Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jaký máte vztah k cyklistům na cestě?

Jdi na stránku 1, 2  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
wpame (0)
Myš
Myš

10 100,- VK

Jaký máte vztah k cyklistům na cestě?

Zasláno: so 11. červenec 2009 10:55
Jsem cyklista i řidič, takže jsem oboustranně tolerantní, ale když je někdo idiot, ať dostane co proto. Objevil jsem zajímavý příběh viz odkaz.

http://priznejse.cz/Priznani.aspx?id=26

Dobře jim tak, když se neumí chovat. Problém ale je, že cyklista bohužel kolem sebe půl tuny plechu nemá...

P.S. Omlouvám se, jestli ten odkaz měl být v "code", ale rapidshare a spol to není a na co by tam jinak to "url" bylo Smile

Ještě zpětně koukám, že by to mohlo být i v jiné kategorii, no co naděláme Cool

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 11. červenec 2009 11:06
patří jim to, nemají dělat kraviny..

jinak já jako cyklista se snažím jezdit ohleduplně, po silnici a ne po chodnících a ne v prostisměru...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 11. červenec 2009 13:58
U nás je warez zakázanej a linky se do code nedávají Wink

Jináč od tý doby, co jezdim autem, mě cyklisti docela štvou, ale to je daný spíš tim, že je většinou potkávam na nejblbějších místech, jako třeba nepřehledná zatáčka nebo když jsou zrovna na vrcholu kopce... Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: so 11. červenec 2009 14:16
ja mam docela neutralni postrehy za ten rok a neco co jezdim, potkavam jich dost, ale vetsinu slusnych co jednou po krajnici a za sebou, kdyz je neprehledny misto, pribrzdim, nema cenu riskovat, sou to taky ucastnici silnicniho provozu, takze ja sem klidnej. Ale stat se to co v tom pribehu tak udelam to stejny, zaprvy, maj jezdit slusne a za druhy, maj mit bezpecnej odestup Wink
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 11. červenec 2009 14:49
Heh, tak jsem si přečetl tu příhodu. Dobrý Smile Patří jim to Wink

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: so 11. červenec 2009 20:51
no, já jsem taky jak řidič, tak cyklista..

můj názor je, že by na kolo měl být taky řidičák..
Hodně lidí co si sedne na kolo totiž vůbec nezná dopravní předpisy... Například se mi několikrát stalo, že jedu a najednou mi před auto vjede z vedlejší silnice babka na kole.. nedívá se doleva ani doprava, jako by to tam osvobodila..

No, ale na druhou stranu hodně řidičů je strašně bezohledných a myslí si, že když jedou v autě, tak jim patří silnice, a že cyklisti jsou méněcenní a nemusí jim dávat přednost..
nedávno se mi stalo, že jsem jel na kole a nějakej řidič otevřel dveře od auta stojícího v řadě zaparkovaných aut u krajnice a já málem do těch dveří vletěl..
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 11. červenec 2009 21:15
Jo, to se stalo mě, že kousek za mnou přejel přes přechod z takový uličky mezi plotama cyklista. Kdybych jel o chvíli později, tak ho sejmu, páč za tim plotem by nebyl vidět.

Jinak na kolo asi přímo řidičák ne jako na auta, ale aspoň nějaký proškolení nebo tak... Ale zas jak kde. Někde na obytný zóně nebo tak bych to ani nedával...
A navíc celkově by s tim bylo hroznýho s*aní a papírování...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 11. červenec 2009 22:30
tohle když se nám stane v autě, tak normálně okýnko dolů a "nelez na silnici ty kreténe"....
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: ne 12. červenec 2009 00:50
isty angličan robil prieskum v akej vzdialenosti obiehaju auta cyklistu s prilbou a bez prilby , bez prilby o 10cm dalej ho obiehaju v priemere (meral to tak ze jazdil stovky kilometrov na bicaku s prilbou a bez a mal na kole senzory ktere snimali vzdalenost auta s boku kdyz obchazelo cyklistu , takze bez prilby je pomali bezpecnejsie jak s prilbou , a ja s cyklistami na cestach moc skusenosti nemam ,ale ked vidim jak niekedy zavadzaju ked ide autobus na zastavku alebo odbocuje a pod. to siu situacie ktore nevysvetli treba vidiet , a s mojho soferskeho pohladu mi robia problem len napity pocestný ktory sa tackaju zo strany na stranu a nemozno ich obist ked je uzka cesta a auta v protismere d'oh!
Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: ne 12. červenec 2009 08:54
Já se snažím učit cyklisty, že přednost na přechodu mají, jenom když z kola slezou a vedou ho - teprve pak jsou chodci. Zatím to neustáli dva a těsně před mým nárazníkem "sesedli". Ti si to snad zapamatují. Wink
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 1 z 2