Zasláno: út 24. srpen 2021 22:06
Však jsem to psal. Bez originál boarding passu mi zaměstnavatel letenku neproplatí. Virtuálních si můžu nakreslit kolik chci, třeba v malování a vytisknout si je pak můžu třeba na toaletní papír...

Ale bude to pak jen k jedné věci, ale když to bude na toaletním papíře, tak bude použití příjemnější...

Ano, self checkin kiosky znám. Jen by mě zajímalo jak to je u Ryanairu... Platí se i ony? Jestli ne, tak potom nevidím kde je problém pro ty co nakupují přes kiwi, můžou si vytisknout boarding pass sami tam. Ten QR kód tam musí být stejnej... A jestli se platí i to, tak je to pěknej ojeb...
A proč je potřeba originál boarding passu? Například jak by zeměstnavatel poznal, že jsem letenku tam a pak i zpět nestornoval po checkinu a prachy co mi vrátili nesbalil? Jako jo, asi by to mohli zkoumat v rezervačním systému aerolinek, ale to by asi nic jiného nedělali než jen vše ověřovali... Takhle to je pro ně jednodušší - máš originál boarding passu tam i zpět? Fajn, to je dostatečný důkaz, že jsi letěl...
Navíc proč bych měl zasírat telefon a instalovat nějaké přihlouplé aplikace aerolinek, kterými poletím třeba jen jednou v životě (nebo alespoň v životě daného mobilu

)? Gmail umí přidat boarding passy do google pay sám... a nejen boarding passy, ale i vlakové jízdenky (v ČR to asi ale nefunguje - ale třeba u ČD to ani není třeba, stačí jen kód ze SMS a u alternativních dopravců, např. regiojetu stačí, že člověk sedí na správné sedačce... )
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Zasláno: út 24. srpen 2021 22:21
palucko napsal: lietadla su pre deti , chlapi jazdia !
ja som šiel na babette až do grecka .D
No, to jsi dost odvážný... já si dal trošku delší roadtrip... akorát můj dopravní prostředek má o dvě kola víc, má střechu, takže do něj neprší a dokáže jet víc jak 3x rychleji... ale zase kdyby mi to v půlce chcíplo, tak to nemůžu došlapat...
Hlavně abych se vyhl Babišstánskému covid fašismu s 10 denní karanténou přesto že mám očkování a 2 negativní PCR testy... Ale tak hlavně že pan zpívající ministr si užil zahájení filmového festivalu bez respirátoru...
Hele a kolik má Babetta maximálku? Není to 45 km/h? To jsi proboha jel jak dlouho? Nebo to máš nějaké načipované a přidané nitro?
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN