Kamarádi
Zasláno: po 23. duben 2007 21:28
Docela by mne zajímalo, kolik máte kamarádů a jak dobrých, protože dneska na mne nějak dolehla tíseň...připadá mi že mám hodně málo dobrých přátel, vlastně jen jednoho-ale ten mně včera nevědomky bohužel naštval. Druhý si asi před 2 měsíci zvolil cestu hulení a chlastu a přestal se se mnou vídat, dalšího jsem ztratil kvůli holce protože mi záviděl a ostatní jsou okrajoví kamarádi, jen když něco potřebují

to samý u holek...spoustu lidem jsem pomohl z malérů (depky, falšováni vysvědčení apod.) a že by se odvděčili? Ne. Nikdo se mně snad už půl roku nezeptal jestli nechci jít ven třeba jen pokecat...nevím zda je chyba ve mně nebo v lidech, se kterými se vídám. Třeba jim přijdu málo zábavný(o tom pochybuji), příliš namyšlený(jen mám na 15-ti letýho kluka docela dost zkušeností) nebo že se se mnou nedá moc bavit (o tom taktéž silně pochybuji, mám dost široký přehled. Ty poznámky v závorkách nejsou ode mně ale od rodičů a učitelů.) Možná mám málo kamarádů protože jsem docela samotář

ale ne zase tak velký

jaký máte na to názor vy? Jak se vám jevím tady na fóru?(i když se to nedá moc posuzovat, v reálu je člověk jiný) Jaké máte vy kamarády? Omlouvám se že tu řeším své problémy, ale potřebuju se trochu vypsat a třeba si tim uvědomím kde dělám chybu...