Zasláno: st 9. prosinec 2020 21:17

Zasláno: čt 25. březen 2021 16:55

Zasláno: po 29. březen 2021 09:23

Zasláno: út 24. srpen 2021 16:30
Používáte Kiwi.com? Pár let nazpět kolem toho byl obrovskej hype, jak je to zázračná česká společnost...
Teď koukám, že jim už lidi tolik nefandí...
Až do teď jsem nezušil jaký je problém mezi Kiwi.com a Ryanair... a pořád mi to není jasné...
Letadlem jsem letěl asi tak 50x, ale většinou s normálníma (legacy) aerolinkama, několikrát jsem použil i kiwi.com, ale to bylo dávno... Vždy z toho šlo vykopat kód letenky a udělat si normálně checkin...
Z diskuse k tomuhle článku
https://zdopravy.cz/ryanair-prestane-poustet-na-palubu-cestujici-s-palubni-vstupenkou-od-kiwi-com-89358
jsem se dozvěděl že:
Hlavní problém je, že Kiwi.com mi nedá rezervační kód Ryanairu, kterým byste si vlezli do jejich systému a udělal si checkin...
Že člověk dostane jen a pouze palubní vstupenku od kiwi...
Druhá věc je, že u Ryanairu se platí za checkin na přepážce...
Jestli to chápu správně, tak když si udělám online checkin (nebo ho kiwi udělá za mě), tak nemůžu přijít k přepážce, kde mi jen vytisknou boarding pass? Za to bych taky platil? Normálně to tak dělávám... kdo má s sebou tahat tiskárnu?
To je dobré vědět, kdybych s Ryanairem letěl někdy pracovně, protože fyzický boarding pass (ne vytištěný z internetu) potřebuju aby mi letenku proplatili... i když proč bych to dělal, létat na stojáka s Ryanairem, když můžu letět se skutečnýma aerolinkama že?
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN