Věk: 34 let
826 606,- VK
Kam spěje VSN?
Zasláno: čt 27. červenec 2006 21:38
Je to jenom muj divnej pocit nebo se už na VSN skoro neprobírají, nebo spíš zanikají takový normální uvolněnější debaty a řeší se tu už převážně takový věci, který nakonec stejně k ničemu nejsou? Pořád samý základny, silniční zákony, izraelci..
Hlavně že se tu pořád kázalo, že když se chlapi baví o politice...
Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 21:43
2 jenda: bav se tu dál o čem chceš, nikdo Ti nebrání. Tohle jsou témata, o kterých se chlapi baví také a dokonce dost, takže o ně se teď VSN rozšiřuje. Diskuse mají nadpisy a pokud Tě nějaký téma nezajímá, nikdo Ti ho nenutí.
Byly tu stížnosti na klesající návštěvnost VSN, že se tu nic neděje a podobně. Tohle je jedna z cest jak návštěvnost zvýšit. Není to jediná cesta, nápadů máme víc a brzy vás s nimi postupně seznámíme.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
826 606,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 21:45
Jasně, já vám to neberu. Jenom mám pocit, že VSN měl bejt takovej server, kde si najdeš kamarády a fakt nevím, jestli tomu pomůže diskuze o raketový základně.. Ale co já mam zase jako záprtek řikat, když se v tom nevyznam..
S těma nadpisama máš pravdu, jenom mi ty ostatní diskuze nějak zanikají.
60 609,- VK
Zasláno: čt 27. červenec 2006 21:51
Já bych to řekl tak, že diskuse o raketové základně tomu prostě neuškodí. Konkrétně tuhle diskusi založil Bugi (v tomto případě z pozice řadového čtenáře), protože ho to téma prostě zajímá. Na toto má právo.
Chceš nějak stanovit pravidla, o čem se tu můžeme bavit a co už není uvolněná debata?
Zasláno: čt 27. červenec 2006 21:54
Jinak k tomu nacházení kamarádů. Přemýšlíme už o nějakém "friend listu" a "ignore listu", který by si mohl budovat každý registrovaný člen VSN. Tyto seznamy by měli umožňovat přehlednější orientaci, co se kde na VSN děje zajímavýho nebo naopak nezajímavýho.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
Dobrá. Tak teda založím téma, jak se Vám líbilo na vojně no a ono to jaksi samo vykristalizuje na těch 10% co nás to ještě postihlo nebo kteří nešli na civilku .
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...
jenda.69: Jak sis mohl všimnout,tak ty témata jsou docela "populární".Je pravda,že je u nich větší pravděpodobnost,že se pohádáme než u jinejch,týkajících se třeba ženskejch.Ale i o to přece jde...vyjádřit svůj názor,kterej ne každej musí sdílet.
68 462,- VK
Zasláno: pá 28. červenec 2006 12:44
Ked som prvý krát videl na SM info o novom webe VSN,tak tie riadky boli celkom pekne napísané,postupne sa aj naplnali,ale bol to len taký "boom"
Boli sľuby,že budú články.Stalo sa,ale pár článkov za 1 rok,teraz modi tvoria "články" tak,že daju na hlavnu stranku odkaz na forum,kde sa ten topic rieši už nejaký ten týždeň
Chýbaju mi tu ozajstné články,ako sa patrí na mužský server-recenzie techniky,rozhovory,.....
Viem že tu určite niekto niečo napíše v zmysle "Tak začni",ale keby niekto uvidel Autor:ginzo,tak to si ani nebude davať namahu otovriť to
Za člankami vidim aj dalšiu výhodu-čím viac recenzii,tým viac kľučových slov,tým viac najdení vyhľadavača,tým viac uživateľov
VSN má realnu šancu stať sa jedným z najnavštevovanejších serverov,ale treba na to pomoc všetkých
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
60 609,- VK
Zasláno: pá 28. červenec 2006 12:50
2 ginzo: já Ti opravdu napíšu "začni"... Když nikdo psát nechce, tak se psát nedá. A nelinkujeme už probíhající diskuse, ale děláme nové na nová témata.
Jestli chceš o něčem napsat, tak sloh nebo pravopis jsou to poslední. To se opravit dá. Když pod článkem bude podepsaný ginzo, tak si ho naopak každý ze zvědavosti přečte...
10 475,- VK
Re: Kam spěje VSN?
Zasláno: pá 28. červenec 2006 12:52
jenda.69 napsal:
Je to jenom muj divnej pocit nebo se už na VSN skoro neprobírají, nebo spíš zanikají takový normální uvolněnější debaty a řeší se tu už převážně takový věci, který nakonec stejně k ničemu nejsou? Pořád samý základny, silniční zákony, izraelci..
Furt lepšie ako sa baviť o tom, aký používame toaletný papier, nie?
VSN je nás všech tak nevím, proč by všechny články měli psát jen admini? Je to chlapský web a nepočítám, že by jen admini byli chlapi...Všichni máme stejný možnosti a jestli chcete, aby to tu žilo, tak pište, pište, říkejte o VSN všude kde to jen jde, dělejte mu podporu a nehažte vše jen na nás
15 825,- VK
Re: Kam spěje VSN?
Zasláno: pá 28. červenec 2006 13:01
borix napsal:
jenda.69 napsal:
Furt lepšie ako sa baviť o tom, aký používame toaletný papier, nie?
10 475,- VK
Zasláno: pá 28. červenec 2006 13:18
weitless napsal:
VSN je nás všech tak nevím, proč by všechny články měli psát jen admini? Je to chlapský web a nepočítám, že by jen admini byli chlapi...Všichni máme stejný možnosti a jestli chcete, aby to tu žilo, tak pište, pište, říkejte o VSN všude kde to jen jde, dělejte mu podporu a nehažte vše jen na nás
Neviem ako vám, ale mne to takto vyhovuje, je tu pár ľudí, s ktorými sa už poznám(len cez internet), trocha pokecáme, trocha posrandujeme, trocha sa pohádame, ale vždy sa uzmierime lebo sme vcelku inteligentní a vieme, že o nič nejde. Keby nás tu bolo veľa tak tu je už chaos, nikoho nespoznáme tak dobre ako teraz, no proste by to už nebolo ono.
To lukenet: Nezdá sa ti drahý, koľkovrstvový je, koľko má útržkov .
Poslední dobou si tu moc nepočtu Je to tím že tu jsou sice odborná témata ale těm vůbec nerozumím a nevím oco tam jde, pak je tu pár "neutrálních" a nakonec témat s dobrým začátkem a úmyslem ale zvrhnuvší se do bulváru! Nemám moc času vše sledovat a tak mi něco uteče, ale snad v zimě vše doženu! Zatím sem chodím rád a snažím se při každé možné příležitosti připojit, ale nějak mne to pomalu tak nebere. Třeba je to tím horkem ,pracovním vytížením, věčně nasranou manželkou, neposlušnýma dětma a nebo co já vím
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
2 Romulus: Téma o raketové základně jsem nezačal já, ale Weitless.
Všichni tady děláte, jako by články psali jen admini. Tak například já momentálně nic nepíšu, protože jsem čekal, až někdo uveřejní další článek, abych neměl svý dva za sebou.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor
Nějak upadlo VSN!? Skoro nikdo nic nepíše! Já sem chodím každou volnou chvilku, ale při rekonstrukci toho moc nestihnu! Ještě minulý týden toho bylo, že jsem nestíhal číst a nyní úplný mrtvo! To jste všichni někde pryč?
Jen žádnou paniku!!!!
Upozorňuji, jak si dělám skoro ze všeho srandu, tak tohle bude myšleno vážně!
Teď jsem brousil prkna na balkón a trochu jsem přemýšlel o VSN. Docela mne překvapil přístup adminů k problému s příspěvky žen do tématu o telenovelách. Je pravdou že tohle je chlapský web a ženy mají svoji sekci, ale někdy téma přeroste v něco zcela jiného než původně autor zamýšlel. Tohle mi připadlo jako praktika v anglických pánských klubech! Můj názor je ten, že by jsme měli být operativní a tolerantní k jejich příspěvkům, navíc u tématu který je vlastně jejich. Neznám jedinýho mužskýho který na tohle kouká. Snad jen ti staří v důchodu kteří nemají snad již ani nevnímají co tam jde a mají tojako kulisu, aby se nebáli samoty! Kdo mohl tušit, že nějaká pipina listuje i na takovéto stránky(div že to umí) a někdo zase nalistuje jejich. Byla to dobrá zábava a co tam nemůžou psát je to "mrtvý". Jo život jde dál a jsou nová témata ,ale z tohodle jsme se mohli všichni poučit. Proto prosím všechny co mohou mazat příspěvky, ať dají třeba nejdříve hlasovat! Již to tu bylo a dopadlo to dobře. Vím že tyto stránky je jejich nápad a jejich čas strávený s provozem, ale i ostatní snad mají právo se k něčemu více vajadřovat a ovlivňovat co tu bude a nebude. Snad jsem velení moc nenaštval a budu sem moci i nadále!
Jen žádnou paniku!!!!
No jednou je to pásnký web a "ony sem nesmějí",takže proč by do jiných než jim vyhrazených sekcí měly kecat?!Jiná věc je,že se téma mohlo přesunout nebo zduplikovat do sekce pro ženský.
60 609,- VK
Zasláno: pá 4. srpen 2006 19:59
2 Beat: tím bysme úplně popřeli smysl tohoto webu. Máš pravdu, že v té diskusi to třeba bylo k prospěchu věci, ale kde bys potom chtěl udělat hranice, kam psát smějí a kam ne? Pravidla jsou pravidla.
Druhá věc je, že se to opravdu možná mohlo přesunout do ženské sekce. Ale VSN opravdu není na to, abysme se tady hádali s ženskýma, navíc tak divnýma...
Napsat můžeš o čem chceš. Klidně recenzi nějakého filmu, který Tě zaujal, nebo naopak nezaujal, o hře, kterou jsi (ne)dohrál, o CD-čku, které se Ti (ne)líbí. Meze se nekladou. Klidně napiš pojednání o ho... stolici.
Nevím čím to je, ale poslední dobou mne to tu nudí. Celkem nic nového. Soutěže a pod. jsou mrtvé. Asi díky osobním problémům nebo věkovým rozdílem, mne většina příspěvků nebere, nebo jim nerozumím. Kam se poděli naši "bohové" ptám se!!! Pokud jsou zaneprázněni nebo již na vše s***, tak to mohli aspoň napsat. Vše se jen rozjede a neuzavře!!!! Hamba "bohům"!!!
Zasláno: pá 24. listopad 2006 09:08
Již vím kam spěje VSN! K ZÁNIKU! Tak malou návštěvnost nepamatuji a již mne to tu nudí!
Jen žádnou paniku!!!!
Jak se zdá, tak všechny "černé" představy se naštěstí(zatím) nevyplnily! "Bůh" to tu pěkně upravuje a snaží se o novinky. Myslím že VSN spěje k dobré budoucnosti!
Jen žádnou paniku!!!!
68 462,- VK
Zasláno: čt 12. duben 2007 20:42
VSN vo mne vyvolala opäť pocit,že to bude multiserver s prichodom Romula.Naposledy som mal taký pocit,ked sa spustila Panska jizda
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: čt 12. duben 2007 21:32
3D a bordely ?
To sa prihlasi asi každý
Začínám se tu pomalu nudit. Došla mi "munice". Drutek ji má zatím dost, ale chtělo by to nové nápady a lidi ktří vnesou jiné náměty a pohledy na problémy. Kde je však hledat!?
Jen žádnou paniku!!!!
826 606,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 17:03
Jsem si zrovna před chvílí řikal, že na hlavní stránce zase neni žádnej pořádnej článek a nahoře ten obrázek serveru, co mě před tim tak dlouhou dobu s*ral
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 27. duben 2007 08:52
pokud nám to tempo vydrží, tak za chvíli zavalíme server
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
10 475,- VK
Zasláno: pá 27. duben 2007 21:17
1 písmeno kódované v cp1250 má myslím presne 1B(teda 8b=2^8 možností, teda 256 možností).Na 1 KB treba tisíc písmen(to nieje chyba, na 1 KB treba skutočne 1000 písmen, nie 1024). Takže za deň tu vlastne napíšeme asi 200-300 príspevkov, dajme tomu, źe jeden príspevok má priemerne 100 písmen(asi 2 riadky), takže za deň to máme asi 20-30 MB a to je dosť.
1 písmeno kódované v cp1250 má myslím presne 1B(teda 8b=2^8 možností, teda 256 možností).Na 1 KB treba tisíc písmen(to nieje chyba, na 1 KB treba skutočne 1000 písmen, nie 1024). Takže za deň tu vlastne napíšeme asi 200-300 príspevkov, dajme tomu, źe jeden príspevok má priemerne 100 písmen(asi 2 riadky), takže za deň to máme asi 20-30 MB a to je dosť.
Myslím, že máš chybu v řádech, na jeden den to podle tvých dat vychází na 20 - 30 kB.
Ono to s tou velikostí databáze nebude zase tak horké. Když se podíváte na warforum.cz, kde mají statistiku na první stránce, právě teď je tam
2 945 897 příspěvků a databáze zabírá jen 1,2 GB.
826 606,- VK
Zasláno: po 30. duben 2007 15:42
Stejně si vezměte, jakej je to fórum vynález. Dokážete si představit, že by jsme se všichni najednou bavili současně každej s každým o 40 různých věcech?
10 475,- VK
Zasláno: po 30. duben 2007 17:03
Neviem, kde som mal hlavu, keď som to písal(asi v liehu, ale čo už). Ja deb*l som vypočítal 200*100 ako 20000000 . Všik za opravu, tiež sa mi to akosi nezdalo .
Taky jsem to mohl přepočítat. No již se stalo. Nic si z toho nedělej. mi se povedlo mnohem více trapasů. Někteří by mohli vyprávět....
Zasláno: čt 10. květen 2007 07:29
Romulus:
citace:
Fakt začínám mít pocit, že je potřeba v určitých směrech vrátit VSN do starých kolejí. Nachystám balíček opatření, který se asi nebude některým lidem líbit...
To nemyslíš vážně! Je to tu sice malinko chaotické, ale funkční a návštěvnost hovoří za vše! Pokud provede kdokoliv nějaké přísné omezení, tak to tu umře! Přežilo to tu jen díky tomu jaká tu je pohoda a volnost. Chápu že jste VSN zakládali s nějakou představou, ale s tou jsem se taky ženil a jsem úplně někde jinde než jsem chtěl. Prostě časy se mění a představy taky. Makavelínu jsme řešili po ICQ a tady nebudu pitvat. Jsi sice "nejvyšší" ale měl by jsi poslouchat i "lid". Nebuď jak naši politici!
Jen žádnou paniku!!!!
51 277,- VK
Zasláno: pá 11. květen 2007 10:18
1. je pravda že se to tu pořádně rozjelo, až s přispíváním makaka
2. tohle fórum zakládal někdo s nějaký úmyslem. takže pokud se mu zdá, že se jeho představy neplní, tak tu musí udělat pořádek. pokud se to někomu nelíbí, tak si musí najít jiný chat.
osobní názor je ten, že pokud tu rom udělá zásah, tak to tu umře.
ps: taky by se mi nelíbilo, kdyby někdo zneužíval svěřené pravomoce proti mě. viz admin práva
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
51 277,- VK
Zasláno: pá 11. květen 2007 12:33
rozumní lidé se vždy dohodnou. třeba když mu bude makak po vůli....
51 277,- VK
Zasláno: pá 11. květen 2007 12:36
Zase nám VSN malinko víc upadá. Pravda, jsou prázdniny a výpadky také nejsou to nejlepší, ale začíná se mnohé zlepšovat. Vyvíjím aktivtu v mnoha směrech, ale vše opravdu neutáhnu sám a nastane brzo doba, kyd sem nebudu moci chdit a cokoliv zařizovat. Musím si vyřešit svoje osobní záležitosti a to chvilku potrvá. Takže dámo a pánové, zamyslete se co S VSN bude. Jakou si ji uděláme. Jen tu talchat je nudné pro nováčky a tak je nutná změna. S Jendou jsme vymysleli novou soutěž, ale diskuse se opět zvrhla a vše je na h***! Nemám tolik sil to táhnout a dělám víc než tušíte. Pokud se povedou věci tak jak bych chtěl tak budete koukat, ale musí to mít význam. Udělám ještě Sraz, pokud to jen malinko půjde, a pak končím. Tak zapojte vlastní iniciativu a postarejte se sami! Moucha zná moji "tajnou" zbraň tak mu pomožte a Jendovi taky! Zatím tu jsem, ale dlouho nebudu. Vrátím se, ale kdy to bude netuším a rád bych se měl kam vrátit!
Jen žádnou paniku!!!!
Stále něco vymýšlím a téměř nic se neujalo, ale nechce to vzdávat. Snad se někdo zapojí. Oslovit "odpadlíky a pohřešované" aby se přišli podívat, ale musíme jim něco nabýdnout. Nějakou zábavu. Drbat mohou jinde.
Jen žádnou paniku!!!!
Taky mě to rýplo do oka.
Teď mě tak napadlo. Pamatujete si na ty diktáty v ČT, co měli Svěrák s Uhlířem? Na to, co to bylo za pořad, to mělo docela slušnou odezvu.
2 Krrttek: Zájem nebyl nulový. Jen tu někteří uživatelé (včetně mě) prostě nebyli. A ta abstrakce (doufám, že jsem to slovo nespletl) je dost specifický obor, ve kterém si spousta lidí nedokáže ani představit, co to vlastně je. Včetně mě. Pro mě to jsou pokažený záběry, nebo tak něco.
přesně, když se řekne abstrakce, tak mě se vybaví něco nekonkrétního, něco co prostě nejde ani vyfotit, protože to není konkrétní objekt nebo plocha
co se týče pravopisu tak tady je to fuk, ale něco vypadá legračně ty diktáty si pamatuju, dokonce tam i zpívali ne?
Myslím že fakt nejde o to, kolik lidí sem bude chodit, ale jak rádi sem budou chodit. Romulus tenkrát říkal něco o nějakém balíčku opatření, ale z toho tak nějak sešlo, jen Romulus ví proč. A jestli má Beat "tajnou zbraň" tak do toho
10 475,- VK
Zasláno: so 14. červenec 2007 22:22
Abstrakcia sú v podstate len zaujímavo poskladané bežné tvary, ktoré podporujú ľudskú kreativitu. Nejde až tak o samotný človek na ňom vidí to, čo si predstaví. Teda aspoň u mňa to tak je.
Problém je už niećo abstraktné odfotiť .
Měli by jste sem napsat co si představujete nového, nebo lepšího na VSN. Upadá to tu docela dost a pokud nechceme přešlapovat na místě, tak se bude muset mnohé změnit.
Jen žádnou paniku!!!!
No, ja napriklad pouzivam VSN jen jako forum, a nic vic co bych od nej potreboval me nenapada mozna vic soutezi, aby se to tu trochu hybalo, ale otazka je jestli by to zabralo (spis myslim ze ne)
soutěže tu byly - fotosoutěže (málo účastníků), co to je? (nikdo nehádá - nepřidává obrázky), Co je to za film (Maorh nepřidává filmy a nikdo nepomáhá) VSN tipovačka (nevím proč zkončila), kriminální příběhy s otázkami ano/ne (chybí příběhy) a možná další soutěže....nebylo by na škodu vytáhnout starší topicy, popřípadně založit nové (spojené třeba s články)
15 825,- VK
Zasláno: po 3. prosinec 2007 21:13
Beat napsal:
Upadá to tu docela dost a pokud nechceme přešlapovat na místě, tak se bude muset mnohé změnit.
já třeba pořád nechápu, co se vám tady tak nelíbí, že byste museli přidávat něco novýho.. je to diskuzní fórum? je... funguje? funguje. a proč funguje? protože sem stále někdo píše. nějaký vnitřní novinky nikoho z venku nepřilákají...
