolega měl problémy se sousedama, kteří bydleli pod ním. Pouštěli si nahlas muziku. Tak se naštval, otočil všechny repráky na zem a pustil věž naplno. Po cca 10 min. to vypnul. Od té doby má prý klid. Applause
Jít přímo na policajty, nebo psát dopisy na úřady, se mi zdá jako podraz. Určitě bych se nejdřív snažil domluvit. Pak bych zkusil něco v tom stylu, jako ten můj kolega a pokud by se to nezměnilo, tak bych volil ty policajty. Teda pokud by to bylo v noci. Přes den by nejspíš nic neudělali, takže by byl lepší úřad.
Edit: Já už jednou sousedy rušil hlasitým zpěvem. Opil jsem se, nasadil si sluchátka a dál už to nejspíš znáte. Ještě že jsou to takoví pohodáři. Nakonec jsme se tomu zasmáli a je klid. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Sprandi (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 07:24
Ja mam problem jedine so susedkou-blondynou Rolling Eyes ,pusta si naplno Tokio Hotel. Brick Wall
Naposledy sme mali "volume fight" -komu to ide hlasnejsie,tak ten vyhrava. Mr. Green
EDIT:Uz viem ako na susedov-
http://www.1stcavmedic.com/glossary-files/AK-47.gif
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 08:25
Exclamation se sousedy problém nemám, ale mám pro vás jednu radu jak na potvoru souseda. Dance pravidelně mu strkat sirku do zvonku Razz
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 10:38
Sad my máme hrozný sousedy... trochu se rozepíšu:
naproti nám bydlí takoví lidi skoro v důchodu- takový ty pavlačový drbny.. chlap je nepříjemnej až hrůza, ženská pořád všude nakukuje a dělá drby..

vedle nás- bydlí tam syn ředitele z našeho gymplu- je to strašný prase(metrosexuál ani náhodou), vždycky nanosí do baráku hrozně bláta

pod náma- docela optimisti Very Happy , neustále se chechtají, nedá se to vydržet.. když sedím na wc, tak se zezdola pořád ozývá smích(bytovým jádrem se nese jak blázen)

nad náma- blázni- jejich syn bojoval někde v Jugoslávii či co, a přivez si s sebou na památku 2 granáty, no a jednou se opil, chytla ho depka, a skoro už byla noc, si šel do garáže pro ty granáty, vyšel na pole do asi metrový kukuřice a odpálil si ty granáty na prsou, dobře si představíte co z něj zbylo.. no a oni se prostě asi zbláznili, neustále se odtamtuď ozývají samý nadávky, ale fakt jadrný, sem tam se ozve jak se převrátí skříň a pořád mlátí s dveřma...
Brick Wall
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 12:29
Laughing to buď rád, že při vytahování pojistek na těch granátech, zrovna nezvonil u dveří vašeho bytu Laughing Twisted Evil Twisted Evil
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 12:31
aspň že byl chytrej a šel na pole a neudělal to doma...

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 12:33
Whistle asi nějaký ekozemědělec Whistle Whistle

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 12:38
lukenet: Tak to do toho vašeho baráku perfekně zapadneš,co? Mr. Green Promiň,já musel... Shhh

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 12:47
Twisted Evil nortone, za 100 bodů Twisted Evil

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 13:26
Norton: v pohodě Mr. Green když je ten vtip dobrej, tak to uznám Slinták Slinták
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 14:43
lukenet napsal:
.. když sedím na wc, tak se zezdola pořád ozývá smích ...

Hele, nemáte náhodou skleněný stropy a podlahy? Mr. Green

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 21. srpen 2006 15:08
krrttek napsal:
moji rodiče maj se sousedkou docela problémy, protože nás považuje méněcenné, když moji rodiče nemají vysokou školu a ona ano...a neustále parkuje na našem místě d'oh! prostě na zabití...domluva nepomáhá, asi požádáme technický služby ať nám nakreslej parkovací místo...

bych rekl sousedce:
Pani sousedko...me je vase skola u prdele....a vy jste jen namyslena krava ktera dela z kusu papiru ustavu. Mr. Green Si s tim papirem vytrete prdel Mr. Green

www.sidbin.wz.cz

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 23. srpen 2006 13:23
2 Lukenet: Tak proto ty vyhraněný názory... Wink

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 23. srpen 2006 14:30
krrttek napsal:

Podľa mňa je menejcenná skôr tá susedka Think a asi by som sa k nej tak aj správal.

