Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Koronavirus Covid-19

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 83, 84, 85  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 655,- VK
Zasláno: ne 18. duben 2021 15:44
To je jak volební průzkumy.. zeptejte se 4 lidí a čiňte závěry Mr. Green ale já neměl, rád bych aby to tak zůstalo Mr. Green
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 20. duben 2021 20:26
Jakožto příznivce a podporovatel Inciativy Sníh ti řeknu, že jsi se asi choval jako trubka, that's why. Neviděl jsem, že by se s někým nesnažili nevést věcnou důkaznou diskuzi, pokud to teda vůbec dávalo smysl.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
381 467,- VK
Zasláno: čt 22. duben 2021 19:13
Připadají stejná sorta lidí jako Tatrou kolem světa 2, kde za negativní komentář banují (např. "A fakt myslíte, že se na jaře 2021 bude moct cestovat po Africe?")

A v současné době po půl roce lockdownu si myslet, že ještě dalšími týdny lockdownu tu nemoc vymýtí, je celkem naivní.

„Definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky. “ Albert Einstein.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
903 205,- VK
Zasláno: pá 23. duben 2021 06:05
Nejde o vymýcení ale o omezení kontaktů mezi lidmi do té doby než budou všichni proočkovaní. Takže věř že lockdown tu bude minimálně další rok s přestávkou teď v létě protože na podzim budou volby a lidem se nesmí vzít dovolená v Chorvatsku...

P.S. já spoustu věcí taky nechápu. To že zavřeli hospody tak nějak chápu, opilý člověk nedodržuje tolik hygienu a třeba i víc prská... ale vysvětli mi jak tomu pomůže to že zavřeli třeba obchody s obuví? Hlavně když se lidi můžou jít mačkat do supermarketu nebo třeba do řady před supermarketem, protože je omezení na počet lidí v něm... Takový malý obchod, kde se vystřídá pár lidí denně je podle mě daleko menší riziko než supermarket, kde se těch lidí vystřídá tisíce...

Nařízení o respirátorech je taky podle mě hloupost, znám lidi, kterým se respirátory zdají drahé a tak od začátku nařízení nosí jen jeden... předtím alespoň ty hadrové roušky alespon občas prali...

Takhle bych mohl pokračovat do nekonečna...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

381 467,- VK
Zasláno: pá 23. duben 2021 06:55
Myšlenka lockdownu je na přechodnou dobu snížit nebo přerušit kontakty, aby se omezily kontakty, a tak růst epidemie. Ale jestli je tu půl roku a epidemie si žije svým životem, něco je fakt špatně.

Dá se z toho vyvodit několik závěrů:
- daný lockdown je neúčinný
- půl roku je dost dlouhá doba na dimenzování nemocnic a testovacích kapacit
- dávno je překonaná doba, na kterou byli lidé schopní omezit své kontakty a zbytné nákupy
- Sníh a jiné zájmové skupiny by z lockdownu chtěli udělat nový normál

K tomu se u nás opatření posuzují jako celek. Ne každé zvlášť. Takže vláda ani tyto fanatické skupiny jako Sníh, nejsou schopni říct, které z nich jsou účinné a jak moc. Jen dokáží udávat, že věří a předpokládají. To už má rys ideologie a ne vědy. Dokonce totalitní ideologie, protože to vede k potlačování základních lidských práv bez podložení důkazy.
Zasláno: pá 7. květen 2021 13:46
LivArt napsal:
Jakožto příznivce a podporovatel Inciativy Sníh ti řeknu, že jsi se asi choval jako trubka, that's why. Neviděl jsem, že by se s někým nesnažili nevést věcnou důkaznou diskuzi, pokud to teda vůbec dávalo smysl.
Pro zastánce Inciativy Sníh a skupiny MESeS (pravděpodobně ze španělštíny - měsíce) - jak to chodí na ministerstvu zdravotnictví a že MESeS je novodobý kardinál Richelieu a Sníh jeho pravou rukou.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/delame-jen-bile-kone-rikaji-o-rozvolnovani-urednici-z-ministerstva-153470
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 10. květen 2021 21:36
"Podle samotných úředníků jsou nesmyslná a nezákonná." - úředník je úředník, není odborník na danou problematiku a ani to po něm nikdo nechce. Jeho úkolem není rozhodovat, ale zpracovávat. Stejně jako například městská policie není soud.

