Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jezdíte na černo?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cestování

Jezdíte na černo?

Hlasování není časově omezeno.
Nikdy:
43% 43% [ 10 ]
Občas:
47% 47% [ 11 ]
Často:
4% 4% [ 1 ]
Vždycky:
4% 4% [ 1 ]
Celkem hlasů : 23 / Hlasujících: 23
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK

Jezdíte na černo?

Zasláno: čt 14. leden 2010 17:45
Jezdíte MHD nebo třeba vlakem na černo? Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 17:59
občas do školy nebo ze školy, když řidič nemá nazpět....
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 18:49
Kupuji si kupń na měsíc či čtvrtletí, ale někdy se stane že mi skončí platnost a já o tom neví. Nejdýl jsem takhle jezdil přes měsíc. Vědomě v době kdy to zjistím a než si koupím nový. S inakou je to horší. Většinou jedeme 2-3 stanice a to se dost často "zapomene" štípnout lístek. Je fakt že ji řeknu o "zakoupení" přes mobil a ona je přesvědčena že jede dobře. Whistle Whistle Whistle Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 19:53
Tak já jsem jel na černo první den v Brně Mr. Green šalinkartu mám jinak furt u sebe a revizora už jsem nepotkal třetí měsíc... (jsem přesvědčenej, že bych ho potkal hned, kdybych ji u sebe neměl) Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 19:55
Já dneska měl připraveno, že si při spatření revizora štípnu lístek, ale žádnej revizor se neukázal, tak jsem ušetřil 2x18 Kč Mr. Green

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 20:06
...socko Slinták
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 20:10
No a? Ještě pár takových jízd a našetřim si na tu MP3ku Magor

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 20:13
dvojitá socko Mr. Green
//každý, kdo v Praze nejezdí autem, ale MHD = socka
//kdo jezdí ještě na černo = dvojitá socka

Angel Angel Angel
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 20:17
Beat napsal:
Kupuji si kupń na měsíc či čtvrtletí, ale někdy se stane že mi skončí platnost a já o tom neví. Nejdýl jsem takhle jezdil přes měsíc. Vědomě v době kdy to zjistím a než si koupím nový. S inakou je to horší. Většinou jedeme 2-3 stanice a to se dost často "zapomene" štípnout lístek. Je fakt že ji řeknu o "zakoupení" přes mobil a ona je přesvědčena že jede dobře. Whistle Whistle Whistle Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hmm.. to se mi nedávno stalo.. a zrovna mě chytl revizor, když jsem měl legitku prošlou dva dny.. naštěstí jsem to ukecal a nakonec jsem platil 50,- Kč místo 700,- Whistle

//michalkop: ano, po praze je to nejlepší autem... za týden to stihneš z jednoho konce prahy na druhej.. Magor
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 21:08
Já na černo nikdy nejezdil... vždycky, když mi došla platnost průkazky tak mě třetí den okamžitě chytnul revizor a předtim jsem si třeba celej rok kupoval průkazku a revizora jsem za ten rok nepotkal...

A nevim jak u vás, ale nás někteří revizoři si nechají vypnout od řidiče štípací strojky Think Takže bych si to asi štípnout nestihl Anxious
Nebo v ČB se pozná revizor podle toho, že má koženou bundu a šedý maskáče.. Mr. Green Tak ještě dřív, než nastoupí do busu, tak už maj všichni přichystaný průkazky nebo na tý zastávce radši vyjdou ven a počkaj na další... Mr. Green

U nás taky funguje to, že když máte permici na hokej, tak hodinu před a hodinu po jezdíte v MHD zadarmo a jednou jsem potřeboval ještě skočit do naší hokejový hospody, tak jsem vyrazil o bus dřív.. A zrovna jel revizor a zbejvalo deset minut do tý doby, než bych mohl jet na tu permici, tak jsem se s nim chvilku hádal o těch deset minut a tvrdil jsem mu, že nestihnu první třetinu, když pojedu dalším a nakonec zavolal na centrálu a nechal mě být... Laughing

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 21:34
Moucha: To jde vypnout strojky? Shocked
NoArtist / NoName

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 21:37
U nás v MHD to jde.. normálně tam svítí ta zelená šipka a když se vypnou, tak tam nesvítí nic že jo... Very Happy

