Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

kam jedete na dovolenou???

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 42, 43, 44  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cestování

Kam jedete letošní léto na dovolenou?

Hlasování není časově omezeno.
Do zahraničí:
30% 30% [ 8 ]
Do Česka / Na Slovensko:
19% 19% [ 5 ]
Leda tak do pr*** :):
50% 50% [ 13 ]
Celkem hlasů : 26 / Hlasujících: 26
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: pá 4. prosinec 2015 10:22
za tuhle cenu můžeš jet do Řecka a dělat, že jsi uprchlík... Very Happy třeba dostaneš i jídlo zdarma... Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

roken (0)
Bažant
Bažant

11 507,- VK
Zasláno: so 5. prosinec 2015 05:17
LivArt - a proč to bereš tak vážně? Si necítil, že je to tak trošku humor? Minimálně při tom letadle to snad už jde znát. A snad i dřív, pohostinní domorodci ubytují a dají jídlo zdarma, neboť jsou pohostinní a já po dvou týdnech za to od nich koupím suvenýr, možná i za dolar, ať mají radost.... Very Happy Opravdu sis myslel, že tohle myslím vážně?

Ale dobře, pojďme do toho:

"zamyslet se nad tím, kolik lidí se kvuli tvé dovoleno musí zaměstnat"

- No např. v hotelu, to asi záleží na velikosti hotelu. Velký hotel má zaměstnanců více, ale i více hostů. Že?
No standardně bývá více hostů než personálu. Že?
A když zamesnanec takového hotelu v banánové republice dostává plat půl dolaru na den, tak nevím, ale myslím, že to ho v poho jeden host zaplatí. Nebo ne? Tak jaký problém se to tady snažíte vytvořit s těmi zaměstnanci? Když jim nedáváte ani dolar na den? Jen chcete aby jakože nějaký problém byl, ale není. Že jo? Tak vidíte.

A pojištění, např. na léčení, jo? Je pravda, že i v banánové republice je doktor poněkud dražší než místní uklízečka nebo číšník, ale asi jeho klientela budou také převážně místní obyvatelé, kteří mají tamní platy. Zkrátka proč mi chce někdo z cestovky nebo pojišťovny naúčtovat cenu jako za doktora v evropě, když jsem jinde, kde jsou ceny jiné? Prostě chcete klienta hlavně obrat o peníze, to se přece ví, že o nic jiného než o peníze ani nejde, že jo? Tak to prostě je a můžete si i nadávat... Co si budeme namlouvat, že jo?
Zasláno: so 5. prosinec 2015 06:14
p!p@ napsal:
za tuhle cenu můžeš jet do Řecka a dělat, že jsi uprchlík... Very Happy třeba dostaneš i jídlo zdarma... Very Happy

No jo, kdybych měl aspoň černé vlasy. Ale nemám. Takže v tom mém příšerně bělošském vzhledu, nevím. Ale docela věřím, že kdybych se postavil do řady na polévku, dali by i mně. To snad ano. Jídlo by tedy zajišteno bylo. Ještě nějaký slušnější hotel, a pokud možno s výhledem na moře. A ať nejsem za špatného teroristu, ten jeden dolar / euro na den za slušný hotel bych možná i dal.

A pak ještě cesta. Jak jsem porozuměl, zdarma chodí nějaké autobusy a vlaky jen směrem z řecká do vnitrozemí EU, opačně ale ne.
Zpáteční cesta by tedy byla jako tak zdarma, ale co jsem koukal, je tam velká tlačenice. A člověk také musí být rváč, neboť prý nějací policisté to občas brzdí a nechtějí pouštět, člověk musí prý do nich házet skály, ničit ploty, křičet pořád germany, germany, no zkrátka musel bych se v cestě zpět k nám domů občas i probojovat, než by mě pustili na nějaký ten vlak zdarma. Jak jsem viděl, tak se dnes z řecká do Evropy standardně cestuje.

Ale také ty vlaky zdarma chodí jen do rakouska a německa, do ČR nic. To bych tam musel někde na nádraží asi hodne řvát czechia, czechia, než by i mně přistavěli nějaký rychlík do Prahy.

.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 21. duben 2016 12:08
Tak co? už máte něco naplánováno? Já nic plánovat nemusím... Na červenec, srpen a září jedu zase na Sibiř... Very Happy Snad to přítelkyně beze mě zvládne sama a neuteče mi mezi tím... Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 21. duben 2016 12:37
Já nevím! Asi bych měl ještě před létem stihnout jet do Francie, když tam jsou pro lidi do 26 let levnější památky. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 21. duben 2016 12:44
To jo... a taky bys to měl stihnout, než se Francie stane součástí Islámského Státu a všechny památky zbourají, jako v Palmýře... Think

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: čt 21. duben 2016 13:33
My budeme radi, kdyz pojedem k babicce na chatu valet se na zahrade na par dni, a mozna, mozna nejaky ledovec v Rakousku.. ale spis asi jen ta babicka Mr. Green
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 24. červenec 2016 20:36
Dotaz: V Broumovských stěnách je povinný nějaký jiný chování než ve zbytku Česka? Je to zatím jediný místo u nás, kde nás každý, koho jsme potkali, zdravil. Proč? Proč ne jinde? Nebo byl ve středu nějaký mezinárodní den pozdravu? Laughing
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)
Příspěvek upravil 1× jenda^^, naposledy ne 24. červenec 2016 23:29.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: ne 24. červenec 2016 23:22
Ja chodím každý rok na rovnaké miesto na dovolenku

do prdele...

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 25. červenec 2016 08:27
Myslel jsem, že tam jsi byl teď, když jsi nepsal... Very Happy

jinak já furt doufám že přítelkyně dostane vízum a dojede na týden za mnou... koukneme se do Moskvy, do Petrohradu atd... Smile

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cestování
Strana 19 z 44