Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 19. březen 2015 00:55
Wojcku, dej nějaké screenshoty svých lodiček...
já osobně se teď bavím stavěním všeho možného...
moje kopie ISS
raketoplánem se blížím k ISS
stanice u Měsíce
planeta Kerbin zachráněna před dopadem asteroidu
létající letadlová vzducholoď... něco takového bych chtěl dopravit na Venuši (teda její fialový protějšek ze hry)...
P.S. na kvalitu grafiky nehleďte, ve skutečnosti vypadá KSP mnohem lépe, akorát já mám nastavené detaily na minimum, aby to můj stařičkej notebook zvládal...
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 19. březen 2015 12:53
Moc hezký! Já už to moc nehrau, nemám na to čas, když píšu diplomku. A navíc to moc hrát neumím nejvíc jsem vyvíjel různá vozítka na Měsíc, ale pak jsem se o něj dycky rozsekal
Zasláno: so 9. květen 2015 11:47
Juhů! Konečně vyšla plná verze! Akorát bych potřeboval silnější počítač, musím mít všechno stažené na minimum ale boží, zase to trochu překopali a je to ještě o fous těžší
132 412,- VK
Zasláno: ne 10. květen 2015 14:29
Včera jsem si postavil letadýlko!
Dlouho jsem měl problémy s tím, že na ranveji neudrželo při určité rychlosti směr a vybuchl jsem ve škarpě ale asi to bylo tím, že mělo moc lehký čumák. Letí 330m/s. Když jsem s jinými motory letěl 1000m/s, tak mi zhořelo
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: po 11. květen 2015 19:44
hehe... hezký... letadla (či raketopláy) jsou mnohem těžší na zkonstruování... musíš mít hlavně vyvážené těžiště, bod aerodynamického zdvihu a bod tahu motorů (nebo jak bych to česky řekl) jinak se to převrací.. Není nad to vzít kabinu, přidělat k ní raketové motory, namířit ji správným směrem (jak se píše v nahrávacích obrazovkách "pointing correct end towards space" ) a frrr do vesmíru... Ale osobně se mi letadýlka a raketoplány líbí víc než rakety... víc se dá vyhrát s jejich vzhledem...
132 412,- VK
Zasláno: st 13. květen 2015 20:16
Mě jdou stavět jenom takový malý letadýlka. Zkoušel jsem raketoplán, ale tyhle větší stroje mi vždycky na ranveji uhýbají při rozjezdu do stran a nedá se to vyrovnat. Nevím jak to vyvážit. Neměl bys nějaký tip?
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.