Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Dlouho jsem to tajil, ale musím to už jednou konečně pustit mezi lidi. Můj kolega a kamarád romulus, ten který pro nás programuje všechny věci na tomto fóru a Siemensmanii, je ve skutečnosti exministr a expředseda vlády Stanislav Gross. Na jednom z pracovních obědů jsem udělal tuto tajnou fotografii a teď jí zvěřejňuji:
Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: út 26. červenec 2005 21:01
Szkepek napsal:
Ale toz panove, neobvinujte se tady vzajemne. To je snad nejaka paranoia, co co ? Nebo se tim urazite ? Jako treba "PZ vypada jak Gross" = "PZ je ropucha skareda " (neber si to osobne chlape, byl jsi prvni nick, kterej me napadl
Hehe, ukaž nám fotku, ať Tě taky můžeme k něčemu (někomu) přirovnat...
Neber to tak vážně...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
Ale toz panove, neobvinujte se tady vzajemne. To je snad nejaka paranoia, co co ? Nebo se tim urazite ? Jako treba "PZ vypada jak Gross" = "PZ je ropucha skareda " (neber si to osobne chlape, byl jsi prvni nick, kterej me napadl
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: so 8. březen 2014 20:57
Tak já jsem poslední 2 roky trochu pátral, zkoumal a vyzvídal a zjistil jsem, že Romulus je skutečně Stanislav Gross a nyní žije v Brně!
Během této vědecké práce jsem i mimoděk zjistil, že Jenda je sosák!
píšu to sem jenom proto, abych měl víc příspěvků než P!p@ a debilnější téma snad není
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.