Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jenda mluvčím squaterů ;-)

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Jenda mluvčím squaterů ;-)

Zasláno: st 1. červenec 2009 00:49
Zajímavý článek přinesl server iDnes:

Arrow http://zpravy.idnes.cz/squateri-opustili-strechu-vily-milada-kocab-jim-zarucil-dalsi-jednani-1et-/krimi.asp?c=A090630_100549_krimi_pei

Nám všem známý Jenda Němec (jenda^^) v něm vystupuje jako mluvčí nelegálních obyvatel opuštěné vily Milada, vznešeně zvaných squateři.

Citace:
S nadějí odcházel od jednání také mluvčí obyvatel Milady a občanské iniciativy Freedom not Fear Jan Němec. "Na rozdíl od předešlých let úřední zvůle jednání s panem ministrem věříme. Věříme, že se policejní ředitelství změnilo, že to pro tentokrát bude jinak," sdělil Němec.

Co si o tom myslíte? Nepřehnal to už jenda? Bydlet v cizím domě a ještě jednat místo okamžitého vystěhování? Mr. Green
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 03:32
... a hned mě musí naprášit! Not Talking
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 06:32
jenda má ale blbý nápady... Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 07:25
Not Talking ten kluk musí mít pořád něco extra. Ale aby se s náma zkušenějšíma nejdřív poradil, to ne Mr. Green

Co si o tom myslíme? Jenda prostě nedokáže sedět na pr*eli a bejt spokojenej sám se sebou, pořád si potřebuje něco dokazovat, jak je potřebnej, jak je citlivej a soucitnej, a pak to takhle dopadá. Napadá mě jestli nás celou dobu nelakuje a ve skutečnosti není jedním z nich....
Hey, hey apple!

Obrázek

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 10:55
no jooo, proto se dycky vymluvi kdyz mam prijet Shocked no konecne je mi to jasny Mr. Green
Obrázek

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 12:04
Co to je squater či jak se to píše? Mr. Green
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 12:07
To je člověk, co se nastěhuje do cizího baráku a bydlí tam. Smile
Tady nějaký kecy k tomu... Arrow http://cs.wikipedia.org/wiki/Squat

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 12:24
jinými slovy socka Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 12:49
Tak díky za vysvětlení Mr. Green
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 14:17
taky jsem vůbec netušil, co je to squatter Mr. Green
nazývat bezdomovce takovýmto vznešeným slovem Mr. Green
jako to se potom nedivím, že je vystěhovali.. Rolling Eyes
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 14:26
Squater není typický bezdomovec. Není k bydlení v cizím rozpadlým baráků nucený ekonomicky, ale spíš je to někdo kdo utekl z domova, nebo chce s partou celý dny chlastat, kouřit a fetovat.
Problém je, že i když bydlí v baráku, který je opuštěný, chátrá a evidentně majitele nezajímá, tak majitel je za něj zodpovědný a je zodpovědný i za lidi v něm, přesto, že je tam nezval. d'oh!

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 18:57
Já, když čtu o těch squaterech a Kocábovi... Já bych ty hajzly pozavíral i s Kocábem. To fakt není tohle možný.

To je jako bych šel támhle krást třeba... co já vim... poklopy od kanálu a když by mi je přivařili, tak bych začal prostestovat a Kocáb mi slíbil, že sežene město, kde poklopy nemají přivařený a zaplatí mi tam cestu. Brick Wall Brick Wall Brick Wall

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 19:47
Hele jak Jenda náhle otočil když se vše provalilo!

Já se bojím že tak dopadne můj brácha Crying or Very sad
Hey, hey apple!

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 20:22
jestli k tomu směřuje, tak ho chytni pod krkem a řádně mu vysvětli, že tudy cesta nevede..

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2009 20:24
Tak si ho vem k sobě domů.. Anxious Whistle

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 18:56
Omfg, oni si dělají fakt p*del... Brick Wall Brick Wall Brick Wall

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 19:02
Jo no.. zkurvení feťáci/bezdomovci mají najednou kde bydlet, stačilo udělat bordel.. to už se mají skoro líp jak ty černé svině..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 19:06
Hele, uděláme příští sraz VSN tady u nás. Je tady bejvalá hospoda, kde nikdo nebydlí atd...
Není se čeho bát. V nejhorším případě zadarmo dostanete byt v centru Prahy, kde se jinak platí 4k nájemnýho.. Mr. Green

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 20:03
Mám konspirační teorii. Majitel domu potřebuje od squatterů zdemolovat pár prostor v domě, aby je následně mohl zrekonstruovat podle svých představ, aniž by mu do toho kecali pamatkáři. "Já nic neboural - nájemníci mi to rozbili..."

Má ta teorie chybu?

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 20:05
mno celkem nemá.. jen on se pak těch squatterů nezbaví...

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2009 20:27
sorry, ale ten kocáb je fakt debil.. nejdřív se zastává cigánů, aby na ně nebyly exekuce, a teď nějakým fetnám domlouvá zadarmo byty v centru Prahy Brick Wall Brick Wall Brick Wall

Proč se sakra v tomhle státě mají nejlíp ti, co jsou nepřizpůsobiví, dělají bordel a nechtějí pracovat? Brick Wall Brick Wall Brick Wall
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 10:30
Tak ti kreténi toho nenechají

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 12:36
Jsou to vyfetovaný hlavy a ten debil Kocáb je ještě ujišťuje, že to, co dělají, je správně. Tak proč by s tim přestávali?

Jako ta muzika, co Kocáb dělal, zas nějaká výhra není, ale proti tomu, co vyvádí v politice, je dokonalá.

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 18:49
poprvé s tebou jendo nesouhlasím - nevíš vůbec o čem mluvíš. A o lidech z milady už teprve ne. Dost mne tu ta diskuze naštvala, protože já o Miladě mám už několik let poněkud jiné informace, než ta co znáte jen z pitomé televize. Neodsuzujte nic o čem nemáte ani páru !!!!!
Varda Elisabeth

Arashid (+6)
Bažant
Bažant

10 700,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 18:57
Koukám že jste na to experti a studovali jste to že ? Narozdíl od vás, já jsem na Miladě byl hodněkrát, vím jak to tam vypadalo, fungovalo a znám ty lidi osobně. Nejedná se o žádné feťáky, socáky, zloděje a podobný svinstvo. V domě bydleli s vědomím majitele (nějaký francouz) a ročně mu platili tisíc korun nájem. Cca před rokem jim byl objekt přisouzen, neboť po deseti letech na něj získali domovské právo, pamatuji si olavu co se tam pořádala. O tuto schátralou vilu se starali a z vlastních výdajů ji spravovali a dávali do kupy. Jak píšou "okolní obyvatelé" v okolí, krom kolejí nikdo nebydlí a stížnosti na rušení nočního klidu pořádáním koncertů... to je taky pěkná pitomost. Větší halas jde od vysokoškoláků než z hlubokýho sklepa. Akce se pořádali většinou Grindové, Crustové a HardCorové a Punkové, měl jsem tedy i tu čest tam nejen chodit bavit se, ale i vystoupit jako hudebník. Přesto že občas se tam vyskytla nějaká podivná individua, nesouvisí to s obyvateli domu. Nikdo z vás tam nebyl, lidi neznáte, nemáte nárok odsuzovat.
Zasláno: út 7. červenec 2009 19:00
Ještě bych doplnil, že obyvatelé Milady pracují, ať už stále, či brigádně.
I've got a flame in my heart that never dies,
I got a heart full of pride

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 19:03
...fajn, takže to že se ten barák vlastně rozsypal, není vinou obyvatel..

Arashid (+6)
Bažant
Bažant

10 700,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 19:09
rozsypal ? Myslíš co ? To jak policajti rozmlátili střechu nebo co ? Obyvatelé ho opravovali a od doby kdy jsem tam přišel poprvé jsem zaznamenal velký pokrok v rekonstrukci.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 19:12
ten dům nebyl už ode dávna určenej k demolici jen tak pro nic za nic...

Arashid (+6)
Bažant
Bažant

10 700,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 19:15
Hlavně nepatřil žádnýmu Ústavu pro informace ve vzdělávání nebo co to je. Nevim kde k tomu přišli že je to jejich. Jak jsem psal, barák patřil soukromému majiteli, který s obýváním souhlasil.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 19:25
pokud nemají nájemní smlouvu, a ten nájemce nemá důkaz na to že miladad je jeho, tak nemají ani právo na ten byt...
Jinak si myslím, že ten jeden byt by líp pomohl jiným lidem, např. těm zasaženým povodní..

Arashid (+6)
Bažant
Bažant

10 700,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 19:29
Je pravda že nájemní smlouvu asi neměli, ale mělo by se to řešit se kutečným majitelem toho domu a ne s nějakym Ústavem co se toho ujal a prohlásil za vlastníka.
Zasláno: út 7. červenec 2009 19:30
Ale jak jsem psal, loni jim soud přiznal domovské právo, to znamená že maj soudní povolení k pobytu.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 20:26
Tak proč ho nezveřejní? Dokonce o něm ani nemluví a ten Němec blábolí něco o přednosti práva na bydlení, před právem na vlastnictví.

Arashid (+6)
Bažant
Bažant

10 700,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 20:33
Jo, to by mě taky zajímalo. Víš, ono už leta něko jde o ten objekt. Ty lidi jsou jen záminka. Pamatuji si článek před rokem a půl v nějakejch novinách, nevim už v jakejch, kde bylo uvedeno "důchodkyně ze sousedního domu si stěžuje na hluk, injekční stříkačky a nepořádek, bojí se jít ven se psem - v okolí žádnej domek s babčou neni, akorát ty koleje. Ono je to celkem dobrý místo pro nějakej podnik. Prostě si myslim, že jde o ten pozemek a obviňování těch squoterů z feťáctví a hašišáctví a kanibalismu a nevim čeho včeho Mr. Green je prostě jenom záminka k získání podpory "uvědomělé veřejnosti" která se toho samozřejmě chytí jak lejno košile.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 20:34
Arashid napsal:

Tak ono na ten fet se musí nějak vydělat. Pochvala. Aspoň, že nekradou.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 20:36
jako nvm jak squateři tam, ale když vidím squatery u nás (ano squatery - vybrali si ten život dobrovolně) tak se rychle klidím, protože člověk by od nich mohl klidně dostat přes tlamu a přijít vo trochu krve, telefon a peníze...

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 20:41
Dal jsem si chvilku práci a prošel si stránky www.milada.org. Opět tam zmiňují jen svoji nereálnou ideu, že planeta je malá na rozparcelování a vlastnění někým, kdo má miliony a jiný nemá kde bydlet. Ty domy (i ty opuštěné) postavil někdo, kdo na ně měl peníze. Bez soukromého vlastnictví bychom dneska nic neměli. Jsou to s prominutím blázni. Promiň arashide, ale vůbec jsi mě nepřesvědčil.
Btw. na těch stránkách není ani slovo, že ten dům nepatří Ústavu pro informace ve vzdělávání.

Hezký tam je ale toto: Obrázek

Arashid (+6)
Bažant
Bažant

10 700,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 20:41
pecanz napsal:
Arashid napsal:

Tak ono na ten fet se musí nějak vydělat. Pochvala. Aspoň, že nekradou.
Kdybys četl pořádně, dočetl by ses, že ti lidé nejsou feťáci ani nic podobnýho. Nepatřím k lidem co by chodili mezi feťáky nebo se jich dokonce zastávali a myslím že tak ani nevypadám.
Zasláno: út 7. červenec 2009 20:45
LivArt: ono je squoter a squoter, nelze je házet do jednoho pytle kvůli nějakejm fetkám někde u vás.

romulus: já tě nepřesvědčuju, ale jsem tady jedinej kdo tam byl a kdo ty lidi zná. Soudíš jen podle toho co ti naservíruje televize a media ? Já mluvím z osobního poznatku

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 20:48
fajn, dobře.. řekněme že to jsou slušní lidé, jen si prostě vybrali jinej styl života...