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 21:59
V Praze strojek vypnout nelze, je to zcela samostatný přístroj který řidič nemůže vypnout. V ČB bych se hádal kdyby to vypnul. Tím znemožňuje někomu kdo třeba nemůže najít lístek v té správné kapse. Stalo se mi tam že jsem si sice štípnul, ale nevěděl jsem kam jsem ho dal. Měl smůlu. Hledal jsem úmyslně pak dost dlouho a odmítal cokoliv, až jsem prostě našel a mezitím všichni neplatící vystoupili. Magor Magor Magor Záleží na koho se natrefí. Stalo se mi že jsem to měl 3 dny propadlé, ale díky tomu že staré nevyhazuji tak uznal že to je opravdu omyl a nechal mne být. Šel jsem si ihned koupit novou.
Jen žádnou paniku!!!!

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 22:12
Raz som išiel na čierno, ale nedopadlo to dobre...
Proste som nestihal kupiť si listok a revizorka ma chytila dve zastavky pred mojim cieľom d'oh!
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 22:25
u nás ty strojky taky občas vypínají.. Wink
jinak revizora poznám podle toho, že má jízdenku s dírkou... Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 22:27
Hehe.. to si připomněl, že u nás mívají zase černobílý lístky... Very Happy
Nechápu, co si tim dokazují, když půlka busu vidí jakej lístek štípají.. Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 22:28
V Brně jsem si všiml jezdí revizor furt stejně oblečenej Mr. Green nenápadnej jak slon v jahodách... Jo a poznám ho i tak, že má prdel s dírkou.... Wink

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 22:33
jo, to u nás jeden dokonce chodí v bundě s logem dopravního podniku.. Mr. Green

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 22:41
Viem, že bola aj stranka, kde boli know-how, ako spoznať revizora a najzasadnejšia vec bola bunda, aj ked je leto Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

patokorela (+4)
Profesorka
Ženská
Ženská

Věk: asi 36 let
15 502,- VK
Zasláno: pá 15. leden 2010 00:49
No tak já mám vždycky takový štěstí, že chytim revizora, když to nejmíň čekám a nebo když chvátám, popřípadě , když mi má končit lítačka .... třeba jako tento týden .... ještě, že mě něco osvítilo a koupila sem si celodenní lístek .... a v Praze to nedělám nemám na to nervy stačilo mi to jednou ... díky nechci Shame on You

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: pá 15. leden 2010 13:09
Já jsem zprvu "štípala" čestně pokaždé, ale leze mi to dost do peněz (nebo pak když platím měsíčně paušál Confused ), tak si stoupnu ke strojku a vyčkávám. Nejdřív jsem načerno jezdila jednu stanici tramvají, teď už jsem to párkrát raskla i dál. Myslím, že až mě chytnou - tak zaplatím to ušetřené - to se vyplatí, ne????? Magor Magor
Ba ne, taky někdy štípu
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: pá 15. leden 2010 16:36
Tak podle toho kolik v Praze vyjde pokuta.. Smile

A já bych měl smolíka na zákon schválnosti.. rozhodl bych se, že si nebudu nic kupovat a on mě bude chytat každej tejden a pak si jí začnu konečně kupovat a jak je rok dlouhej, tak ho nepotkám ani jednou.. Mr. Green

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 16. leden 2010 00:16
Inana: no napr mne sa to neoplatilo, žilinskou MHD jazdim tak 3x do roka a ten jediny krat ma to stalo 600 SKK, takže som veľmi neušetril Think

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: so 16. leden 2010 00:21
v blave je pokuta 40€ na mieste a 50€ potom , takže to sa sakra nevyplatí Very Happy
Obrázek

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: po 18. leden 2010 23:32
Dneska revizorka v šalině vychytala malou cigošku, chudák, asi neměla na lístek Magor

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 20. leden 2010 01:39
Mně říkal známej, kolik je v Praze pokuta. Nejsem si jistej, ale tušim, že říkal kolem 500 rovnou nebo 900 složenkou. Think

//

citace:
Cestující, který se nemůže prokázat platným jízdním dokladem, zaplatí jízdné a přirážku 950 Kč; při zaplacení na místě nebo v doplatkové pokladně Dopravního podniku hl. m. Prahy, akciová společnost, popřípadě v doplatkové pokladně subjektu, který na základě pověření provedl přepravní kontrolu (dále jen doplatková pokladna), nejdříve následující pracovní den od 12:30, nejpozději 15. kalendářní den ode dne uložení přirážky se přirážka snižuje na 700 Kč.

