Zasláno: st 25. srpen 2021 00:03
Elephant napsal: @pipa: Nyní kiwi např. prodává pod cenou letenky od Ryanairu. Doufá, že si od nich dokoupíš předražená sedadla nebo kufry. Případně, že ti zruší/změní let a ty budeš potřeba jejich asistenci. Placenou.
No jasně... nejsou charita... slevu člověk nedostane zadarmo... ale docela podraz...
citace: Některé aerolinky to můžou vyžadovat. Např. ty asijské, kde dost často dochází ke krádežím karet. Virtuální karta nebo karta někoho jiného je dost smolík. Myslím, že jedna z nich je i Air Arabia létající i z Prahy.
Krádežím karet? Když je karta psaná na stejného člověka jako je pas? I když třeba ve Vietnamu, kde se 90% lidí jmenuje Nguyen to asi i chápu...
citace: To s tím placeným BP, pokud děláš check-in na letišti, je princip snad každé lowcost aerolinky. Takže i Wizzair nebo Easyjet. Plus to od nich kopírují i normální aerolinky, kde za check-in na letišti platíš při nejnižším tarifu taky, pokud si ho neuděláš online. Je to určitě ČSA a myslím, že např. i KLM.
Tak ČSA už dávno neexistuje... je to jen převlečený Smartwings... A ten byl trága vždy... ulepené, párající se sedačky když jsem s ČSA letěl naposled byly jen špička ledovce...
Elephant napsal: Ale je to jeho moto, že nejet to trabantem, bylo by to moc jednoduché. U babety mi to přijde nemlich to samé. Ještě můžeš s sebou vzít hysterickou Babetu a bude to dokonalé
Ale budme trošku ekologičtí... co by na to řekla Gréta, takhle nesmyslně spalovat benzín... mám lepší nápad:
na kole kolem světa