Zasláno: po 31. květen 2021 14:05
Funguje to super. Zvuk je trochu plošší, takže asi nic pro true audiofily. Ale na to abych si na tom pouštěl nějakej punk na udávání tempa, tak to stačí víc než dost...

Byl jsem s tím několikrát na kolečkových bruslích a je super mít volné uši a slyšet jestli za člověkem jede kolo. Dá se s tím i plavat a i když lidi psali, že bluetooth pod vodou nefunguje, není to pravda - z ruky, kde mám hodinky to zvládne spojení se sluchátky i přes 10 - 50 cm vody. Vlastně i přes zdi to má dobré spojení - přes celý byt vřetně dvou zdí to hraje taky v pohodě. Dostal jsem k tomu i špunty do uší, takže kdybych chtěl, tak mám i analogový noise cancelling

Vyzkouším v letadle jak to funguje, ale asi ne tak dobře jako skutečný noise cancelling, protože hluboké tóny (jako třeba vibrace z motorů) se dobře šíří i samotným tělem a ani špunty to neodhluší úplně... Výdrž baterie je asi opravdu těch 8 hodin jak udávají - po asi čtyřech hodinách použití to říkalo že to má polovinu baterky. I tak to ale radši nabíjím po každém použití...