Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jezdíte na černo?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cestování

Jezdíte na černo?

Hlasování není časově omezeno.
Nikdy:
43% 43% [ 10 ]
Občas:
47% 47% [ 11 ]
Často:
4% 4% [ 1 ]
Vždycky:
4% 4% [ 1 ]
Celkem hlasů : 23 / Hlasujících: 23
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 13:54
Trošku OT:
Nevíte, jak v Praze fungujou ty P+R parkoviště... Chtěl bych do Prahy dojet autem (ve dvou to vyjde levněji než jet se student agency) a tam někde zaparkovat a pak pořídit celodenní jízdenku...
Kolik bych platil za parkování a za jízdenku?
Na webu DPP jsem našel něco jako 10 kč parkování a za celodenní jízdenku pak 80 Kč, ale to mi přijde nějak málo...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 21:11
Zaparkovat se dá pořád leckde zdarma a na jízdenku s*r. Very Happy Ušetříš a ještě k tomu nebudeš OT Mr. Green .

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 21:21
NoviS: nejsem socka, zaplatit za metro nebo za parkování mi nedělá problémy. Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 21:30
Kdybys tam musel smrdět s bezďákama každej všední den a pak ti ještě zavedli povinně opencard, tak by tě chutě na to za to platit přešly Wink .

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 21:31
tak když nejsi socka, tak tam lítej soukromou helikoptérou a vyser se na nějaký metro, protože to je pro socky... Mr. Green Magor
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant

32 285,- VK
Zasláno: so 5. březen 2011 21:36
Však se tam nebudu zdržovat o nic dýl, než to bude nutný. Hned jak začnu pravidelně vydělávat, kupuju auto a na metro s radostí seru, to si piš Razz .

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 6. březen 2011 16:33
jenda^^ napsal:
Trošku OT:
Nevíte, jak v Praze fungujou ty P+R parkoviště... Chtěl bych do Prahy dojet autem (ve dvou to vyjde levněji než jet se student agency) a tam někde zaparkovat a pak pořídit celodenní jízdenku...
Kolik bych platil za parkování a za jízdenku?
Na webu DPP jsem našel něco jako 10 kč parkování a za celodenní jízdenku pak 80 Kč, ale to mi přijde nějak málo...

Máš a nemáš pravdu. To parkoviště opravdu stojí jen 10Kč na celý den. Ve tvém případě nejlépe na Zličíně kde je i metro. Celodenní jízdenka, na 24hod, stojí 100Kč, ale je možné že tím když ji koupíš v automatu na P+R tak bude levnější. Tam bývyly jízdenky levnější, ale již jak to nepotřebuji tak to přesně nevím. Takže pokud budeš v Praze na celý den a hodně jezdit , rozhodně se ti vyplatí, než stále kupovat jednotlivou za 36Kč.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

dupynozka (0)
Myš
Myš

10 275,- VK

Re:

Zasláno: út 5. duben 2011 10:31
To je pěkný téma... Mno tak já osobně jsem teda párkrát jel na černo dvě stanice tramvají. A pak jsem taky zkoušel, jestli se vyplatí párkrát holt zaplatit o dvě petky víc za jízdenku přímo ve vlaku, když jindy ten průvodčí třeba nepříjde (Výsledek byl spíše negativní, páč zrovna v době mýho "průzkumu" chodil průvodčí skoro vždycky.... No, ale třeba v metru bych si to teda nelajsnul. Shame on You

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: út 5. duben 2011 15:26
A co když v tom vlaku budu mít jen peníze an normální jízdenku? Mr. Green (bez příplatku) to mně vykopne? nebo zavolá benga? Mr. Green
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: út 5. duben 2011 21:41
Podle mě tě vykopne, kámoš má šalinkartu na Brno a Kuřim jel z Tišnova, v Kuřimi ho chytl průvodčí a vyhodil ho.
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cestování
Strana 6 z 7