Jezis, ze ti to tu ukradnu.. ale ted zacali v radiu hrat prisenou reklamu VINO A DESTILATY. A hrajou asi tri za sebou vzdycky, jezis to je priserny! Vcera jsem se byl nechat ostrihat a hralo to i tam.. zvazoval jsem chvili udelat si operaci usi nuzkama
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 22. leden 2019 21:48
V televizi je teď reklama, že tisíce kapel ve vašem autě nebo kanceláři - rádio Beat.
To je klamavá reklama, ne? Mělo by to být spíš tak 10 kapel dokolečka.
» Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Zasláno: pá 3. květen 2019 21:12
To bylo výborný. Na Rock Rádiu teď hráli koncert Scenes from a Memory od Dream Theater. Takovou muziku v rádiu moc slyšet není. Ale to by nebylo rádio, aby to nějak nevylepšili. V tomhle případě, protože to album má víc než hodinu, to ustřihli před předposlední písničkou, která je mimochodem úplně nejlepší a vrchol celýho alba. A místo toho pustili nějakej českej ukňouranej asi rádoby punk
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: ne 5. květen 2019 08:57
Kdyby v rádiích hráli nějakej českej ukňouranej rádobypunk, tak by to bylo ještě fajn... spíš tam hrají samé vykopávky pro staré fotry... (tedy v těch rádiích, kde nehrají disko a vykopávky pro staré babky jako je von Dráčková)
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 5. září 2019 12:52
Asi poslouchám málo rádio, protože jsem teď prvně slyšel na Rock Rádiu tu hitovku od Horkýže Slíže - Mám čiči na lehátku
To mi nedošlo, že tuhle písničku vlastně musí v rádiu cenzurovat
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.