Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jaký používáte prohlížeč?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 69, 70, 71  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Jaký používáte prohlížeč?

Hlasování není časově omezeno.
» Internet Explorer:
11% 11% [ 12 ]
Nástavby IE (maxthon, AvantBrowser...):
1% 1% [ 2 ]
Firefox:
48% 48% [ 49 ]
Mozilla:
7% 7% [ 8 ]
Opera:
27% 27% [ 28 ]
Safari:
0% 0% [ 0 ]
Lynx:
0% 0% [ 0 ]
jiný:
2% 2% [ 3 ]
Celkem hlasů : 102 / Hlasujících: 102
borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 3. září 2006 10:09
Sh@dy napsal:
borix napsal:
Pokiaľ viem tak to bolo takto - Aj Opera aj Firefox boli pôvodne len windows, potom neskôr postupne prišla aj opera a ff prfe macOS a linux zostal chudák posledný.
Pokial viem ja, tak FF bol povodne pre LINUX

Určite nie, pamätám si ešte časy, keď bol len pre windows(ono to zase nebolo až tak dávno).
Na počiatku bola prázdna množina.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 3. září 2006 11:26
Takže: Mozilla vznikla z původního Netscape a byla jen pro Windows. Firefox byl odvozen z Mozilly a od prvopočátku byl vyvíjen jako multiplatformní prohlížeč. Více si můžete přečíst v tomto článku na Živě.cz.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 3. září 2006 11:28
Opera je na Windows,Linux,Mac OS,Symbian,Psion,mobilnu Javu,Nintendo DS,Nintendo Wii,komunikatory-Nokia 770,Sharp Zaurus,Archos PMA400 a aj pre niektoré TV,s pristupom na net

2 Manas-congrats,konečne si prešiel od masy k pro Applause
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: ne 3. září 2006 16:36
Firefox sice stale pouzivam k vyvoji webu, bez nej bych se neobesel, ale pro vlastni prohlizeni uz zacinam pouzivat operu :)
Obrázek

***Apollo*** (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: čt 14. září 2006 17:35
tak ja pouzivam operu 9.1 s pridanym torrent manazerem a mlaskam si pri stahovani. Smile. FF jsem zkousel ale stvalo me to ze abych tam mel vsechny fce jako v opere ktery obcas pouziji tak bych stravil 2 h instalovanim plug-inu a tak sem ho zahodil. IE uz dneska pouziva jen zoufalec Smile

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: čt 14. září 2006 21:02
FireFox je jenom bublina. Svezl se na módě boje proti špatnému IE. Jenže on je sám špatný taky.
Dneska je nejlepší Opera a po ní bych řekl IE7. Až pak FF.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 15. září 2006 08:27
Já jsem s ohnivou liškou spokojen
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: pá 15. září 2006 09:06
2 Ěňa: já jsem byl spokojený i s IE6 ve spojení s firewallem a antivirem. Chyběl mi tam v podstatě jen tabbed browsing.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 15. září 2006 11:56
S IE6 nejsem spokojen ani když je za relativně dobře nastaveným firewallem a antivirem. Naštěstí se dá většina škod napravit ad-awarem. Nainstalil jsem si Operu a jsem z ní úplně mimo, protože vše otvírá do panelů, jako by to byly další stránky. To se mi fakt nelíbí. Je v tom děsnej guláš.
Abyste neřekli: SeaMonkey mě s**e čím dál tím víc, bo ji musím vždy po nějaké době přeinstalit (udělat zálohu profilu, odinstalit, smazat ručně všechny položky, restartovat, nainstalit, přidat oblíbená rozšíření a nakonec obnovit zálohu profilu). No prostě na zabití. Už jsem přemýšlel nad Avantem a Orcou, ale to bych nic nezískal. Chtělo by to něco novýho. Think
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 15. září 2006 12:40
Jedine Firefox(najlepšie 2.0 beta 1). Je to jediný prehliadač, ktorý mi pri scrollovaní neseká ako priťatí(ako je to u konqueroru) a po čase sa nejak extrémne nespomalí(ako napr. u mňa zvykne Opera(aj 9 aj 8 )). V novej verzii už aj celkom rýchlo štartuje(narozdiel od konqueroru a epiphany) a k pádom(vzhľadom na to, že je to len beta) dochádza len veľmi zriedkavo(raz za 2 týždne, alebo menej). Podotýkam ešte, že je v Slovenskom jazyku už keď vyjde(narozdiel od Opery).
Na počiatku bola prázdna množina.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 14 z 71