Když se podíváš do jakých témat se přispívá, tak je to furt to samé a o ničem. Díky pecanovi se to trošku rozhejbalo, ale jinak nic moc. Jen se boxuje, něco děje a poslouchá. Je to celkem nuda. Bývalo to tu lepší. Nyní když se přihlásím po pár dnech, tak pomalu nemám na co reagovat. Takhle odešlo mnoho těch co to tu zakládali.
Jen žádnou paniku!!!!
15 825,- VK
Zasláno: po 3. prosinec 2007 22:15
když už koukáš do minulosti, tak bych viděl na místě spíš stěžování si na ty co odešli, než na ty, co sem chodí ... ale fakt netušim, co by se dalo udělat.. je pravda, že jeden týden, jak jsem byl nemocnej, tak jste napsali přes 600 příspěvků... tolik dneska nepošleme ani za 3 neděle
Tak nám to VSN zase pěkně upadá. Je to tím že se nepodařilo rozjet Vyhození II, ale myslím i tím že nějak skoro nikdo, Krtku tebe se to netýká, tu téměř nic nedělá a to včetně mne. Já se snažím vyhrabat ze sraček do kterých jsem se dostal a mám dost práce sám se sebou, ale pokouším se sem aspoň někdy chodit. Vždyť z prvních 50ti registrovaných se chodí jen Jenda a někdy PecanZ!! Sem tam Ginzo a Bonfiro No a dál je to ještě horší. Sice jiné podobné stránky jsou graficky horší, ale myjí větší návštěvnost. No a pokud se tady s tím něco neudělá, tak bude konec. Vždyť z lidí na Srazu sem přestal chodit Bugi. Ena, Drutek(ten mám novou práci) no a přiznám se že i já se již dost nudím. Nedávno se tu registroval člověk který mne kontaktoval kvůli Ranči u Zelené sedmy. Vyhodil mu to vyhledávač. No a proto chce Romulus zajímavé články apod. To sem přiáká lidi a nové podněty. Je sice hezké že tu jsme fajn parta, ale někdy je na pohřbu větší zábava. Dnes máme nejdelší noc, takže snad budete přemýšlet jak to ut oživit. Já si budu věnovat jedné dámě. Tak jsem zvědav zda si to vůbec někdo přečte a bude reagovat.
Jen žádnou paniku!!!!
826 606,- VK
Zasláno: pá 21. prosinec 2007 15:06
Já se budu věnovat BlackBooks a Trpaslíkovi...
Já bych rád psal, ale neni většinou na co odepisovat. Přijdu sem, jsou tu 4 nový kecy ve dvou tématech a navíc nemam co na ně říct....
Krrttek se hodně snaží, to je pravda, bohužel jeho nápady předpokládají, že tu bude víc lidí než 4, kteří sem denně píšou...
tak ja treba beru vsn jen jako misto kde si muzu pokecat s lidma.. pro me je to proste forum, a netusim jak by se mohlo zvednotu z prachu, clanky sou sice fajn, ale nemyslim ze by treba dokazali sem natanhout hodne novych lidi, nebo alespon vratit stare
také se vyjádřím - přes vánoční prázdiny udělám poslední pokus to tu rozjet, předpokládám že přes svátky bude větší návštěvnost a mé plány se ujmou. Pokud se to nijak neprojeví tak tu nejspíše končím. Tím myslím že VSN budu věnovat již minimum času...
Problém je v počtu lidí, byla by potřeba udělat reklama, bohužel na spoustě diskuzních fór jsou zakázány odkazy
826 606,- VK
Zasláno: pá 21. prosinec 2007 22:43
Reklama, no tak to půjde blbě, když jsou zakázaný odkazy. Na SM pár lidí odkazuje, já na svým nenavštěvovaným webu taky odkazuju... Chce to naházet linky na warfora atd...
60 609,- VK
Zasláno: po 31. prosinec 2007 17:24
Rád bych zavedl nové pravidlo fóra. Zakazuje se kritizovat nicnedělání šéfíků, upadání fóra či nízké návštěvnosti všem, kteří pro VSN nic nedělají, nepíší nebo málo navštěvují.
VSN nemá placenou redakci, která by se mu mohla dostatečně věnovat, proto se snažím co nejvíc umožnit spolupráci všem, kteří o ni mají zájem. Po novém roce se pokusím dát všem šéfíkům ještě více nástrojů pro obsluhu VSN. Snad bude tato "Open Source" cesta lepší řešení.
No já bych šéfíky kritizoval neustále. Já bych to potřeboval neustále. hodně jsem polevil a mám chuť toho zcela nechat. Škoda že nejde tak jednoduše smazat celý život jako tady registrace. jinak další práva nepotřebuji, protože neumím využít ani ty co mám. doufám že vše co se udělá bude jen k lepšímu.
Jen žádnou paniku!!!!
60 609,- VK
Zasláno: po 31. prosinec 2007 21:32
Možná(!) se 1.1.2008 na VSN objeví novoroční projev Prezi.... totiž nejvyššího šéfa VSN. Záleží na jeho stavu po blížící se oslavě. Pokud by se někdo z ostatních šéfíků chtěl také vyjádřit k situaci na VSN, k domácím událostem nebo mezinárodní politickoekonomické situaci, stačí romulovi něco poslat na mail nebo SZ. Mám na mysli něco ve stylu někdejších novoročních projevů na SM nebo VSN.
