Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Kam spěje VSN?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 35, 36, 37  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 14. červenec 2007 20:28
Taky mě to rýplo do oka. Wink Mr. Green
Teď mě tak napadlo. Pamatujete si na ty diktáty v ČT, co měli Svěrák s Uhlířem? Na to, co to bylo za pořad, to mělo docela slušnou odezvu.
2 Krrttek: Zájem nebyl nulový. Jen tu někteří uživatelé (včetně mě) prostě nebyli. A ta abstrakce (doufám, že jsem to slovo nespletl) je dost specifický obor, ve kterém si spousta lidí nedokáže ani představit, co to vlastně je. Včetně mě. Pro mě to jsou pokažený záběry, nebo tak něco. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: so 14. červenec 2007 22:19
přesně, když se řekne abstrakce, tak mě se vybaví něco nekonkrétního, něco co prostě nejde ani vyfotit, protože to není konkrétní objekt nebo plocha Mr. Green

co se týče pravopisu tak tady je to fuk, ale něco vypadá legračně Mr. Green ty diktáty si pamatuju, dokonce tam i zpívali ne?

Myslím že fakt nejde o to, kolik lidí sem bude chodit, ale jak rádi sem budou chodit. Romulus tenkrát říkal něco o nějakém balíčku opatření, ale z toho tak nějak sešlo, jen Romulus ví proč. A jestli má Beat "tajnou zbraň" tak do toho Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 14. červenec 2007 22:22
Abstrakcia sú v podstate len zaujímavo poskladané bežné tvary, ktoré podporujú ľudskú kreativitu. Nejde až tak o samotný človek na ňom vidí to, čo si predstaví. Teda aspoň u mňa to tak je.
Problém je už niećo abstraktné odfotiť Neutral .
Na počiatku bola prázdna množina.

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 14. červenec 2007 23:24
no nevadí, nebudeme to už řešit, teď jsem na vás zvědavý u dalšího tématu Wink Very Happy

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 3. prosinec 2007 11:03
Měli by jste sem napsat co si představujete nového, nebo lepšího na VSN. Upadá to tu docela dost a pokud nechceme přešlapovat na místě, tak se bude muset mnohé změnit.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: po 3. prosinec 2007 11:14
No, ja napriklad pouzivam VSN jen jako forum, a nic vic co bych od nej potreboval me nenapada Smile mozna vic soutezi, aby se to tu trochu hybalo, ale otazka je jestli by to zabralo (spis myslim ze ne) Smile
Obrázek

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 3. prosinec 2007 16:37
soutěže tu byly - fotosoutěže (málo účastníků), co to je? (nikdo nehádá - nepřidává obrázky), Co je to za film (Maorh nepřidává filmy a nikdo nepomáhá) VSN tipovačka (nevím proč zkončila), kriminální příběhy s otázkami ano/ne (chybí příběhy) a možná další soutěže....nebylo by na škodu vytáhnout starší topicy, popřípadně založit nové (spojené třeba s články)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: po 3. prosinec 2007 16:41
no prave, souteze tu byly, ale navstevnosti nepomohly a nakonec upadly v zapomneni Smile
Obrázek

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 3. prosinec 2007 16:47
sem tam se nový registruje ale nikdo se nezapojí do diskuze....

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: po 3. prosinec 2007 21:13
Beat napsal:
Upadá to tu docela dost a pokud nechceme přešlapovat na místě, tak se bude muset mnohé změnit.

já třeba pořád nechápu, co se vám tady tak nelíbí, že byste museli přidávat něco novýho.. je to diskuzní fórum? je... funguje? funguje. a proč funguje? protože sem stále někdo píše. nějaký vnitřní novinky nikoho z venku nepřilákají...
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 10 z 37