Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak sbalit holku?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 64, 65, 66  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: st 11. říjen 2006 12:15
No, tak to asi neznám... Think
Jako znám holky, které se o PC trochu zajímají, ale že by byly takový blázen jako já, to ne Rolling Eyes

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: st 11. říjen 2006 15:49
tpikalek: Říkáš, že takové blázny nenajdeš ani mezi chlapy? Mr. Green Slinták Sorry za OT, ale já bych ani nechtěl, aby moje holka byla blázen do PC... Anxious Whistle
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 11. říjen 2006 18:08
tpikalek napsal:
No, tak to asi neznám... Think
Jako znám holky, které se o PC trochu zajímají, ale že by byly takový blázen jako já, to ne Rolling Eyes

Ja som o jednej takej už počul(bola dokonca väčší blázon do PC ako ja(ani nepoužívala grafické prostredie)), ale neviem isto, či existuje. Len som o nej niekde počul.
Na počiatku bola prázdna množina.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 12. říjen 2006 12:08
Applause Applause no tak to by byla světlá výjimka! Applause Applause
zkus po ní začít pátrat!
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 12. říjen 2006 17:40
Viem, že o nej písal niekto na nejakom fóre, ale už si nepamätám na ktorom Crying or Very sad .
Na počiatku bola prázdna množina.

MADO (0)
Anonymní

0,- VK

Ahoj

Zasláno: út 7. listopad 2006 17:10
Dobry den ,panove.
Jen tak jsem brouzdal po netu a nasel jsem tuhle stranku s pocitem ze se trochu priucim.Ale to co jsem si precelt (nesel jsem moc do hloubky),me docela zarazilo.
Myslim ze zapominate na to ze zenska premejsli jinak nez chlap.
Co se tyka toho o cem mluvit.Jedna vec je co rikate ,ale druha jak to rikate.Dalsi vec poslouchejte a divejte se jak reaguje na to co rikate.
Proste se prispusobte ji.Rozhovor nekde zacina ,ale pak se vyvyji.
A kdyz se bude chtit bavit o necem o cem nemate ani paru, tak ji nechte jen reknete pravdu ze vas to zajima (protoze vas ona zajima) a at to vysvetli.Nehrajte si na frajery a hrdiny. Jak jste s ni o samote ona o vetsinou nestoji.Ona chce nekoho kdo ji pochopi. Coz neni zrovna lehka vec pro chlapskou cast populace.
Doufam ze jsem vas moc nenaprudil a ze to treba nekomu pomuze.
Hezky den a hodne stesti

koc.pet (+3)
Bažant
Bažant

12 425,- VK
Zasláno: út 7. listopad 2006 18:34
My se tady spíš bavíme o tom, na jaké téma začít rozhovor. Protože žena velmi často nechává na muži volbu témata. Pak když se už rozhovor (pokud se ho podaří nějak začít hlavně tak, aby neluvil jenom chlap...) dostane do určitého bodu, který nějakým způsobem souvisí se ženou, pak je skutečně dobré nechat mluvit ženu a někdy obzvlášť důležité je v žádném případě neskákat do řeči a pouze přikyvovat nebo říkat takové fráze jako "ano, přesně tak", "já si to taky myslím", "máš pravdu" atd. atd. atd......
Arrow http://strojirenstvi.ne-e.eu/ - mrtvé fórum...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 7. listopad 2006 18:35
Já tuhle Lucce na všechno řikal "no" a ona po chvíli, že to nesnáší Laughing
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

koc.pet (+3)
Bažant
Bažant

12 425,- VK
Zasláno: út 7. listopad 2006 18:37
pokud říkáš jenom "no", tak je to opravdu o ničem- to musíš střídat- poprvé "no", pak "ano", potom "přesně"... Laughing Laughing
Arrow http://strojirenstvi.ne-e.eu/ - mrtvé fórum...

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: út 21. listopad 2006 21:32
Nebyl bych to já, kdybych se před každým rozhodnutím neporadil Smile
Tak tedy, o co jde. Poslední dobou se ke mě jedna holka chová tak jaksi jinak, líp...no prostě, řek bych, že nebude trvat dlouho a zeptá se mě, jestli s ní nechci někam jít, pak chodit...no a tak... Jenže já fakt nevím, jestli mám říct ano. Na jednu stranu je celkem pěkná (no jo, znám o hodně hezčí holky, ale taky nejsem zrovna moc krásnej, tak si moc vymýšlet nebudu), fajn, ale nevím...prostě mám takovej "pocit, že k sobě nepatříme" Smile
Co byste tak asi udělali vy?

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 45 z 66