to je právě ten problém. navíc my jsme teď v situaci, kdy se opravdu nemůžemem rozvést. a to bude trvat tak ještě rok
Jo tak tohle znám a nakonec m,ne vyhodila ona. Jo a jsem ji za to vděčen, pravda odsral jsem to parádně a ještě sem tam nějaký ten průser odnesu, ale jsem šťastný s jinou ženou akupodivu s bejvalou si taky rozumíme a nemáme žádnou divočinua domluvíme se prakticky na všem. Škoda že to nešlo když jsme byli spolu, ale zase bych neměl inanku a ta je ve všem mnohem lepší než bejvalka.
Nejlepší je se zbavit tak že to říci na rovinu. Jiná cesta není. Hlavně se nenechávat vydírat.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 19:48
tak situaci u nás doma bych ti mohl popsat do sz. nemusí to vědět každý. možná, že budeš vědět jak dál
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 21:02
Zbavit ženské (pokud spolu nebydlíte) je jednoduché. Stačí pozvolna omezit komunikaci, a to důsledně!
Horší je, jak jí získat! Pokud tedy nejdete k první stokilové /šeredce/ na ulici, co se na vás trochu usměje. Takových je právě problém se zbavit. Ta se totiž na vás přímo přisaje.
Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. Na jednu takovou schůzku domluvenou po mailu jsem šel (jak přesně vypadá jsem ani podle pár fotek neměl zaručenou představu, jen jsem měl tušení, že nosí velikost xl). Ale zdála se být dost nadržená. Tak jsem se to vydal prozkoumat. Můžu říct, nadržená parádně. Avšak - sice pár kilo navíc mi nevadí, ale jakmile někoho nemůžu obejmout je to konečná. Tato nebyla xl, ale spíš xxxl (a nejhorší na tom bylo, že k tomu ani neměla odpovídajícím způsobem velké přednosti). Navíc se vyžívala v posílání ohromného množství smsek. To mě ničilo. Tak jsem odepisoval méně a méně. Jedna schůzka a dost.
Ale můžu říct, že toto jen ten prototyp, co se přisaje a už se nechce x týdnů pustit.
Aspoň trochu pohledný holky se ale zbavíte hned. Nejpozději za chvíli.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.