Rád bych zavedl nové pravidlo fóra. Zakazuje se kritizovat nicnedělání šéfíků, upadání fóra či nízké návštěvnosti všem, kteří pro VSN nic nedělají, nepíší nebo málo navštěvují.
VSN nemá placenou redakci, která by se mu mohla dostatečně věnovat, proto se snažím co nejvíc umožnit spolupráci všem, kteří o ni mají zájem. Po novém roce se pokusím dát všem šéfíkům ještě více nástrojů pro obsluhu VSN. Snad bude tato "Open Source" cesta lepší řešení.
826 606,- VK
Zasláno: čt 3. leden 2008 15:52
Jsem určitě pro OpenSource. Občas se tu objeví nějakej nápad, kterej bych tu třeba zvládl udělat i já, jenže nemůžu a ten nápad pak nějak zapadne... no možná, že nejsou tak dobrý...
Protože se nikdo neodhodlal k napsání projevu, tak se o to pokusím já.
Minulý rok byl ve znamení mnoha událostí v životě a činnosti VSN. Prošli jsme několika "pohřby"a znovuzrození. Ke škodě VSN odešlo mnoho skalních členů a zůstala jen parta věrných a ochotných pro VSN něco udělat. Dokonce došlo i ke změnám ve složení "bohů" a je již jen jeden a tak v tom nebude nepořádek. Ke své škodě mi byla udělena možnosti která nejsem schopen využít a tak se nám rodina "červených" rozrostla o mnohé členy a doufám že ke spokojenosti všech. Taky se nastala změna ve struktuře. Máme zde první členku, které bylo umožněno sem přispívat zcela bez omezení. vyvvolalo to na nějakou chvilku odchod některých členů, ale většina se většinou vrátila. Makavelína se nakonec ukázala jako dobrý tah a VSN hodně dala. Také bych k nám přivítal nováčky.
Tak jako VSN tak i mnoho z nás si prošlo mnohýma životníma kotrmelci a jsem rád že jsme to všichni přežili ve zdraví a ochotni nadále pomáhat kamarádům a nikomu se nesmát když něco neví. Mnohdy vůbec nemám páru o čem se tu bavíte, ale nemám strach se zeptat a jsem rád že někteří se zase ptají mne, jako asi nejstaršího (věkem) člena. Děkuji za důvěru. Toto je právě ten dobrý duch VSN který nás asi spojuje. Moc vám všem děkuji.
Tak končím s plácáním a popřeji Vám všem aby nadcházející rok byl lepší než ten předchozí. Nikdy není tak špatně aby nemohlo být ještě hůř, ale i lépe. No a hlavně: JEN ŽÁDNOU PANIKU!!!!!
Jen žádnou paniku!!!!
10 475,- VK
Zasláno: so 5. leden 2008 13:17
JJ, dobrá práca.
btw: K tej odhodlanosti k napísaniu prejavu: v tomto smere som dokonale neobdarovaný a aspoň mierne seriózne prejavy písať asi ani nedokážem, takže odo mňa také čosi nečakajte.
jen doufejme, že nyní jsme na pomyslném dně a opět se VSN dostane na vrchol....to se může stát jen díky vaší aktivitě, každý na tom má svůj podíl...když bude mít kdokoliv nějaký nápad co by se zde mohlo dít tak ať napíše jednomu z šéfiků a určitě se dohodneme to je asi můj dodatek
51 277,- VK
Zasláno: ne 6. leden 2008 17:46
bohužel jsem zjistil, že vsn spěje k zániku. několika lidem jsem dal odkaz na naše stránky, aby alespoň koukli o čem je tu řeč. bohužel doplácíme na to, že nejsme tzv. ujetí, vulgární, či jinak "normální".
téměř každý s kým jsem mluvil, mi řekl, že jsme (jednoduše řečeno) - příliš intelektuální.
mně osobně to nevadí, protože je kam zajít si "normálně" pokecat. asi jsme na dnešní dobu opravdu divní, ale mně je to uprdelejedno !!!
klávesnicím zdar a vsn zvlášť!!!!
Kam myslíte že nyní po "revoluci" bude směřovat VSN? K prosperitě a zašlé slávě, nebo to bude jen dočasné a za chvilku budeme tam co dříve? Svůj názor si nechám na později abych vás neovlivňoval
Jen žádnou paniku!!!!
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: so 16. únor 2008 21:13
Ja si myslim ze to bude stale stejny, obcas jsem sice prijde nejaka holka a ta bud zacne psat nebo chvilku bude a pak uz zase nebude. Bude to stale stejny si myslim.
826 606,- VK
Zasláno: so 18. říjen 2008 23:17
Pokud to nebude znamenat 20 stejných (nebo jen Tvých příspěvků) za Tebou v diskuzi, ale oživení zajímavých topiců, tak se nebráním
To mi připomíná, že bych měl znova rozjet generátor náhodných topiců
51 277,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 17:17
a nemá v tom prsty ovečka shaun (nebo jak se to píše) ?
