Zasláno: út 7. červenec 2009 18:57
Koukám že jste na to experti a studovali jste to že ? Narozdíl od vás, já jsem na Miladě byl hodněkrát, vím jak to tam vypadalo, fungovalo a znám ty lidi osobně. Nejedná se o žádné feťáky, socáky, zloděje a podobný svinstvo. V domě bydleli s vědomím majitele (nějaký francouz) a ročně mu platili tisíc korun nájem. Cca před rokem jim byl objekt přisouzen, neboť po deseti letech na něj získali domovské právo, pamatuji si olavu co se tam pořádala. O tuto schátralou vilu se starali a z vlastních výdajů ji spravovali a dávali do kupy. Jak píšou "okolní obyvatelé" v okolí, krom kolejí nikdo nebydlí a stížnosti na rušení nočního klidu pořádáním koncertů... to je taky pěkná pitomost. Větší halas jde od vysokoškoláků než z hlubokýho sklepa. Akce se pořádali většinou Grindové, Crustové a HardCorové a Punkové, měl jsem tedy i tu čest tam nejen chodit bavit se, ale i vystoupit jako hudebník. Přesto že občas se tam vyskytla nějaká podivná individua, nesouvisí to s obyvateli domu. Nikdo z vás tam nebyl, lidi neznáte, nemáte nárok odsuzovat.

Zasláno: út 7. červenec 2009 19:00
Ještě bych doplnil, že obyvatelé Milady pracují, ať už stále, či brigádně.
I've got a flame in my heart that never dies,
I got a heart full of pride