Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak sbalit holku?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 64, 65, 66  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
(-(-.-)-) (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: st 14. únor 2007 10:14
drutek napsal:
ty si volajaký zmetený...

no jsem dosti zmatený, protože ona je pro mě moc luxuní a skvělá a nevim jestli to myslela vážně nebo co.. prostě nechápu.. holt si nevěřím no.. Wink

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 14. únor 2007 11:03
Za skúšku nič nedáš, a ešte v takomto prípade, keď ti ona niečo naznačila, pri najhoršom by si to mal vykecať tak, že si sa pýtal informatívne. Wink
Na počiatku bola prázdna množina.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 15. únor 2007 09:14
žít se má na plné pecky. musíš chytit příležitost za pačesy!!! i kdyby to mělo být jen na chvíli!!!
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: so 17. únor 2007 14:17
Podle mě se jí o tobě vůbec nezdálo,jenom je to jednoduchý způsob jak přivést na něco řeč.Sám jsem to párkrát použil (většinou jsem chtěl zavést řeč na téma sex Slinták ).Myslím si,že ta holka po tobě jede a za zeptání nic nedáš.A to,že je pro tebe moc luxusní a skvělá,to jsou jen výmluvy.Každej chlap má na jakkoliv pěknou a skvělou babu,pokud si padnou aspoň trochu do oka. Wink

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 23. únor 2007 09:15
vzpoměl jsem si na jeden výzkum, kde bylo uvedeno, že je statisticky dokázáno, že ty nějhezčí ženy jsou více samotné, než ty obyčejné.
jaký to má důvod? velice jednoduchý - každý muž si totiž myslí, že ty nejhečí ženy jsou již zadány a proto se u těchto žen o nic nepokouší. a když si to myslí každý, tak je pro tyto ženy rázem problém na světě
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: st 28. únor 2007 01:15
Jj,já to četl taky.Ale kdo ví co je na tom pravdy.

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 28. únor 2007 15:06
Shhh ešte sa to všetci dozvedia a sme v prdeli, tie naj baby budú zadané Mr. Green .
Na počiatku bola prázdna množina.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 1. březen 2007 20:53
tak běž rychle nějakou sbalit

Sheep (0)
Anonymní

0,- VK

balení

Zasláno: so 7. duben 2007 19:01
čus, lidi tak jsem po dlouhém váhání jak sbalit nějakou holku dospěl k názoru, se jí po nějaké době narovinu zeptat jestli nechce být víc než moje kamarádka a máš hned jasno bud bude chtít nebo to začnu zkoušet na další, žádný spekulace co tu furt dokolečka vymejšlíte sou neřikám uplně k ničemu ale neni nad to tu holku sbalit svim rozumem Idea

Sheep (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: so 7. duben 2007 19:04
jo a mimochodem holki sou taky nadržený a nechtěj zůstat do konce života pany! tak bez řečí dopráce Dance

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 47 z 66