Ale jak se teda sakra dostali k takovýmu domu jako je milada???

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 20:49
Arashid napsal:
Kdybys četl pořádně, dočetl by ses, že ti lidé nejsou feťáci ani nic podobnýho. Nepatřím k lidem co by chodili mezi feťáky nebo se jich dokonce zastávali a myslím že tak ani nevypadám.

Četl jsem.. možná máš pravdu, možná ne, nevím. Musím věřit tomu, co vidím v televizi, čtu v novinách, nebo na internetu. Wink

Arashid (+6)
Bažant
Bažant

10 700,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 20:51
Tak jako k nějakýmu jinýmu. Nevim přesně jak, těch lidí se tam otočilo hodně a je to už dlouho. Úplnou historii Milady neznám a ani to netvrdim. Každopádně už by asi dávno schátrala, nebejt těch lidí.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 20:52
2 arashid: psal jsem, že jsem si přečetl i co píší squatteři přímo na svém webu! Ne jen co mám z běžných zpravodajských serverů.

Např. toto:
www.milada.net napsal:
A přitom stačí tak málo: mít kolem sebe skupinu podobně smýšlejících lidí a chuť vymanit se ze zažitých stereotypů a začít trochu experimentovat. Zkusit se domluvit s majitelem prázdného domu na jeho užívání za symbolický nájem nebo údržbu může každý a kdo se na to cítí, může tuto fázi klidně přeskočit a do domu se rovnou nastěhovat. O jedno z našich základních práv - právo bydlet - bychom se neměli muset nikoho doprošovat, squatting je při současné bytové politice a v době finanční krize naprosto legitimní.

Mohl by to tak udělat každý, kdo nemůže, nebo třeba jen nechce platit drahý nájem? Bylo by těch prázdných domů pak dost? A když nebylo, tak se o ně bude losovat, nebo bojovat? A co když ho skutečný majitel pak opravdu bude po dlouhé době potřebovat, nebo jeho dědic?

Příspěvek upravil 1× romulus, naposledy út 7. červenec 2009 20:53.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 20:52
ano, mohla bejt dávno zbouraná, nebo spíš rekonstruovaná (protože památkáři by nedovolili ji zbourat) a mohl tam někdo legálně bydlet

milada napsal:
může tuto fázi klidně přeskočit

tohle je pak podle mně jedině vlezlej homeless a patří se ho zbavit..

Arashid (+6)
Bažant
Bažant

10 700,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:00
pecanz: když musíš... tak musíš

romulus: jo, v tom máš zase pravdu a netvrdim že je to fajn styl života. Já bych takhle žít nechtěl. Jen se zastávám lidí, které všichni souděj a nikdo je nezná. Tohleto je už celkovej popis squotingu a já se zastávám pouze obyvatel Milady, nikoliv squotingu, nebo myšlenky anarchismu která s tim řekl bych souvisí. Milaďáci jsou, respektive byli ten případ se symbolickým nájmem a údržbou, to si myslím že je fér, nastěhování se bez vědomí majitele, s tim taky nesouhlasím.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:05
Fajn, ale proč jsem na webu Milady nenašel o tom (o symbolickém nájmu a dohodě s majitelem) nejen důkaz, ale dokonce ani zmínku?

V podstatě proti Squatterům nic nemám, dokud na ně, nebo na lidi co za nimi chodí, nejsou stížnosti z okolí (což věřím, že nějaké byly) a pokud se nebrání vystěhování na pokyn majitele. Když obsadím cizí dům, vystěhování bez jakékoliv náhrady riskuju. Teď požadují po systému, kterým jinak pohrdají, aby jim zajistil nějaká práva.

Ale jak říkám, jestli majitelem je opravdu nějaký Francouz a ten jim to nechal za údržbu, pak se omlouvám, že jsem mimo.