Ja problémy zo susedmi nemám:
Nad nami - nebýva nik, sme na najvyššom poschodí
Pod nami - taktiež nik, sme totiž aj na najnižšom poschodí, to viete pri rodinných domoch to už tak býva
Vedľa napravo - vcelku mladý susedia, vcelku v pohode(predsa sa ku mne nemôžu správať zle, keď im chodievam opravovať kompa Mr. Green ),
Vedľa naľavo - tých som už teda dlho nevidel
Oproti - je neobývaný, momentálne nám tam parkuje jedno auto Whistle
Na počiatku bola prázdna množina.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: st 23. srpen 2006 17:18
To pod námi bydlí moje máma. Neslyší už nejlíp a pouští si proto nahlas televizi. Jestli toho nenechá, zavolám na ni asi policii... Mr. Green
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 23. srpen 2006 20:37
Teda, Romule, že se nestydíš. Takhle mluvit o vlastní mámě. Not Talking
Můj názor je ten, že od rodičů je potřeba bydlet cca 100 km. To je optimální vzdálenost na to, aby u vás tchýně nebyla nalezlá příliš často, ale přitom to není zas tak daleko, abyste se k nim vůbec nedostali. Wink

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 23. srpen 2006 20:39
Tak daleko naši bydlí od mých prarodičů.. Od jedněch 100 a od babičky 160... Wink Jinak my máme souseda jedno takový pako co akorát furt řeže pilou.. takovej světlejší cikán... No děs a druhej zase kouká na bednu nebo je na posezení, něco opejká v krbu, všechen kouř de k nám a ještě k tomu má puštěnou muziku ala Eva & Vašek...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: st 23. srpen 2006 23:11
Bugi napsal:
Můj názor je ten, že od rodičů je potřeba bydlet cca 100 km. To je optimální vzdálenost na to, aby u vás tchýně nebyla nalezlá příliš často, ale přitom to není zas tak daleko, abyste se k nim vůbec nedostali. Wink

Ale zase je to moc daleko na to, aby babička pohlídala příležitostně vnoučata Think

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 24. srpen 2006 08:08
Laughing moji tchýňové (ona i on) bydlí od nás cca 35 METRŮ! Laughing

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: čt 24. srpen 2006 09:25
drutek napsal:
Laughing moji tchýňové (ona i on) bydlí od nás cca 35 METRŮ! Laughing
Tak to už se nedivím, že máš průměrně 18.3 příspěvků za den Wink

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 24. srpen 2006 09:26
2 lion: neznáš paní na hlídání? Laughing

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: čt 24. srpen 2006 10:14
Bugi napsal:
2 Lukenet: Tak proto ty vyhraněný názory... Wink

no comment Confused
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 24. srpen 2006 15:38
to : Ěňa :: oni jsou fajn. do ničeho nekecají aještě nám tchyňa hlídá kluka. za týden už jde do školky Wink Wink Wink

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: čt 24. srpen 2006 23:36
krrttek napsal:
2 lion: neznáš paní na hlídání? Laughing

No jo, ale babička se ráda postará a zadarmo Wink

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 10:20
já vim Hand nebo se dá použít sousedka Mr. Green

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 10:22
No, sousedka se dá použít... Slinták Ale kdo zatím pohlídá děti? Mr. Green
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 10:27
soused Slinták

Tmik (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 11:09
jak na blbeho psa?Nad nama maji manzele uz starsi blbeho kokrspanela.On treba zacne stekat ve dve rano nebo jeste driv a steka dlouho samozrejme ,ze mne to vzbudi to je docela pronikavy hlas...To je nekdy peklo Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 11:11
Kokršpaněla mají taky ti naši sousedé. A máš pravdu, že je to nechutný když štěká a to to ještě neni nad náma...

