Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:22
Ako vidim,ty nebudeš na tom zozname
Proste tu ide o to,aky maš odhad na človeka.
Včera čo som sa tej baby pytal,som tipoval,že určite nie a som z odpovede doteraz v ženskom pohlavnom organe
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Ty máš Markétku už jen rád? tohle je taky součástí podpisu? Parse error: unexpected $end in /home/www/forum/viewtopic.php on line 365 //to mi zobrazuje Firefox
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 12:41
krrttek: Rád tam je, protože jinak by se mi to nehodilo do podpisu... A ten error je součástí (v originále by zatim Parse error: mělo bejt ještě jednou parse error )
Zasláno: po 9. červenec 2007 16:59
Jenda stojí před složitým přemýšlením plným těžkých rozhodnutí, protože si musí rozmyslet, co všechno za hudbu si s sebou vezme do chorvatska a pak to všechno vypálit na audio CD, protože nemá diskmena c MP3
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.