Izzy (0)
Myš
Myš

10 145,- VK
Zasláno: st 20. leden 2010 16:57
No v Praze jsem jednou přestupoval na Florenci z metra C na B a v průchodu před eskalátorama stáli revizoři a já jsem měl koupenou a označenou celodenní jízdenku, ale měl jsem ji v peněžence v kapse a tak, protože jsem spěchal na metro B, tak v tom davu jdoucích lidí jsem prošel bez kontroly Smile a nejen já ale i spousta další lidí..takže v metru se ty kontroly asi moc neřešej..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 20. leden 2010 17:01
Já bych spíš řekl, že si občas náhodně někoho odchytnou... Think

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: st 20. leden 2010 17:08
V Esquire byl článek o revizorech v metru. Většinou to dělají tak, že si někoho vytipují a po něm jdou. A většinou dostanou po tlamě Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 20. leden 2010 19:05
asi jsem podezřelé individuum, ale v Praze mě už dvakrát na přestupu mezi metrama kontrolovali...
poprvé jsem vůbec nevěděl, že i tam potřebuju lístek... co kdybych ho vyhodil? no, naštěstí jsem měl celodenní... Rolling Eyes

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 20. leden 2010 19:11
No v metru potřebuješ lístek všude, kde jsi za těma "štípačkama", i kdybys třeba vůbec nechtěl jet.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: st 20. leden 2010 21:57
Ešte ma teraz napadla prihoda jedneho znameho-tiež ho chytila revizorka, pytala od neho občianku, bol cely čas ticho, tak na konečnej ho čakali benga, revizorka im ho odovzdala, pokecal si s nimi o futbale a ti ho pustili Very Happy

patokorela (+4)
Profesorka
Ženská
Ženská

Věk: asi 36 let
15 502,- VK
Zasláno: čt 21. leden 2010 23:13
Jo tak dneska sem si revizorů užila až až...... nejdřív kontrola jízdenek v normálnim linkovym busu ..... potom v Plzni v tramvaji a nakonec navečer při cestě na bus ještě kontrola jízdenek na Zličíně ..... no po dnešnim dnu se budu léčit pěkně dlouho .... naštěstí jsem měla vše OK ..... ale vylekalo mě to teda pořádně d'oh!

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: ne 21. únor 2010 17:34
Dneska jsem jel na černo v buse z Vyškova do Brna Magor

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK
Zasláno: pá 19. listopad 2010 23:19
Docela se divím výsledkům tý ankety Shocked
Já teda jezdím po Praze MHD na černo VŽDY. Proč?
a) Protože "sockou" jako SŠ student co si sem tam přivydělá pár šupů jezdit musím.
b) Protože mě to, co jsem napsal v bodu a) opravdu netěší.
c) Netěší mě to hlavně proto že autem mi to trvá polovinu času. (1. hodina mi začíná v 7:30, MHD dojíždím hodinu)
d) Protože se mi nelíbilo čekat každý čtvrtrok hodinu ve frontě na něco, co vlastně nechci.
e) Protože OPENCARD.
f) Jezdím tak 3 roky, 4x sem cáloval pokutu => pořád se mi to vyplatí.
g) Nakonec je to tak i zábavnější Mr. Green

Právě včera jsem byl chycen. Nastoupil jsem do metra, jako vždy se rozhlídnu a vidím jednoho ve vedlejším vagónu. Fajn, buď vystoupí nebo půjde do vagónu ke mě. Když jsem viděl že míří do mého vagónu, vystoupil jsem, ale zmerčil mě Brick Wall . Tak jsem vzal nohy na ramena a hodlal pláchnout. jenže jsem si neuvědomil že mám v kapse u mikiny mobil. Asi po 5ti metrech mi vypadla a když jsem si to uvědomil, už jí měl v ruce ten štiplist a já musel uznat porážku. Evil or Very Mad Aspoň že na pád na tu žulu (nebo co to je) S75ka nemá sebemenší památku. Toť k ježdění na černo Mr. Green .