Arashid (+6)
Bažant
Bažant

10 700,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:14
O těch stížnostích pochybuju, lidé z okolí žádní nejsou, ačkoliv se jima oháněj. Pochybuju že si tam študáci z kolejí co jsou vedle choděj stěžovat na akce v pátek nebo v sobotu večer, kdy se většina z nich taky chodí bavit, nebo jede domů k rodinám. Ale možné to samozřejmě je.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:30
Ty stížnosti mám zprostředkované, takže jim jen věřím, ale netrvám na nich. O těch vlastnických vztazích ale pořád pochybuju... Think

Arashid (+6)
Bažant
Bažant

10 700,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:42
Co naplat, víc toho neřeknu, jen bych se opakoval Shame on You

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:56
No, po přečtení celých informací na webu Milady jsem si udělal tento obrázek:
nesouhlasím s názory squatterů, ale opravdu to nebudou nějaké smažky, co dělají bordel a je jim jedno, co na to okolí. Stížnosti studentů z kolejí opravdu byly, ale squatteři se je snažili vždy řešit. Pozemek patří a patřil Ústavu pro informace ve vzdělávání, tj. státu. Dům nebyl zapsán v katastru, tj. opravdu právně neexistoval. Vše ostatní už asi bylo řečeno.

Myslím, že bez dohody s majitelem tento způsob života dneska není reálný. Squatteři pohrdají systémem a logicky pak i systém pohrdá squattery. Vybrali si "boj", tak musí bojovat a nikdo jim v jejich stížnostech asi nepomůže. Podle několika vyjádření na webu Milady, je provokovat policii dokonce baví, takže nechápu proč pak křičí o pomoc.

Opačně po dohodě s majitelem pozemku/domu a při respektování sousedských vztahů proti tomuto způsobu života nic nemám. Nemohl bych tak žít, ale nebral bych to tomu, komu se to líbí. Ale nesouhlasím se záborem cizího majetku. Soukromému vlastnictví a jeho ochraně vděčíme za to, že se tu nemlátíme dubovými palicemi a nekrademe si ulovené maso.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 22:00
Arashid napsal:
pecanz: když musíš... tak musíš

Nemusím, ale věřím.. když vidím v televizi skupinu lidí, tancujících kolem policejních aut, a kolem nich další skupinu, která jim fandí a tleská, tak pro mě vše co tady píšeš o tom jak jsou ti lidé slušní a jak jim všechno patří a s fetem nemají nic společné absolutně ztrácí smysl..

A nejvíc mne dostala antifa, která se toho ihned zhostila a na svém webu uvedle několik "důkazních" fotografií, že lidé, kteří ty exoty vyháněli z Milady jsou neonacisté, pro mě naprosto nepochopitelné a nesmyslné, k čemu to psali a k čemu vše dokazovali, to je snad jedno kdo je z toho vyháže ne ?

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 8. červenec 2009 15:13
tak romulus měl zřejmě pravdu, ovšem squateři se zachovali jako lidi...

zdroj

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 8. červenec 2009 16:00
Je to na mě moc chytrých řečí, tak to nebudu číst, snad krom těch pár příspěvků hned za mým posledním.
Opravdu o Miladě nevím nic než to, co se píše, nebo spíš říká v televizi. Nevím, jak to tam je. Jestli říkáte, že to tam znáte a je to jinak, tak věřím vám, protože je mi jasný, jak v médiích všecko překrucujou...

//jenom chci ještě říct, což asi tak nevyznělo, že muj názor na tohleto se nemění. Když teda nejsou feťáci, tak nebudu říkat, že jsou zkurvení feťáci, ale furt nechápu, co se do toho motá Kocáb... Že je vyhodili z domu? No a co? Houmlesáky přece taky neřeší. Nebo jo?

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 9. červenec 2009 00:45
přečetl jsem to všechno. můj názor je, že každý má žít jak se mu chce, ale nesmí při tom omezovat jiné. osobně sqoterům fandím. a co se týče milady, tak by možná nebylo marné vytáhnout na světlo všechny doklady, které se vážou k tomu domu. ale to budou asi muset sehnat právoplatného majitele Applause
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 11. červenec 2009 11:50
squating se stává populární
Na tyhle alternativce se musim někdy zajet podívat Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Strana 1 z 6