Tmik (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 11:19
skousel sem dat pepr na rohozku jejich..ale nic moc ucinek Very Happy

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 25. srpen 2006 12:59
Kokršpaněl. Tak to je opravdu hloupá rasa (a to si ho chce bratranec pořídit!). Abych nebyl OT, tak u nás byla jednou tetka a ten blbej kokr mě skoro nechtěl pustit domů. Tak jinak. Sousedka po mě chce abych vytíral chodbu i když jsem doma cca 8 dní v měsíci. Došlo to až tak daleko, že vyvěsila na chodbu kalendář se službama. Za ten kalendář dík, alespoň vím co je za den Brick Wall

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 28. leden 2007 18:41
Naše jezevčice naučila štěkat všechny psy ve vchodu když se někdo vrací domů nebo jde okolo dveří! Dřív nám nadávali a nyní by nás sousedi nejradši vystěhovali! Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Je zas pravda, že ve vchodu ukradli lidem boty, ale ti co měli psy ta nic! Nikdo nemá rád chodící tmu(chytili je).
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 28. leden 2007 21:34
Sousedovo jezevčík zase naučil jakoby "hrabat" našeho psa (když jsme ho ještě měli) po tom, co si něco označkuje.. Akorát že jezevčík neni to co malamut, takže když to náš dělal, tak lítala tráva, hlína, kamínky...

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 3. únor 2008 12:49
k sousedům zas přijely malé děti, řvou, křičej, skáčou a já nemůžu v klidu pracovat na svých stránkách Crying or Very sad Mr. Green

Onecar (+2)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: ne 3. únor 2008 13:21
Požehnané rodinné baráky. To se mám, co Laughing
Kdyby pívo píču mělo, nic by nám už nechybělo.

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: ne 3. únor 2008 13:21
Vyčoudit jedině Smile
Obrázek

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 3. únor 2008 13:40
nechci nést zdravotní následky na dětech Hand

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: ne 3. únor 2008 18:46
Tak jim prdět v obýváku
Obrázek

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 3. únor 2008 20:38
čím dál víc originální způsob Think

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: ne 3. únor 2008 20:41
a hlavne jednoduse proveditelnych Laughing
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 21. listopad 2008 19:18
Máme tady kousek od baráku benzínku a v noci tam mají světlo tak dokonale umístěný, že nám to svítí přímo do oken ložnic.
Co myslíte, že dělat? Nějak domluvi se a nebo vzít vzduchovku? Mr. Green

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 21. listopad 2008 19:41
granát, ať máte místo světla ohňostroj... Very Happy

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: pá 21. listopad 2008 19:53
Brick Wall máme podobný problém s lampou naproti našemu oknu do ložnice, ona je nějaká pokažená a celou noc bliká, což je neuvěřitelně rušivé, to by člověk neřekl, při zatežných závěsech to stejně "vidíte" i se zavřenýma očima Brick Wall

to Jenda: hygienu na ně...
Hey, hey apple!

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 21. listopad 2008 20:04
Ona stačí vzduchovka a jednou pink... Wink

Ale jsem spíš pro Pecanův návrh Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: pá 21. listopad 2008 20:11
ehe, místo světla ohňostroj a místo baráku spáleniště Shame on You
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 21. listopad 2008 20:28
... ale né našeho, to světlo je daleko, asi tak přes 4 zahrady Smile
Zasláno: so 6. červen 2009 18:33

(Otevřít a přehrát na YouTube)

Podle všeho ale nahraný a reklama na pojištění Wink

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 8. červen 2009 03:33
tak to je maras. ale taky mi to připadá jako nahrané

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 8. červen 2009 14:12
Jop, určitě je to nahraný. Na konci je tam nějaká www adresa a když si ji otevřeš, tak je to jasný. Wink Reklama na pojištění, všechny scény jsou nahrané a jakákoliv podobnost blá blá blá... Wink

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: po 8. červen 2009 14:25
vzdyt je to celou dobu v tom videu napsany jako logo, REKLAMA Mr. Green
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 8. červen 2009 14:26
To může znamenat cokoliv! Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 9. červen 2009 02:38
ještě že bydlím na baráku. kdyby mi nějaký soused v paneláku řezal vedle v pokoji dřevo na cirkuli, tak bych ho tou pilou protáhnul Laughing

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 9. červen 2009 02:45
U nás soused řeže na motorovce snad denně... A nebo vypouští hov... totiž jeho skvělou žumpu (alá rezavá cisterna zahrabaná za parákem) Mr. Green d'oh!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 10. červen 2009 02:36
neboj, něco ti na něj vymyslím... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 1 z 7