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 19. listopad 2010 23:37
Jsi mu měl jednu střelit za to že má drzost ti brát mobil a pokračovat dál ne? Anxious Já jsem teda jel metrem/tramvají už dostkrát, tak v 90% jsem měl lístek ale vážně nikdy mě revizor nekontroloval, ale když občas vidím co je to za srá.če tak pokutu bych si od nich dát teda nedal. Neutral

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 29 let

121 021,- VK
Zasláno: pá 19. listopad 2010 23:45
u nas je to takto: http://aktualne.centrum.sk/domov/doprava-a-bezpecnost/clanek.phtml?id=1152385
a ja na cierno nechodim... Very Happy

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK
Zasláno: po 3. leden 2011 23:34
Tak jsem si hned po novém roce dal jeden eskalátor tak nějak rychleji... Magor

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: čt 13. leden 2011 20:18
Možná to není tak úplně do tématu, ale jinej topic na MHD jsem nenašel..

Beate, taky takhle jezdíš? Mr. Green Mr. Green

(Otevřít a přehrát na YouTube)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 24. únor 2011 21:35
Nelíbí se mi tam jejich názor na autobusáky, kdyby seděli za volantem tak by změnili názor, jako když je posadili za volanty tahačů. když vás nikdo nechce pustit ze zastávky, tak si to prostě vynutíte, jinak by jste se nikam nedostali. Jen mne překvapuje že kapacita jejich kloubáku je jako naše "krátkého" busu. asi mají jiné normy nebo více sedaček na sezení. CITYbus mám 29 sedících a 99 stání, i více a to uvádí u kloubáku. Zajímavé že mají dvě varianty umístění motoru, u nás je jen úplně vzadu.
No a podmínky pro ježdění v Praze jsou podobné jako na testovací dráze Londýna Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jinak jsem inanku naučil jezdit na černo, ale nemohu prozradit jak, co když to čte nějaký revizor. Not Talking Not Talking Not Talking Shhh Shhh Shhh Dance Dance Dance Magor Magor Magor
Jen žádnou paniku!!!!

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 24. únor 2011 21:53
no já bych teoreticky na černo jezdit mohl, protože všechny revizory v Olomouci poznám podle obličeje.. Smile pak stačí se jen furt koukat na každou zastávku ke které tramvaj/autobus přijíždí a dívat se, jestli tam nějakej nestojí a když jo, tak vystoupit... Smile ale jsem línej a nechce se mi furt se stresovat a vystupovat, a těch 390Kč za čtvrt roku mě nezabije... vzhledem k tomu, že pokuta stojí 700,- tak by se mi to vrátilo už za půl roku... ale revizoři u nás chodí velice často (cca jednou za týden nebo dva nějakýho potkám..) tak při mým štěstí by mě vždycky chytil.. Very Happy

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 24. únor 2011 22:13
A taky se vám stává že celý měsíc nepotkáte revizora, ale zrovna v den kdy vám končí měsíčník se ta svině najednou oběví před váma s tou svojí plackou? Mr. Green
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 24. únor 2011 22:33
jo, jednou se mi to stalo dva dny po skončení platnosti.. Very Happy

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 24. únor 2011 23:04
Mě teď v jednom dni kontrolovali třikrát Brick Wall asi nějaká revizoří akce "kryštof" Mr. Green
Jednou jsem jel na zkoušku a zrovna jsem si zapomněl šalinkartu aji peněženku s dokladama, kdyby mi holky nekoupily lístek, tak mě vychytal!! Já mám prostě smůlu.. Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 25. únor 2011 20:59
já bych na černo jezdil, ale ono není kde...

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 3. březen 2011 11:19
V Litomyšli již nejezdí ta okruhová linka od nemocnice k Terozu?
Jen žádnou paniku!!!!

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 3. březen 2011 15:05
ale jo, mhd máme, dokonce má 3 okruhy (a jeden autobus Mr. Green ), jenže jízdenky se kupují u řidiče...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 3. březen 2011 15:54
O to větší by to byl adrenalin, ne? Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 4. březen 2011 11:35
To asi moc dobře nejde, ale třeba když lidi vystupují tak se pokoušet se tam dostat by mohlo být zábavné. Magor Magor Magor
Jen žádnou paniku!!!!