"Informace, které máme k dispozici.."
"Se ví.." - zdroje nic?

"Nevíme, z čeho vychází" - Kde ti lidi do teď žili? Umí používat internet? Umí si otevřít třeba web Sněhu?

"zní mimo jiné z neoficiálního záznamu schůze" - proto ta schůze byla neoficiální, tam si může každý plkat, co uzná za vhodné. Ale nikdy to není oficiální výstup té organizace.

To je článek někde na úrovni textů na konspiračních webech.
---
Ono to, že si epidemie žije svým životem, má překvapivě svůj důvod - myslíš, že na Taiwanu jsou teď nejlepší, protože na to kašlou nebo proto, že na to 3 týdny nekašlali, zavřeli se komplet, testují jak šílení a izolují nakažené?

Ono obecně nemůžeš nechat cca 1/4 obyvatel kašlat na opatření a pak brečet, že nefungují. Tady máš simulaci, jak se Covid může šířit podle počtu nakažených ve společnosti. A tady, jak to vypadá mezi lidmi, když k tomu šíření dochází.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

381 467,- VK
Zasláno: út 11. květen 2021 14:10
Jenže vláda a její expertní skupiny opakovaně ukazují, že po snížení čísel situaci nedokáží udržet. Kvůli volbám si v září hrají na Švédsko a následně v říjnu začínají ze sebe dělat Tchajwan a pak x další iterací.

Tak mi zdůvodni jednotlivá vládní opatření. Nebo mi ukaž aspoň vyhodnocení jednotlivých opatření. To se nedělá vůbec. Mám to potvrzené od ÚZIS i MZČR.

Pro začátek - k čemu je potřeba test na zahrádky, proč do zaměstnání je 1x za 7 dní, do služeb 1x za 3 dny a do školy 2x týdně? To nikdo neví.

Nebo proč loni a letos v zimě slibovali, že nikoho bez očkování nebudou diskriminovat do té doby, než otevřou očkování všem, a teď jede na plné pecky nesolidární diskriminace těch bez očkování?
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
903 205,- VK
Zasláno: út 11. květen 2021 14:49
Jo, to mě před pár dny pobavilo, když mi z českého fitka přišlo že 3.5. obnovují provoz, ale že:

citace:
zákazník se musí prokázat PCR testem ne starším 7 dní nebo antigenním testem ne starším 72 hodin – oba testy jsou platné jen z odběrové laboratoře ( výjimku mají očkovaní po druhé dávce po 14 dnech, musí se však prokázat potvrzením MZ nebo ti, kdo prodělali onemocnění Covid 19 a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 90 dní )

Jinak myslím, že Elephant těmi úředníky myslel úředníky soudní, jako třeba soudce, kteří občas vládě některé její opatření ruší, viz třeba teď:

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/soud-zrusil-opatreni-o-povinnostech-pozitivne-testovanych-zamestnancu-40359877
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 11. květen 2021 15:46
Elephant: Myslíš jako to Švédsko, kde lidi dobrovolně zůstávali doma a stačilo jim doporučit, jak by se měli chovat? To tu nebylo ani vloni na jaře. Co ale udělali stejně, je, že na to začali kašlat a chytlo to přesně druhý extrém, jako u nás na podzim. A jako na Taiwanu (tedy trasovat, testovat a nechodit nikam, pokud to není vysloveně nutný) se tu taky nikdo chovat neumí.

Vyhodnocení opatření že se nedělá? A proč jsou teda od včera otevřené (některé) obchody?

K přenosu nákazy mezi dětmi ve škole existuje studie, that's why (ono to taky třeba bude tím, že u dětí se předpokládá daleko nezodpovědnější chování než mezi dospělými). [3]

O diskriminaci lidí bez očkování můžeš mluvit ve chvíli, kdy budou neočkování jen ti, co to odmítli (a ti si to zaslouží, protože jsou nebezpeční, neboť jsou to potenciální továrny na mutace). Do té doby je to jen plkání bez hlubších znalostí.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 75 z 85