Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Koronavirus Covid-19

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 83, 84, 85  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 505,- VK
Zasláno: po 27. duben 2020 20:25
Ryanair tvrdil, aspon u toho prvniho, ze to vrati na kartu Mr. Green Zatim teda nic. Tam mam asi 4k, u wizzairu jsem mel taky 4k, ale to padlo na letenku ze sofie za desitku Mr. Green A u BA to je za 3k zhruba.
Resp. jen BA ma voucher, WizzAir to daval jako kredit (pridaval k tomu 20% navic, nebo pokud jsi opravdu chtel cash, tak by vratili jen original castku)
Zasláno: po 27. duben 2020 20:52
Teď jsem dělal další refund u Ryanu, a jen tak to nedojde Mr. Green nejdřív to musí nějakej Ind schválit, pak mají 20 pracovních dní na to to poslat a pak 5-7 dní než to dojde Mr. Green
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: po 27. duben 2020 20:59
To mi slibovali taky a včera večer místo toho dorazil voucher. Customer chat tak přetížený, že ani hodina není dost, nebo jaksi mají nově naprogramovanou feature, aby ty s vouchery nikdy nepřišly na řadu.
Zasláno: po 27. duben 2020 21:20
Milion čtyři sta čtyřicet jedna.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: st 29. duben 2020 01:52
Tak v USA už je milion nakažených. A na světě 3 miliony... Donald jede a nabízí lidem použití záchodových dezinfekcí v injekci jako očkování proti koronaviru... Hlavně je ale třeba žádat odškodnění po Číně...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 505,- VK
Zasláno: st 29. duben 2020 08:41
Elephant napsal:
To mi slibovali taky a včera večer místo toho dorazil voucher. Customer chat tak přetížený, že ani hodina není dost, nebo jaksi mají nově naprogramovanou feature, aby ty s vouchery nikdy nepřišly na řadu.

Tak to prvni mi zrusili a voucher nemam, u druheho stejny proces a misto toho prisel hned druhy den voucher. Takze to prvni jsem asi delal jeste nez si uvedomili ze posilanim penez zpet muzou prijit o penize Laughing
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2020 09:01
Já jsem se v tom nějak ztratil... Very Happy Co je to ten voucher? Ten voucher znamená že ti peníze nevrátí, ale můžeš si za něj v budoucnu koupit letenku za stejný obnos (nebo vyšší když si doplatíš)? A jak jsi teda o ně teď přišel? Jestli je to takhle, tak to jakž takž fér, a dá se to pochopit... Kdyby zase všichni chtěli vrátit peníze, tak může aerolinka snadněji zbankrotovat... Ale zase v případě bankrotu svoje peníze taky neuvidíš... Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2020 10:03
No, ale ten voucher nesmí být jak plivanec do ksichtu - nepřenositelný na jiné jméno, platný 1 rok a jeho nevyužitá hodnota propadá + tě nijak nechrání vůči několikanásobnému zdražení letenek.
NoArtist / NoName

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 505,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2020 13:16
Já o něj neprisel. Ta první zrušena letenka mi ještě přijde cash na ucet. Druhej voucher mám Smile ale ty nevýhody tak jako jsou no. Ale to koneckonců i na cash. Když mi teď vrátí 3000 za letenku a pak bude stát 12, tak jsem na tom stejně jako s voucherem Smile
Zasláno: pá 1. květen 2020 13:25
Jinak jsem teď na letišti, prázdný všechno, žádný auta.. ale provádějí masivní rekonstrukci obchodu aspoň Mr. Green všechno je zavřený tak proč ne.

PS. Kdo by to byl řekl že letadlo do Bulharska bude plný cigánu Laughing
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 40 z 85