Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

jenda^^

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 83, 84, 85  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
buschweb (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: pá 27. červen 2014 15:52
Vidis, a ted nemas nic i kdybys chtel:-)
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 1. červenec 2014 18:27
Kolega s Dacií dnes:
- Jízda v protisměru do levotočivé zatáčky a na poslední chvíli uhýbání autu, které se tam objevilo.
- 2x předjíždění v levotočivé zatáčce, kam nebylo vidět.

Já fakt nechápu, jak je možný, že ten člověk má papíry a ještě se za těch 30-40 let, co asi tak má řidičák, nikde nezabil.
Co vím, tak akorát několikrát srazil divočáky a jednom zrušil nějakou dodávku s korbou, protože ji hodil na střechu, když prý uhýbal zajícovi (počítám, že to byl zajíc velký jako auto v protisměru)
I když ona je otázka, jestli o papíry už nepřišel, jen to nikomu neřekl. Stejně jako když před nějakou dobou jezdil asi dva měsíce v autě, kterýmu skoro fungovaly brzdy a nikomu neřekl, že by potřeboval do servisu. Mr. Green

Ohledně jiné automobilové tématiky: autorizák Fordu ve Varech Algon si účtuje za litr oleje 630 Kč (v autě cca 4 litry).
To vědět, tak jim přinesu vlastní origo olej, kterýho je 5 litrů a celkově vyjde i s poštovným na 650. d'oh!
Zasláno: út 22. červenec 2014 20:28
Když jsem byl v Brně, stavil jsem se tam u chlapíka z fordích fór, který s kabelem umí v autě udělat nejspíš víc věcí, než umí přímo ve Fordu.

Tak jsem si nechal do palubního počítače nahrát kytičky, které hodnotí jízdu. Mr. Green
Takhle jsem dopadl po cestě z Moravy až k nám do Varů. Magor
Obrázek
2/5 - řazení; 5/5 předvídání; 5/5 rychlost

Takže jsem docela ekologickej. Twisted Evil
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 22. červenec 2014 22:22
Aby to bylo správně eko, tak by to muselo bejt zelený nebo růžový Mr. Green
Ale jo, zajímavá fce, dá se to i vypnout a mít tam třeba RDS z rádia nebo navi nebo něco užitečnýho? Very Happy
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 22. červenec 2014 22:54
Na navi bych musel mít rádio s navi. Smile A možná i budíky s větším displejem, nevím, jestli to umí i tyhle.
Zobrazení rádia se tam dá aktivovat přes to čínský OBD, ale přišlo mi to k ničemu, když to samý vidim kus vedle na rádiu, tak jsem to zas vypnul. Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: st 23. červenec 2014 07:11
napatchoval bych do toho nějaký hry... třeba hada.. a ovládalo by se to volantem... Very Happy Very Happy Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 31. červenec 2014 14:22
Já to už nasázel na plusko i k Forďákům a sem ne!? Shocked
Už mám ověřeno, že mě chlapík z Ford-clubu při tom přehrávání neošidil. Funguje mi tempomat! Twisted Evil

Obrázek

Jediný problém je teď s tlačítky. Narozdíl třeba od koncernových šrotů totiž Ford nemá tempomat na páčce blikru, ale přímo na volantu:
Obrázek

No a sehnat volant je teda dílo. Když už nějaké vrakoviště na mail odpoví, tak je to "nemam" d'oh! Samostatně to v inzerátech mají snad jenom poláci, ale řešit nákup z Allegra nehodlám.
Takže zatím funguju takhle Mr. Green
Obrázek
(pět rezistorů a pět tlačítek spájených k sobě a přilepených izolepou)

Alternativa je koupit od číňana tohle za 700,- a nějak to tam vyřezat a přimontovat sám, ale osobně bych raději dal třeba 1500,- za komplet originál koženej volant. Co jsem různě četl, tak lidi za takovou cenu našli. Dokonce i levněji...
Jenom mně admin jednoho fordího fóra nabízel volanty za 2500-3500 Kč. d'oh!

Jen tak mimochodem, za aktivaci jsem chlapíkovi dal 200 Kč + teď něco za volant.
Podle autorizáku Fordu (který za výměnu oleje účtuje 6000,- d'oh! ) by se přitom musela měnit jednotka atd a stálo by to mraky peněz... Tak to vidíte, věřte autorizákům...

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: čt 31. červenec 2014 15:23
Tuzing lepenka Einex pyčo! Magor Slinták
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 31. červenec 2014 18:05
Pěkná práce Thumb up!

To má teď tak vo 10 koní víc Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 31. červenec 2014 19:37
LivArt: Nemá, ale taky mi ten kluk nabízel, že mi to může čipnout na 109 hp Mr. Green (má 100 hp) Za 1000 Kč.... Já nevím, já bych to nepoznal. Že si zapnu tempomat a nemusím šlapat plyn, to poznám. Magor

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Strana 78 z 85