Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jaký používáte prohlížeč?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... , 68, 69, 70  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Jaký používáte prohlížeč?

Hlasování není časově omezeno.
» Internet Explorer:
11% 11% [ 12 ]
Nástavby IE (maxthon, AvantBrowser...):
1% 1% [ 2 ]
Firefox:
47% 47% [ 48 ]
Mozilla:
7% 7% [ 8 ]
Opera:
27% 27% [ 28 ]
Safari:
0% 0% [ 0 ]
Lynx:
0% 0% [ 0 ]
jiný:
2% 2% [ 3 ]
Celkem hlasů : 101 / Hlasujících: 101
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27743
Bydliště: Schlackenwerth
802 581,- VK
Zasláno: út 28. červen 2016 21:37
chrome://flags/#enable-scroll-anchoring

Tímhle se v Chrome (jde to i ve Vivaldi Potěšený ) zapíná ukotvování stránky, což by mělo potlačit takové to otravné posouvání stránky, když jste uprostřed a donačítají se různé obrázky apod.
Zasláno: út 23. srpen 2016 20:31
Co se děje? Proč první načítání nějakých stránek trvá příšerně dlouho, někdy na mě vyskakujou hlášky jako DNS PROBE FAILED nebo DNS PROBE FINISHED NXDOMAIN, pak se stránka zaktualizuje a normálně otevře?
Zkoušel jsem měnit DNS z O2 na Google a furt stejný. Think
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Příspěvky: 6370
Bydliště: Praha
283 261,- VK
Zasláno: út 23. srpen 2016 20:37
a davas si obe nebo jen jednu? Treba ti to tam porad nejak visi na o2 dns..
8.8.8.8 a 8.8.4.4

A po nastaveni te dns muzes jeste zkusit udelat ipconfig /flushdns pro jistotu.. no a kdyz to nepomuze, tak je to rozbity Mr. Green

Me se to takhle chova v praci obcas na VMkach, a dela to proto, ze tam jsou 3 network adaptery - dve domenovy a jeden internetovej. A tam zalezi na poradi tech adapteru, ten internetovej musi byt prvni. Ale nekdy ani to nepomuze a proste musim disable ten domenovej Mr. Green
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27743
Bydliště: Schlackenwerth
802 581,- VK
Zasláno: út 23. srpen 2016 21:00
No, já jsem měnil i jednu, i obě, ale furt to blblo...

Teď jsem zkusil v tom (měsíc novým) modemu od O2 udělal "update" firmware (z verze *b23 na *b14 Mr. Green), co jsem stáhnul z webu O2, a samotný rozhraní modemu je s tím mnohem svižnější a i podle statistik hlásí využití 85% RAM a 1-2 % CPU (oproti 98% / 55% na původním), tak uvidíme, jestli se třeba i ty DNS neumoudří. Co jsem zatím zkoušel psát náhodný adresy, kam nechodím, tak všechno naskočilo okamžitě.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2.8.1987 (32 let)
Příspěvky: 5654
Bydliště: Praha
284 101,- VK
Zasláno: st 3. leden 2018 11:02
Na desktopu stále Firefox, I když občas zvažuji přechod k Chrome.

Na smartphonu to mám obráceně. Stále Chrome, I když zvažuji přechod na Firefox kvůli funkčnímu blokování reklam, ale vždy ho zapomínám spustit Very Happy

Jak se proměnily vaše preference?
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27743
Bydliště: Schlackenwerth
802 581,- VK
Zasláno: st 3. leden 2018 11:07
Já pořád používám Vivaldi. Nedávno přidali (do testovacích verzí) synchronizaci, čímž mizí jedna z mých posledních výtek, co jsem měl...

Na Androidu pořád Chromě. Párkrát jsem zkoušel jiný browsery jako Firefox, Dolphin apod., ale vždycky jsem se vrátil k Chromu, protože se mi nejlíp ovládá a nejsvyžněji vykresluje (třeba při posouvání stránky). Časem má vzniknout Vivaldi i pro telefony, tak jsem zvědavej, ale nečekám, že by to byl první prohlížeč pro Android rychlý jako Chrome.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 21 let
Příspěvky: 6894
Bydliště: Madr Raša!
589 422,- VK
Zasláno: st 3. leden 2018 19:05
já jedu na Chrome jak na notebooku, tak na tabletu... vlastně i na pracovních PC mám chrome... akorát na mobilu mám "prohlížeč Android" Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10477

510 240,- VK
Zasláno: ne 4. březen 2018 16:33
Obrázek
Té Opeře hrabe...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Příspěvky: 6370
Bydliště: Praha
283 261,- VK
Zasláno: ne 4. březen 2018 16:46
V tomhle pripade by slo spis o limit procesu.. treba v .net muzes maximalne na proces mit 2gb ram. Ale samozrejme, to v dnesni dobe nesedi, snad zadnej prohlizec uz nema jen jeden proces se vsim Smile
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10477

510 240,- VK
Zasláno: ne 4. březen 2018 16:54
Obrázek
To má procesů... Very Happy
A není to poprvé, co mi takhle vy*ebalo, ale většinou tam běželo nějaký video ve flashi a žralo gigabajty, ale teď jen tohle.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 69 z 70




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna