hm, já sem v kvintě na gymplu a vychází mi (doufam, že jen zatim) asi jedna 3, dvě 2-3, tři 2 a šest 1. Pokud budu mít jen jednu trojku, tak nedostanu SXG
přičemž nejhorší předměty pro mě sou čeština (resp. literatura), fyzika a dějepis
Koukám, že tady je hodně šrotů (až na vyjímky ). To já ve škole byl průměrnej, ani šprt, ani trotl, naštěstí jsem se nemusel učit a vydrželo to až do matury.. Jinak co teď v pololetí? Ani nevim, v pátek mám výplatu
10 475,- VK
Zasláno: čt 5. leden 2006 12:04
1-NoS,seminár z IVT, Biológi, Seminár z fyzyky
1/2-Aj, Fj, Matika
2- Fyzika, Chémia(ak ju ešte nejak moc nenase*em ),Sj, Seminár z AJ
3- snáď nič
EDIT: Chodím na gympel v Martine(šesťročný, som piatak)
a na čo sa najviac učím? Momentálne na seminár z fyziky a SJ. Prečo? Lebo z nich mám mám napísať 15-stranové SOČ a poviem nieje to žiadna sranda.
Vidim, ze tu nie som sam, co chodi na elektrotechnicku priemyslovku (Na gympel by ma nikto nedostal a to by som isiel na 100% bez skusok, ale naco sa ucit take sprostosti ako biologia, ked to nepotrebujem )
A znamky radsej nepisem... Este by ste si o mne nieco pomysleli... Ale ze ste to vy, tak vam napoviem - vsetky znamky mam rovnake (na vysvedceni stale)
Věk: 35 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 5. leden 2006 16:07
Ja to tiež nemám najlepšie
1-zatiaľ to vyzeralo na slovenčinu a chémiu,ale dnes som z oboch dostal 3
2-takže asi tá slovenčina,chémia,fyzika,matika a telesná
3-biologia
4-franc -náš hlavný predmet ,ale vraj som sa už začal učiť
takže to vyzerá,že 1 budem mať len so správania
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.