51 277,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 21:20
já za půl hoďky končím, tak to snad beze mne do toho pětikila dotáhnete
51 277,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 21:35
osm lidí on - line , to už tu dlouho nebylo
68 462,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 21:37
VSN možno nespeje do prdele, tlieskam jednemu nemenovanemu moderatorovi, že za noc dokazal vyprovokovať toľko ľudi k pisaniu
226 121,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 22:00
Na čem? Na M$ ? Jestli myslis na SM tak je videt, ze tu zas tak dlouho nejsi, byvali casy kdy to tady bylo normalni, treba jenom dat pres 200 prispevku denne a na SM bylo vzdycky vetsi mrtvo
826 606,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 22:03
To byly časy, kdy jsme se předháněli se SM v počtu příspěvků a přitom na obou bylo za den třeba 250
Já mam ohromnou radost, že aspoň na dnešek VSN zase ožila. Doufám, že to vydrží, snažím se pro to dělat všecko, co mě napadne. VSN mam šíleně rád a přišlo by mi hrozně líto, kdyby zanikla.
Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 16:34
Prišiel LivArt v nedeľu nadránom domov. Ožratý ako doga. Okamžite zaspal.
Manželke sa ho ulútostilo a tak sa rozhodla, že ho povyzlieka. Ako ho vyzliekala, našla mu pri tom vo vrecku použitý prezervatív. Tak ju to nasralo, že mu ten prezervatív zastrčila do prdele. Tak to aj pre nu skončilo.
V nasledujúcich dnoch sa LivArt radikálne zmenil. Zo skoly začal chodiť rovno domov, pomáhal manželke umývať riad, vynášal smeti, potom spolu s nou pozeral telku...
Po týždni to už žene nedalo a pýta sa:
- A cože Ty tak zrazu, už nechodíš s kamarátmi na pivo??
- Od VSN zrazu to už pre mňa nie sú žiadni kamaráti...!
51 277,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 18:31
je tu přihlášený cikán!!! (ROMulus)
51 277,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 20:32
cygun: ani ne , ale občas jsme tě tu pěkně pomluvili
51 277,- VK
Zasláno: čt 23. říjen 2008 17:14
kdyby lež svítila, tak ty bys měl intenzitu deseti sluncí
51 277,- VK
Zasláno: čt 23. říjen 2008 17:48
neumíš počítat? 10/10=1 . a při jednom slunco se dá číst
51 277,- VK
Zasláno: čt 23. říjen 2008 18:08
no, hlavně, že jsme se dopracovali k řešení...
Zasláno: čt 23. říjen 2008 20:23
kam spěje vsn? no jestli to tak půjde dále, tak mi to ty stránky bude načítat více než půl hodiny
51 277,- VK
Zasláno: čt 23. říjen 2008 20:27
všimnul jsem si, že tu byl chvíli přihlášený cigun. jak to že nenapíše ani řádku?
51 277,- VK
Zasláno: čt 23. říjen 2008 20:30
tak v tom případě to opravdu není vinou našich kompů
Nejsi sám s pomalým připojením.
No a VSN spíše spěje k lepším zítřkům. Tajná zpráva z "kuchyně" VSN. S Romulusem vaříme pěkně ostrou polévku, no a i s Jendou, abych nezapomněl.
Jen žádnou paniku!!!!
51 277,- VK
Zasláno: čt 23. říjen 2008 20:52
a nebo blijačku
826 606,- VK
Zasláno: po 3. listopad 2008 22:56
Já jsem dával odkaz sem mojí nejlepší kámošce, ta mi řekla, že se podívá, ale nejspíš se nepodívala...
Odedneška taky mam link na VSN v podpisu na SmartManii, akorát tam nepřispívam...
Nevím, jak přilákat víc uživatelů...
60 609,- VK
Zasláno: út 4. listopad 2008 01:45
2 jenda: k Tvému grafu - pesimista vidí pokles, proti minulému týdnu, optimista nárůst oproti stejnému období minulého měsíce...
Zasláno: út 4. listopad 2008 01:59
K vývoji na VSN. Pořád se tu mluví o tom, kam spěje VSN, že se s tím musí něco udělat, ale zatím jsou to jen řeči. Nejvíc dělá Jenda (snaží se vyhledávat další témata diskusí apod.) a já ho musím moc pochválit. Doufal jsem ve větší zájem od ostatních - další nápady, hotové články a ne jen sliby, že články budou. Sám chystám další týdenní přehled událostí, ale je to nějaké těžší. Byl nějak slabší týden.
Přišel jsem s nějakou myšlenkou, jak VSN pozvednout. Všechny své plány nechci naráz zveřejnit, ale věřte, že jsou mnohem propracovanější, než to, co jsem zatím ukázal.
Sraz, o který zatím není moc zájem, měl mít ten smysl, že všechny, kdo se chtějí zapojit, zasvětím do celých svých plánů, jak VSN pořádně rozběhnout a co z toho můžete všichni mít. Myslím, že je to dobrý plán, už jen proto, že nikdo nepřišel s lepším (žádným jiným). VSN může být dynamický a zajímavý web, ale nedokáže to jeden člověk. Je nás na to potřeba víc. A všichni z toho můžeme něco získat.
