Nakupujy a výdělky za provize
Zasláno: čt 4. listopad 2010 09:11

Já osobně provozuji MLM, vydělávám a budu toto provozovat, dokud to pojede.
Internet je médium velkých možností,naprosto bourající reálnou vzdálenost mezi dvěma místy v republice i na světe. Otevírá široké pole působnosti.
Tento projekt přináší dost možností i nám běžným uživatelům. Možná jste už slyšeli o GlobaAffiliate jako nové příležitosti pro každého. Velmi praktická novinka s dlouhodobým využitím.
Když shrnu naprosto laickými slovy její výhody:
- ušetříte na vlastních nákupech (eshopy, které jsou součástí už teď Vám prostě uhradí provizi z vašich vlastních nákupů)
- Přivedete-li na stránky návštěvníky a ti nakoupí, získáte provize z jejich nákupů
- nabídnete-li příležitost a spolupráci někomu dalšímu, získáte provize i z jeho aktivit
Taková klasická forma spotřebitelské sítě: Něco se mi líbí a koupím to, když to doporučím dalšímu a ten si to taky pořídí, jsem i já odměněn. Ovšem podnikatelským subjektem, kterému jsem takto poslal zákazníka. je to dobré – stejně to děláme celý život, že si vzájemně radíme v
n***u
Pokud u nás chcete inzerovat, kontaktujte nás na kontaktech uvedených v sekci Kontakty (odkaz na hl. stránce). Děkujeme za pochopení.; jenda^^