Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jaký používáte prohlížeč?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 69, 70, 71  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Jaký používáte prohlížeč?

Hlasování není časově omezeno.
» Internet Explorer:
11% 11% [ 12 ]
Nástavby IE (maxthon, AvantBrowser...):
1% 1% [ 2 ]
Firefox:
48% 48% [ 49 ]
Mozilla:
7% 7% [ 8 ]
Opera:
27% 27% [ 28 ]
Safari:
0% 0% [ 0 ]
Lynx:
0% 0% [ 0 ]
jiný:
2% 2% [ 3 ]
Celkem hlasů : 102 / Hlasujících: 102
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 14. únor 2013 00:00
co je k tomu vedlo? Jinak docela škoda... Opera měla svou výhodu malé HW náročnosti, takže jela dobře i na pět a více let starých vykopávkách... Chrome s webkitem je sice superrychlé, ale neskutečně žere RAMku... otevřu tak 30 karet a Windows začne hlásit, že nemá dost paměti..
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 14. únor 2013 00:20
Pak už nvm, proč bych měl dál používat Operu, když do teho narvou takovej náročnej paskvil...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 14. únor 2013 08:07
Otázka ale je, jestli za tohle může webkit nebo chrome. Smile
Za sebe říkám, že Operu nepoužívám kvůli vykreslovacímu jádru - kdyby jo, tak jsem masochista, kterej má rád blbě vykreslený stránky Mr. Green - ale kvůli tomu okolo.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: ne 17. únor 2013 04:33
Já používám už dlouho chrome Smile , kdysi dávno jsem jel na IE, pak jsem jednou zkusil na doporučení firefox, ten mi nesed, tak jsem zkusil chrome a spokojenost... nikdy mě to nenapadlo řešit nějak do hloubky, jako nějaké vykreslovací jádro či co... Very Happy prostě mi ovládání chrome přijde nejintuitivnější, bez zbytečností, nastavení pár věcí a víc neřešim Smile

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: ne 17. únor 2013 13:54
Mně přijde FF nejlepší kvůli blokování reklam. IE9 je pomalý, Chrome sice rychlý, ale blokování reklam mi ho zpomaluje a Opera, ehm, velmi nestabilní, když jsem ji naposledy zkoušel a bobtná v RAMce po pár hodinách do obludných rozměrů.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 17. únor 2013 23:30
Reklamy neblokuju, protože VSN žije jenom z reklam (nebo jak se to tu píše Very Happy), takže mi nejvíc vyhovuje Chrome... Smile Hezky minimalistické a rychlé... Navíc oceňuji třeba i synchronizaci záložek, hesel atd. s telefonem.. Smile Ještě mám nainstalovaný FF, ale ten používám jen někdy, když potřebuju nějaký specifický zásuvný modul (např. typicky pro stahování nestáhnutelných písniček z bandzone.. Smile )... S Operou jsem míval problémy, že se někdy zasekla a pak ani nešla vypnout ve správci úloh... ale tu taky mám, taky na specifické věci - třeba na userscripty, co tu vždycky dává jenda.. Very Happy no a IE jsem ještě snad nepustil... Very Happy

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 17. únor 2013 23:33
No, když mám čistý prohlížeč a vlezu např. jen na nějaký web Mladé fronty, tak se jako ateista pokřižuji a hledám AdBlock, poté ho už nechávám zapnutý a jen zřídka ho vypnu (web nefunguje, nebo sympatie autorům, jako u VSN))
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 17. únor 2013 23:52
Já bych blokování používal obráceně. Mám v Opeře nastavený ty pravidla a kde chci, tam si je vypnu.

Raději bych to provozoval tak, že bych si je na určitých místech zapnul, weby podporovat chci celkově, ale třeba takový Živě.cz je už fakt moc.
Na druhou stranu nesnáším reklamu na youtube a tam bych zas ocenil, kdyby šla zobrazovat jen na určitých kanálech, který mám rád a chci je podpořit. Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: po 18. únor 2013 00:49
Hele, uchopme to jinak, tím, že blokujeme reklamu, šetříme procesorový čas nenažraného Adobe Flashe, také šetříme monitor a jeho potřebu překreslovat obraz a zároveň, pokud reklama ani není načtena, tak šetříme trafik na datových centrech a tím de facto šetříme přírodu a pomáháme snižovat emise CO2. Ono se to nezdá mikroWatík k mikroWatíku a je z toho výkon JETE... Cool
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 27. únor 2013 19:40
Tak nejen webkit....
"Nová opera vyroste na základech prjektu chromium..."
http://www.root.cz/clanky/nova-opera-vyroste-na-zakladech-projektu-chromium-a-webkit/#utm_source=rss&utm_medium=text&utm_campaign=rss

Na druhou stranu se v Opeře alespoň budou stránky zobrazovat korektně... Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 63 z 71