Pokud se to nepovede, asi se nebudu stydět VSN na jaře zkusit prodat někomu, kdo třeba dokáže víc. A nebude to apríl.
51 277,- VK
Zasláno: pá 7. listopad 2008 12:16
jenda^^ napsal:
To už strašil asi před 2-3 rokama
asi dva dny po založení vsn
redakční systém schvaluji (jenom upravit grafiku), přesouvání panýlků mi přijde zbytečné. Upřímně, moje homepage bude i do budoucna iGoogle, kde je vlastně to samé, a stávající rozložení je myslím dostatečné
Modré písmo na červeném pozadí se špatně čte... I odkazy dole na aktuálním fóru jsou nečitelné. (vpravo nahoře to "Nová registrace" a "Zapoměli jste heslo?")
A "rychlovky" bych necentroval. Dál ten asi červenej pruh přes celou obrazovku by potřeboval pozměnit barvu...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
226 121,- VK
Zasláno: so 3. leden 2009 22:42
Jojo, druhá verze se mi líbí víc, jen vyhodit ten fialovej pruh a jak jsou ty odkazy Úvod, forum atd, tak tam hodit odkazy na ty datábáze vtipů, obrázků, citátů
Jinak se mi ze všech verzí VSN nejvíc líbí tahle stará... ty ostatní jsou na mně moc úzký, vždyt v dnešní době má skoro každý širokoúhlý monitor nebo aspoň rozlišení 1280x ... a víc. Kdyby si ty ostatní verze trochu rozšířil tak to bude vypadat líp podle mně
60 609,- VK
Zasláno: so 3. leden 2009 23:00
S tím "skoro každý" je trošku problém. Dneska má skoro každý rychlý internet a rozlišení monitoru 1280 x něco, ale někdo se chce připojit přes GPRS, z PDA, nebo netbooku a pak je problém.
826 606,- VK
Zasláno: so 3. leden 2009 23:11
Ideální by bylo udělat nějaký nastavení, jestli to člověk chce roztahovací a nebo fixní ouzký...
Já osobně bych byl možná pro roztahovací, ale jen do nějakýho maxima kvůli tý čitelnosti, jak píše livart.
já už jsem řikala, špatně se adaptuji na změnu červená určitě k VSN patří, ale nemusí jí být tolik, to je fakt. Design je to pěkný a myslím že bys to měl zkusiti
826 606,- VK
Zasláno: po 5. leden 2009 16:50
Za čtenářké zprávy jsem dostal a pak za příspěvek v sekci zábava...
Ale za ty 3 články (Hamachi, DVB-T, jaký je to na křesle), co jsem sepsal celý sám, jsem nedostal nic.
826 606,- VK
Zasláno: po 5. leden 2009 21:02
Tady se probírala ta červená. Je to VSN barva, ale kdyby se udělala tak, jak je návrh hlavní stránky v novým systému, tak se nezlobim. Vypadá to moc pěkně a elegantně. Design nynějšího VSN už vypadá dosti zastarale a zkrátka neni "in"
826 606,- VK
Zasláno: út 6. leden 2009 00:50
Já si toho všiml hned jak jsi to poslal, ale nechtěl jsem zas psát OT.
Každopádně černý skin taky odmítam, vypadá to škaredě a to, co je v návrhu je hezký.
A pokud jsi nespokojen, sežeň prohlížeč, kterej umí uživatelskej CSS (nevim jestli to umí FF, ale Opera v pohodě) a udělej si svuj vzhled
826 606,- VK
Zasláno: út 6. leden 2009 18:42
Jak předělat to CSS? Chtěl jsem si v Opeře dát vlastní css a v něm něco upravit a změnit barvy, abych mohl předvést jak si to přestavuju, ale vůbec mi nejde se třeba zbavit toho fialovýho pruhu atd... moc složitý... Neni na to něco "point and click" (wysiwyg)?
60 609,- VK
Zasláno: út 13. leden 2009 09:48
Asi uděláme VSN částečně skinovatelné (barvy a obrázky) a uděláme nějaké soutěže o nejlepší skiny, které pak budou pro uživatele volitelné. Pevné by bylo jenom rozložení. Kdo je proti?
Jinak, pokud jde o phpBB3, tak jsem proti jeho zavedení. Myslím, že to za ty problémy nestojí.
Zasláno: út 13. leden 2009 09:52
Jako jeden ze skinů, by mohl být (po doladění) pro nostalgické pamětníky i tento retro skin:
Jen bych to nedělal, že může přesouvat i autor... a taky by mi to bylo příjemnější mít spíš v okně "rozdělení tématu", než takhle... (tzn. přibylo by tam tlačítko přesunout... a pak nějaký buď zadání ID topicu kam nebo seznam, ale ten by byl asi dost velkej...
Zasláno: pá 25. červen 2010 23:17
Poslední dobou mi přijde, že se úroveň diskusí dost snižuje, takže upozorňuju, že budu přísnější v mazání příspěvků, který jsou o h...ě.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.