Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jaký používáte prohlížeč?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 69, 70, 71  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Jaký používáte prohlížeč?

Hlasování není časově omezeno.
» Internet Explorer:
11% 11% [ 12 ]
Nástavby IE (maxthon, AvantBrowser...):
1% 1% [ 2 ]
Firefox:
48% 48% [ 49 ]
Mozilla:
7% 7% [ 8 ]
Opera:
27% 27% [ 28 ]
Safari:
0% 0% [ 0 ]
Lynx:
0% 0% [ 0 ]
jiný:
2% 2% [ 3 ]
Celkem hlasů : 102 / Hlasujících: 102
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 8. únor 2006 22:41
Právě jsem přešel z Mozilly na SeaMonkey a koukám, že je to ještě rychlejší než Mozilla. Shocked
Pro upřesnění - SeaMonkey 1.0 = Mozilla 1.8. Jen už to nevyvíjí Mozilla Foundation, ale banda nadšenců. Podle testů je SM rychlejší než FF i Opera. To ale nemůžu posoudit, protože tyto dva browsery nepoužívám.
V SM přibyly nějaké nové fce, jako např. možnost přehazování panelů etc. a díky tomu mi odpadla nutnost instalovat taková rozšíření, jako je TabMix nebo TabBrowser. Instalace proběhla celkem v pohodě. I profil SM použila z původní Mozilly.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

SMIKEE (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 16:39
Chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaká klávesová zkratka pro Aktualizovat u IE nebo Firefoxu?
Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 17:19
V sobotu som skúsil Mozillu a dá sa Think
Síce som tam musel dať asi 20 pluginov,pre komfort ako na Opere,ale inak dosť v pohode
Najviac mi asi vadí,že vätšina stránok sa otvará ako nové okno a nie panel a to okno s prenosmi
Ale ostávam pri Opere,už sa teším na Operu 9,0 s widgets Dance
Mozilla bude zatiaľ len núdzový prehliadač Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 18:11
Mozilla se dá nastavit tak, aby se všechny stránky otvíraly v jednom okně jako panely. Když to nevíš, tak se aspoň zeptej. A nevím k čemu potřebuješ 20 pluginů. Já např. nemám ani jeden a žiju i tak.

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 19:35
Tak som na linuxe nainštaloval firefoxa 1.5 a je to o 100% lepšie ako tá pôvodná verzia(asi 1.0.6). Vidno, že aspon tu robí mozilla pokroky. A z toho vyplíva, že už nepoužívam Operu, ale zase ff.
Na počiatku bola prázdna množina.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 22:09
Bugi napsal:
Mozilla se dá nastavit tak, aby se všechny stránky otvíraly v jednom okně jako panely. Když to nevíš, tak se aspoň zeptej. A nevím k čemu potřebuješ 20 pluginů. Já např. nemám ani jeden a žiju i tak.

Už konečne pochop,že všetky prehliadače beriem od základu Shame on You
Tie pluginy:
AdBlock,AutoHide,BBcode,ColorZilla,CookieCuller,FlashGot,ForecastFox,FoxyTunes,FxIF,GoogleBar,Image Zoom,Launchy,Mouse Gestures,Mozilla Kalendář-spolu 14 pluginov,hlavne si neviem predstaviť bez Mouse Gestures Shame on You
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 22:15
Jj, Mouse Gestures jsou super. Když se to člověk jednou naučí používat, tak bez toho nedá ani ránu. Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

HOne (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 045,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 22:27
ve skole zbesile s IE kmitám myší na stranu ono nic,... jen se objeví takovýto ošklivý okýnko[zpět][Vpřed] etc:)
HOne strikes again
aw yeah;)

ajko (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 22:31
jedine FF Wink a semtam operu, lebo FF ma problemy s citanim *.asp Rolling Eyes

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 23:25
Mouse gestures mě tak akorát rozčilují. Není nad klávesový zkratky. Mr. Green
2 Ginzo: Neberu Ti to. Mám ale takovou zkušenost, že jakmile se počet pluginů v Mozille dostane přes 4, tak se minimálně 2 mezi sebou hádaj. No a díky Tvé inspiraci jsem si právě nainstalil IE View a ImageZoom. Ty už jsem používal i dřív a docela se mi hodí.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 10 z 71