Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 1. září 2014 15:35
Hele, jak se zbavit plyšáků? Přijde mi líto to vyhodit nebo spálit, takže mi leží už mraky let v krabici... Nechcete někdo plyšáka? Mám dva asi 25cm medvědy a jednu 10cm modrou myš.
Nejlepší je to dát do dětského oddělení nemocnice, nebo někam do školky..
Ještě k tématu. No s mojí čerstvou bejvalkou vycházím velice dobře. Nakonec rozchod nebyla itálie, ale lidská domluva. Těch 6let bylo úžasných, ale život jde dál.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: st 10. září 2014 07:30
Hmm, plyšová srdíčka jsem rozstříhal. Co s tím taky jinýho, navíc vevnitř byly magnety a ty se vždycky hodí.
Budu se muset zeptat kámošky, která má k těm různým dětským oddělením nemocnic blízko. Kdyby se ti plyšáci vyprali, tak asi nebudou ani vypadat úplně hnusně.
A nebo bych je mohl poslat bývalce.
Věk: asi 27 let
904 906,- VK
Zasláno: so 12. listopad 2016 19:10
heh, přijde to divné jen mě? Kámoš se teď rozešel s holkou (chodili spolu cca 5 let). Normálně ji má na facebooku a lajkuje a komentuje jí tam statusy... Ona si teď našla jiného a on jí to olajkoval... nechápu...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.