Aiden (+4)
Bažant
Bažant

13 041,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 13:04
Jednou sme jeli s einexem mimo zónu na černo a těsně před tím než jsme měli vystoupit tam nějaký 14-ti letý spratek řekl přes celý bus "dobrý den, přepravní kontrola" Very Happy měl sem pocit, že se mi zastavilo srdce Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 13:54
Trošku OT:
Nevíte, jak v Praze fungujou ty P+R parkoviště... Chtěl bych do Prahy dojet autem (ve dvou to vyjde levněji než jet se student agency) a tam někde zaparkovat a pak pořídit celodenní jízdenku...
Kolik bych platil za parkování a za jízdenku?
Na webu DPP jsem našel něco jako 10 kč parkování a za celodenní jízdenku pak 80 Kč, ale to mi přijde nějak málo...

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 21:11
Zaparkovat se dá pořád leckde zdarma a na jízdenku s*r. Very Happy Ušetříš a ještě k tomu nebudeš OT Mr. Green .

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 21:21
NoviS: nejsem socka, zaplatit za metro nebo za parkování mi nedělá problémy. Wink

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 21:30
Kdybys tam musel smrdět s bezďákama každej všední den a pak ti ještě zavedli povinně opencard, tak by tě chutě na to za to platit přešly Wink .

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 21:31
tak když nejsi socka, tak tam lítej soukromou helikoptérou a vyser se na nějaký metro, protože to je pro socky... Mr. Green Magor

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 21:36
Však se tam nebudu zdržovat o nic dýl, než to bude nutný. Hned jak začnu pravidelně vydělávat, kupuju auto a na metro s radostí seru, to si piš Razz .

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 6. březen 2011 16:33
jenda^^ napsal:
Trošku OT:
Nevíte, jak v Praze fungujou ty P+R parkoviště... Chtěl bych do Prahy dojet autem (ve dvou to vyjde levněji než jet se student agency) a tam někde zaparkovat a pak pořídit celodenní jízdenku...
Kolik bych platil za parkování a za jízdenku?
Na webu DPP jsem našel něco jako 10 kč parkování a za celodenní jízdenku pak 80 Kč, ale to mi přijde nějak málo...

Máš a nemáš pravdu. To parkoviště opravdu stojí jen 10Kč na celý den. Ve tvém případě nejlépe na Zličíně kde je i metro. Celodenní jízdenka, na 24hod, stojí 100Kč, ale je možné že tím když ji koupíš v automatu na P+R tak bude levnější. Tam bývyly jízdenky levnější, ale již jak to nepotřebuji tak to přesně nevím. Takže pokud budeš v Praze na celý den a hodně jezdit , rozhodně se ti vyplatí, než stále kupovat jednotlivou za 36Kč.
Jen žádnou paniku!!!!

dupynozka (0)
Myš
Myš

10 275,- VK

Re:

Zasláno: út 5. duben 2011 10:31
To je pěkný téma... Mno tak já osobně jsem teda párkrát jel na černo dvě stanice tramvají. A pak jsem taky zkoušel, jestli se vyplatí párkrát holt zaplatit o dvě petky víc za jízdenku přímo ve vlaku, když jindy ten průvodčí třeba nepříjde (Výsledek byl spíše negativní, páč zrovna v době mýho "průzkumu" chodil průvodčí skoro vždycky.... No, ale třeba v metru bych si to teda nelajsnul. Shame on You

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: út 5. duben 2011 15:26
A co když v tom vlaku budu mít jen peníze an normální jízdenku? Mr. Green (bez příplatku) to mně vykopne? nebo zavolá benga? Mr. Green
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: út 5. duben 2011 21:41
Podle mě tě vykopne, kámoš má šalinkartu na Brno a Kuřim jel z Tišnova, v Kuřimi ho chytl průvodčí a vyhodil ho.
Obrázek

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK

Re:

Zasláno: út 5. duben 2011 22:26
dupynozka napsal:
.... No, ale třeba v metru bych si to teda nelajsnul. Shame on You

Ne, že bych chtěl někoho navádět Mr. Green , ale párkrát to zkus, pak ti to přijde celkem v pohodě Wink ... a víckrát za čtvrtrok tě snad nechytěj, aby se ti to nevyplatilo Very Happy ... já už to (ježdění na černo) beru hlavně jako zpestření cesty do školy... prostě jako takovou hru Very Happy .

dupynozka (0)
Myš
Myš

10 275,- VK

Re:

Zasláno: st 6. duben 2011 10:35
No, jako zpedtření nudnýho pracovního dne by to taky nemusele bejt od věci, ale já úplně vidim, jak bych zrovna já měl tu smůlu a chytli mě...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cestování
Strana 1 z 7